Medlem sedan: 2011-02-02

tomtens omdömen

Här visas de omdömen tomtens har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
4 år sedan

Inet

-4 
Bra köpupplevelse men när jag fick problem försvann förtroendet. Köpte deras uppgraderings paket med moderkort minnen och processor. Haft problem med blåskärm på minnena sen datorn var ny, men supporten har hela tiden varit ovilliga att hjälpa till. Kan inte hitta något fel i memtest så kan inte bevisa att minnena är fel på men allt tyder på detta. De har inte heller vetat ta in grejerna för kontroll. Rekommenderas inte!
Kommer istället att fortsätta handla från CDON som har betydligt bättre pr...   Läs mer
 
4 år sedan

Komplett.se

+2 
Bra sortiment men dålig support och väldigt hög frakt jämfört med andra butiker!
 • Butiken svarar:

  Hej tomtens,

  Tack för din feedback.

  Vi får ödmjukast be om ursäkt för att vi inte levt upp till dina förväntningar. Jag vore väldigt tacksam om du kunde återkomma till oss med den konstruktiva kritiken gällande supportupplevelsen till kundombud@komplett.se och hjälpa oss att bli bättre.

  Med vänliga hälsningar
  Christoffer Iveslätt, Komplett.se

 
4 år sedan

CDON

 
Handlar på CDOn regelbundet aldrig haft några problem, även handlat artiklar de inte har haft i lager och heller inte varit några problem, dock har frakten varit lite längre beroende på vad de har varit men aldrig omotiverat lång och kundtjänst är duktiga på att hjälpa till de få gånger jag har kommit i kontakt med dem. Fick svar 15 minuter efter jag hade mailat en fråga till kundtjänst, går inte klaga på!
 
4 år sedan

Pixmania

+2 
Dålig kundservice och ofta långa leveranstider är min a upplevelser från denna sidan.
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Jag har precis tagit del av din åsikt.

  Jag tittar gärna närmare på din beställning, du är välkommen att kontakta mig med ditt beställningsnummer per mejl: anna@pixmania.com.

  Vänliga hälsningar
  Anna
  Pixmania


4 år sedan

Heppo

 
Gratis frakt, bra priser, bra skor, bra hemsida, bra leveranstid och kundtjänst. Dock bara handlat två gånger men gått smidigt, bara +++++
 
4 år sedan

Nelly

+1 
Klockren butik med både bra herr och dam kläder, aldrig haft några som helst problem. Snabb frakt med!