39 år Medlem sedan: 2004-03-19

tqhs omdömen

Här visas de omdömen tqh har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
8 mån sedan

Webhallen

 
Står att de har varan hemma, när man bokar för att hämta så får man meddelande att den inte finns hemma.
Kollar man status så har de inga hemma, men sen när man avbokat har de den hemma igen.
 
2 år sedan

Pixmania

 
I korthet: felaktigt lagerinfo och ovilja att lösa ärendet smidigt, ingen möjlighet att påföra rabatt på en redan lagd beställning och försökte skjuta hanteringen på mig. Däremot svarade de snabbt och höll bra ton.

Beställde en vara som stod att de hade i lager. En vecka senare mailar de att den är restnoterad hos leverantören och frågar om jag vill vänta eller avbeställa. Eftersom det då blivit rabatt på varan vill jag bara ha den till det rabatterade priset. Detta går inte och tydligen så ha...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej tqh,

  Jag har läst igenom ditt omdöme.

  Jag beklagar att du hade en dålig upplevelse med PIXmania i samband med din beställning.

  Tyvärr så är det inte tekniskt möjligt för PIXmania att tillämpa en rabattkod i en redan lagd beställning. När kunden glömmer att registrera/skriva in rabattkoden när han/hon lägger en beställning så brukar PIXmania erbjuda alternativa lösningar på problemet.

  Till exempel om beställningen inte har skickats så går det oftast att annullera så att kunden ( eller kundtjänst) kan lägga beställningen på nytt, då kan även rabattkoden tillämpas.

  Du kan tilldela ditt beställningsnummer ( CCL-nummer) så tar jag mer än gärna en titt på din beställning.

  Du kan kontakta mig via email till adressen: jens@pixmania.com

  Med vänliga hälsningar
  Jens

3 år sedan

Goldring NS1000

 
Har haft dessa ett tag nu, och utan aktiva ljuddämpning så låter diskanten ganska tråkigt, nästan burkigt. Det kan iofs vara så att jag jämför med hur de låter med den på, då det känns som en filt lyfts från diskanten och allt låter fantastiskt.
Största nackdelen är att jag använder hörlurarna istället för stereon, och att jag aldrig hör när det ringer på telefonen eller dörren. Batterierna räcker länge. Vill man åka på en bussresa till Sälen i en full buss och ändå känna sig som man är ensam p...   Läs mer

3 år sedan

JME Data

 
Min SSD gick sönder och så jag behövde få den utbytt på garanti. Kunde Begära retur via webben, fick fraktsedel och info via mail. Packa ner disken och skicka. Fick idag info om returpaket med en utbytt disk.

Smidigaste returen jag någonsin gjort.
5 år sedan

Dovado 4GR

 
Har haft denna några veckor nu, och gillar den skarpt 12mbit med E182E modem och Tre. Ska försöka rikta in modemet lite mer mot 3G-masten, verkar vara det som avgör. Hoppas på lite mer funktioner för usb-portarna bara.
 
Bästa usb-mottagaren jag testat hittills. Bra mottagning, tom med medföljande antennen, snabba kanalbyten. Ska ha fullt Linux-stöd (har inte testat än).
Den blir ganska varm och du bör nog skaffa en bättre antenn iaf (tex med förstärkning).
+1 
Mycket nöjd än så länge. Enda nackdelen är att firmware uppgraderingar raderar allt som redan finns lagrat och det lär nog komma bättre och bättre firmware.
+2 
Underbart chassi, älskar hur man monterar hårddisk och cd-läsare med en låsbygel. Inget skruva i chassit alls, bara skruva i fyra piggar på hårddisk/cd. Älskar fronten som fälls ner framför cd-spelaren när man trycker eject. Älskar byggkvalitén, fronten och dess luckor smälter verkligen ihop. Dåligt med info och manualer dock.
 
Underbar produkt. Läsprestanda via NFS i gigabit nätverk, begränsas bara av disken (110MByte/s woohoo) vilket är grymt. Synology verkar vara ett otroligt öppet företag, de har öppnat upp för moddare, lagt in ssh som standard och tom släppt docs på hur man ändrar admin gui't. Enda nackdelen hitills: fläkten hörs när den går.

10 år sedan
Okänt
 
Grym bild!
 
11 år sedan

Reference Audio

 
Skickade spelaren direkt efter beställningen. Allt gick som smort.
11 år sedan

Pioneer DV-575A

 
Om man kunde lägga till spellista i utforskaren för mp3 och fönstret för mp3-låtar var längre så hade jag varit helnöjd tror jag.

11 år sedan

Tre.se webbshop

 
Fick telefonen en vecka eller två efter beställning, sen började den en och en halv månad långa väntan på att få ett SIM-kort så man kunde göra annat än ringa nödsamtal.
11 år sedan

NEC e616

 

11 år sedan

takt o ton

 
11 år sedan

Marantz SR7200

 
Skulle vilja kunna ställa in olika konfigurering för cd och för dvd.
11 år sedan

iriver IMP-350

 
Lite klen bas, inte så bra medföljande hörlurar i övrigt fantastisk.