Medlem sedan: 2008-11-08

thomas_1971s omdömen

Här visas de omdömen thomas_1971 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

24.se

 
Snabb leverans, vettiga priser och inte minst mycket positivt bemötande vid kontakt med kundtjänst.

Mycket nöjd
 
(-) Fläktljudet är som påpekats i tidigare recensioner inte tyst, dock tycker jag det är måttligt. Skulle inte vilja lämna den påslagen i en i övrigt tyst och lugn arbetsmijö, men jag har min skrivare i skrubben och stänger dessutom av den mellan användning, så inga som helst problem med ljud.

(-) En del strulande innan trådlöst fungerade. USB dock hur enkelt som helst.

+ Billig
+ Driftekonomisk
+ Kompakt och behändig
+ Mycket bra utskriftskvalitet för text. Bilder har jag inte testat, spelar...   Läs mer
 
4 år sedan

Supermix

+1 
Kameraköp

Lagerstatus färg svart: på lager; beställd färg: svart; färg enl kvitto och följesedel: svart; färg på levererad kamera: silver.

SMS:at kolli-id erbjudet "som en extra service". Hoppla. Lägg gärna lite krut på vanlig enkel professionalism samt överväg eventuellt efter tycke och smak att tona ned flåsigheten ett snäpp.

Noteras: uppmuntran att lämna omdöme på bl.a Prisjakt i direkt anslutning till köp, dvs _innan leverans_, med incitament att vara med i utlottning av pryl. Frågetecke...   Läs mer
 
6 år sedan

Outnorth

 
Handlat fem ggr på outnet. Alltid omgående leverans och billig frakt. Mycket vänligt och kunnigt bemötande i telefon, bra prylar och ofta pressade priser. En av mina tre särklassiga favoriter för utelivsprylar.