Medlem sedan: 2008-11-08

thomas_1971s omdömen

Här visas de omdömen thomas_1971 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

5 mån sedan

Optoma HD25e

 
Först och främst mycket nöjd över att ha skaffat projektor, min första.

Som föregående recensenter påpekar är den perifera skärpan inte projektorns trumfkort. Centerskärpan är bra och naturlig; använder endast måttlig "skärpa" i menyinställningen, och totalt sett vill jag inte direkt klaga på på skärpan med tanke på priset. Kromatiska skiftningar syns tydligt vid inspektion på nära håll men inte alls vid normalt tittande. Optiken är densamma som i den dyrare HD30, och snäppet bättre än optike...   Läs mer
 
6 mån sedan

24.se

 
Snabb leverans, vettiga priser och inte minst mycket positivt bemötande vid kontakt med kundtjänst.

Mycket nöjd
 
(-) Fläktljudet är som påpekats i tidigare recensioner inte tyst, dock tycker jag det är måttligt. Skulle inte vilja lämna den påslagen i en i övrigt tyst och lugn arbetsmijö, men jag har min skrivare i skrubben och stänger dessutom av den mellan användning, så inga som helst problem med ljud.

(-) En del strulande innan trådlöst fungerade. USB dock hur enkelt som helst.

+ Billig
+ Driftekonomisk
+ Kompakt och behändig
+ Mycket bra utskriftskvalitet för text. Bilder har jag inte testat, spelar...   Läs mer
 
3 år sedan

Supermix

+1 
Kameraköp

Lagerstatus färg svart: på lager; beställd färg: svart; färg enl kvitto och följesedel: svart; färg på levererad kamera: silver.

SMS:at kolli-id erbjudet "som en extra service". Hoppla. Lägg gärna lite krut på vanlig enkel professionalism samt överväg eventuellt efter tycke och smak att tona ned flåsigheten ett snäpp.

Noteras: uppmuntran att lämna omdöme på bl.a Prisjakt i direkt anslutning till köp, dvs _innan leverans_, med incitament att vara med i utlottning av pryl. Frågetecke...   Läs mer
 
5 år sedan

Outnorth

 
Handlat fem ggr på outnet. Alltid omgående leverans och billig frakt. Mycket vänligt och kunnigt bemötande i telefon, bra prylar och ofta pressade priser. En av mina tre särklassiga favoriter för utelivsprylar.