Medlem sedan: 2009-06-10

vyrs omdömen

Här visas de omdömen vyrs har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 mån sedan ( Uppdaterat: 5 dagar sedan )

Google Chromecast (2nd Generation)

+4 
Köpte första generationen chromecast för ett tag sedan och slutade använda den ganska omgående. Den var otroligt seg vid uppstart av tex. Youtube-klipp, inte alls någon bra upplevelse, som jag själv upplevde som mycket irriterande.

Köpte idag chromecast 2, helt perfekt uppgradering från första generationen.

Youtube-klipp som tog 14 sekunder på första gen, inklusive diverse lagg, tar med den nya 3 sekunder och man är igång. (kör på 5 gigahertz från routern nu)

Spotify fungerar perfekt !.

Sjä...   Läs mer
4 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )

Samsung Galaxy S6 SM-G920F 32GB

-14 
Att betala så mycket för denna telefon är helt sjukt.

Skärmen är den helt klart bästa jag sett, men resten är inte mycket att ha, förutom kameran som är riktigt bra.

Batteritiden är verkligen usel, jag menar verkligen enormt usel och samsungs nerkletade gränssnitt är precis som det alltid varit.

Behöver inte poängtera något ytterligare.köp något annat för denna är inte värd att betala för !
1 år sedan ( Uppdaterat: 3 mån sedan )

TP-Link TD-8616

-1 
billig enkel men krävde konfigurering för att fungera tillfredsställande med min leverantör, så absolut inte plug and play med alla internetleverantörer. Bra produkt.
 
Måste bara yttra mig angående betygen om denna produkt. De tre mest gillade här på prisjakt totalsågar Apple-TV. Det beskriver bara att man inte ska köpa produkter baserade på personers omdömen. Är själv ingen Apple-fantast, men har man Iphone eller ipad, så är Apple-tv ett givet val. Använder man andra operativ så köp något annat.
 
Lite lättare än föregående, men vidrig känsla från högtalarna som gör att plattan vibrerar otroligt mycket av ljudet. Det känns ungefär som att man får svagström i fingertopparna.

Skärmen är suverän, men ovanstående gör att man inte vill använda den utan hörlurar, och det är rätt värdelöst tycker jag.
 
1 år sedan

Dustin Home

 
Dustin ska verkligen berömmas. Har handlat en del hos Dustin och har alltid varit mer än nöjd med samtliga köp, vare sig det varit felande produkter eller inte. Man får alltid bra bemötande och hjälp med problem om sådana uppstår. Tack Dustin !
1 år sedan

Sonos Play:1

+13 
Någon här skriver varning för den här produkten och att det är svårt att installera, och det är nog det värsta skitsnack jag läst av folk som skrivit omdömen.

Sonos är det simplaste man kan installera PUNKT. För de som har problem bör titta på sin router i första hand.

Sonos har enligt mig den perfekta lösningen när det gäller streama musik, mina 4 sonosspelare är bland det bästa jag investerat pengar i, som musikälskare.
 
-1 
Mitt första köp från SMA, och frakten var otroligt snabb 19 timmar från malmö till norrland. Bra paketerat var det dessutom och det följde med en godispåse i förpackningen. Första klass skulle jag påstå. Tack SMA !
+3 
Köpte Ipad Air till en familjemedlem. Relativt lätt, men skärmen känns otroligt billig och då menar jag inte upplösningen, utan själva glaset som känns tunnt när man pekar på länkar osv. riktigt illa från en sådan dyr produkt, känns som billig plast. Har själv provat ipad 4 som inte hade samma dåliga känsla i skärmen utan den kändes stadigare och mer kvalitativ. Air kändes som en billig androidplatta i skärmen.

ios7 känns inte riktigt bra på platta, utan hör mer hemma på telefoner, tycker jag...   Läs mer
5 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Sonos Control (CR200)

 
Har kört denna sen den släpptes, och den är oumbärlig. Finns alltid där färdig att använda, och är värd varenda krona om man kör sonos-produkter i sitt hem.
3 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB

-2 
Är själv musiker och lyssnar otroligt mycket på musik, köpte denna telefon för ett bra tag sedan, och den vart inte långvarig i mitt ägande på grund av ljudkvaliten. Denna var faktist den absolut sämsta telefonen jag använt, när det kommer till ljudkvalitet.

Att sedan använda den som telefon var också katastrof då samtal, i tid och otid bryts, finns massor av info om detta på internet, synd att man inte kollar sånt innan.

Passar annars fint i fickan, men det räcker inte då det mesta fallerar.   Läs mer
2 år sedan

Nokia Lumia 1020

 
Har använt Nokias Windows phone länge, och bytte upp mig från Lumia 920 för att jag var nyfiken på kameran i 1020. Kan bara säga att kameran är så fantastiskt bra, så det är rent utsagt löjligt. Bilderna denna levererar är så bra, så samtliga smartphones på marknaden ligger åratal efter. Flytet i windows phone är precis som förut, noll lagg alltid.
+5 
Ni som kör denna tv fortfarande och om den är felfri, så gör inte samma tabbe som jag gjorde. Tänkte jag skulle byta upp mig av någon dum anledning och sålde min på blocket.

Det var fan det dummaste jag gjort för även fast den har ett antal år på nacken, så är denna modell mycket bra.
-5 
Måste hålla med MagicC. Köpte denna för ett tag sedan och vart rejält besviken på bildkvaliteten. Måste säga att den var bedrövlig, har innan kört en panasonic pv-60 i många år och varit otroligt nöjd.

Tur att man fick göra återköp. Det slutade med att det blev en billig samsung-plasma som jag faktiskt föredrar framför denna, och det för 2990 Kr på mediamarkt.

Hade stora förväntningar på denna TV, men den här var inte alls bra.

2 år sedan

Codesnstuff

 
Köpte microsoft Points till ruggigt bra pris, och efter jag betalt så tog det 3 sekunder att få koden direkt på mailen. Det är så här det skall vara.

Det jag skulle önska var att butiken ordnade så att det finns betalning via bank direkt.
-1 
Så här är det med dessa antenner....., blir inte ett dugg bättre räckvidd. Jag fick mycket sämre efter att ha bytt till dessa, snacka om bortkastade pengar.

Glöm snacket om att räckvidden blir så mycket bättre, skitsnack skulle jag vilja säga.

Det gäller inte bara TP-LINK, utan alla övriga också.

Köp en bättre router istället !
 
Prisvärd är bara förnamnet på denna produkt.

Otrolig byggkvaliet, byggd i aluminium.

Blir ej varm (går ner i viloläge vid inaktivitet)

Tyst

Kört denna lite över ett år till mitt sonos-system, och den har aldrig strulat.

Ska man dra fram något negativt, så är det väl att gränssnittet inte är det bästa samt att det var lite bökigt innan man förstod sig på, hur man skulle få igång allt (för mig i alla fall).
5 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Sonos Play:5

+1 
Har kört 2 stycken sen introduktionen, och det är min bästa investering någonsin. Fungerar helt problemfritt och med mycket bra ljud.

Till alla som funderar på denna, eller play 3. KÖP PLAY 5, för den låter så otroligt mycket bättre för mellanskillnaden i pris.
 
2 år sedan

CyberPhoto

 
Vilken otrolig butik detta är. Har aldrig känt mig så trygg att handla över nätet som hos denna butik. Personalen är helt fantastik vid kontakt, både via mail och telefon.

Kan starkt rekommendera Cyberphoto !, det blir inte bättre än så här.
2 år sedan

Nokia 100

 
Används som reservtelefon, och den fungerar klockrent. Batteriet håller 7-11 dagar och telefonen har alltid perfekt mottagning.

2 år sedan

Bazula

 
Mycket bra ställe att handla på. Snabba leveranser, och mycket trevliga och tillmötesgående vid kontakt ( både via mail och telefon ).
2 år sedan

Nokia Lumia 620

+10 
Tredje telefonen i vårat hushåll, med windows phone 8 från Nokia. Vi har verkligen fastnat för detta system, då det känns så mycket bättre än både ios och framförallt android.

Att kunna få en telefon i denna prisklass som flyter på så otroligt bra är fantastiskt.
2 år sedan

Nokia Lumia 920

+11 
Denna telefon är fantastiskt bra, finns inget direkt att jämföra med då den utklassar allt på marknaden. Denna blir inte gammal i första taget.

Mitt klart bästa inköp och denna telefon är en fröjd att använda. Äntligen en riktigt vass kamera, och suveränt ljud i musikspelaren med Nokias nya equalizer. Skärmen på telefonen är i en klass för sig.

Trådlösa laddningen är smidigt, bara att plocka upp telefonen ur fickan och lägga den på laddplattan som finns som tillbehör.

Windows phone flyter på...   Läs mer
 
2 år sedan

CDON

+1 
Har varit positiv till cdon förut, men tycker att dom har spårat ur lite på senare tid. Min beställning har nu packats i 3 dagar enligt min order.
3 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Microsoft Windows 8 Pro Sve (Uppgradering)

+2 
Otroligt läckert operativsystem. Många kommer nog att fundera hur operativet fungerar, men när man lärt sig systemet så är det smart uppbyggt och framförallt mycket snabbt. Själv kör jag på en tre år gammal dator med tangentbord och mus vilket funkar otroligt smidigt. Mitt tips till nya användare som tycker det känns konstigt är att inte ge upp systemet, för när man förstår hur det är uppbyggt så vill man absolut inte gå tillbaka till windows 7 även fast det var ett bra operativ. Allt snack om ...   Läs mer
 
3 år sedan

SpeLLyan

+1 
Spellyan har slagit alla på fingrarna när det gäller leveranstid, levererade en söndag framme på måndag, och det har aldrig hänt när jag beställt från det stora näthandlarna, då det brukar vara framme tisdag eller onsdag där jag bor. Tack för det spellyan ! .
3 år sedan

Nokia Lumia 710

+10 
Extremt prisvärd telefon, med underbart operativsysytem.
3 år sedan

Nokia Lumia 800

+20 
Windows phone 7, är det bästa jag någonsin använt. Allt flyter på, snyggt ,snabbt och helt utan lagg. Android känns plötsligt trögt och tråkigt, att man får detta system i den läckraste telefonen på marknaden gör det inte sämre. webläsaren ie9 är helt suverän

Programmet ZUNE, som man använder till att flytta över musik, bilder mm, tycker jag är snyggt och otroligt lättanvänt, går ej att jämföra med I-tunes på något vis. Vill man lägga in film i telefonen, så sköter Zune om att göra om filerna ...   Läs mer