Medlem sedan: 2001-10-19

sunkens omdömen

Här visas de omdömen sunken har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
I dyraste laget men till PS4 är utbudet av rattar med force feedback inte speciellt stort. Hursomhelst funkar ratten mycket fint med bra force feedback. Basenhet och ratt andas hög kvalitet. Pedelarna en aning plastig för prislappen kanske men känslan är mycket bra.
 
1 år sedan

WhiteAway

+1 
Allt funkade bra, bra pris och leverans som utlovat!
 
1 år sedan

Bikester

 
Fortfarande ingen leverans till Servicepoint trots att dom utlovat detta. Det betyder att du måste boka in leverans och stanna hemma från jobbet, för ett litet paket som ryms i brevlådan. Går helt bort!
  • Butiken svarar:

    Hej!
    Vi hade hoppats på att få igång den nya lösningen snabbare. Det är fortfarande några saker som måste lösas för att vi ska få igång det 100%. Så fort det är igång meddelar vi på hemsidan. Mvh Bikester

 
Mycket bra! För en motionär som mig lite overkill kanske, men å andra sidan så finns det inget direkt behov av att uppgradera annat än om jag vill ha kart-funktionalitet.

Läste att många tyckte att storleken var en nackdel jmf. med Edge 500. Själv hade jag inte velat ha en mindre skärm än den här så för mig är det bara positivt.

Däremot tycker jag att ett display-skydd hade varit på sin plats att skicka med. Nu har jag beställt silicon-fodral från Garmin och ett display-skydd från Amazon.   Läs mer
 
Mycket bra! En av dom mest prisvärda 65" just nu...
 
Mycket bra, köpte den framförallt för att kunna köra 3d-filmer med DTS HD/Dolby TrueHD. Funkar mycket bra! Inbyggd Jukebox som funkar över förväntan och är snabb på att indexera, skönt att slippa hålla på med ett externt bibliotek som ska uppdateras!

Obs! Uppdaterad med senaste firmware från 2014-06-13
1 år sedan

Dune HD Base 3D

+1 
Lämnade tillbaka den här eftersom den:
-Har ingen inbyggd Jukebox
-Klarar ej av att läsa mitt yamj (html)-bibliotek.
-Tar upp väldigt mycket plats i min tv-bänk
-Inbyggd fläkt (som iofs inte låter mycket annat än under uppstart)

Så för mina behov passar det bättre med en Popcorn hour A-400!
 
1 år sedan

Hembiobutiken

 
Bra priser, bra utbud och snabb leverans!
1 år sedan

Onkyo TX-SR608

 
En topptestad och THX-klassad receiver som passar väldigt bra i en hemmabio!
 
Kör två stycken popcorn hour hemma och har gjort så i flera år, kör dessa två med yamj. Nu var det dags för en tredje mediaspelare och då slog jag till på den här. Kopplade upp den till min NAS och den scannade igenom hela mitt bibliotek riktigt snabbt. Det var en hel del filmer som inte identifierades men det fixade man ganska snabbt. Allt funkar klockrent än så länge, jämfört med popcorn hour och yamj så är den otroligt mycket snabbare i allt från indexering, menyer till att spola i filmer. R...   Läs mer
 
4 år sedan

CyberPhoto

-1 
Bra priser, bra site samt bra support. Däremot är leveransen med MyPack (Posten) ganska långsam. 2 arbetsdagar till Stockholm...
-3 
Jag tror att många som skriver negativt om dom här lurarna inte själva äger dom. Fantastiskt sköna och jag tycker ljudet är kanon. Då jämför jag med Sennheiser HD25. Det enda negativa är att brusreduceringen inte är speciellt bra.
 
4 år sedan

Conrad.se

 
En helt galen leveranstid trots att varorna finns i lager. Dessutom ligger lagret i Tyskland fick jag reda på nu. Beställde för 7 dagar sen och paketet har inte ens kommit till Sverige än. Vilka skojare, kommer aldrig att beställa härifrån igen.
 
5 år sedan

TVnisse

 
Bra service och bra priser. Men kunskapen inom hemmabio och produkterna dom säljer verkar sådär. Dom verkade till exempel inte veta vad en y-split till en subwoofer var. Om man säljer Velodyne bär man veta att dom rekommenderar att alltid använda en y-split.
  • Butiken svarar:

    Hejsan! Hör gärna av dig till oss angående y-split till Din Velodyne, så skall vi lösa problemet. Vi tar självklart åt oss av kritiken & lovar förbättring. Mvh Niklas.

 
Väldigt prisvärd med mycket bas. Lådan är stor men om inte det spelar någon roll är det nog svårt att hitta en bättre 12-tummare i den här prisklassen.
6 år sedan

Yamaha TSX-130

+1 
Utnyttjade Elgigantens prisgaranti (ord. pris 3790:-) och köpte den här för 2980 kr. Helt klart ett bra köp. Snygg, bra funktionalitet och bra ljud med tanke på storleken.
6 år sedan

Hitachi DS14DAL

 
Mycket bra, liten men mycket kraft! Bra med bälteshållare.
 
Grymma funktioner, liten och bra ljud. originallurarna har jag inte testat men tillsammans med Sennheiser HD-25 låter det riktigt bra.

Har alltid varit anti till Itunes men tycker det funkar riktigt bra!

OBS! Alla som har problem med ljduet vid användande av equalizern. Ni måste kära mp3gain på alla filer först för annars blir det grym distortion.
 
Mycket bra spelare, enkel att installera och sätta upp med nätverkskopplingar! Hitills har den spelat allt jag har testat. Det enda negativa jag kommer på är att den saknar on/off-knapp. Jag såg ingen anledning att köpa en A-110 då SATA och usb slave ej är något jag vill betala extra för.
 
När jag först satte på den här så var bilden via digital-tv (boxer) hemsk! Efter diverse inställningar så är den bra, men trodde kanske att den skulle vara bättre. Bild via DVD är mycket bra. Väldigt snygg, jag gillar den matta designen efter som jag har mycket fönster i vardagsrummet. Den speglar/reflekterar ingenting. Den här är minst lika bra som KDL-40W2000 som jag hade innan.
 
Enkel att installera, funkar alldeles utmärkt mot en trådlös 3com OfficeConnect router. Bra med utgångar, bra uppgraderingsmöjligheter, går att styra via telnet och http. Radio över internet kan man köra när datorn är avslagen. Allt detta för 1500..grymt!

9 år sedan

Jens of Sweden

 
Snabb leverans, dom skickade min Roku Soundbridge samma dag och dan efter fanns den att hämta på posten. Ett stort plus för SMS-aviseringen!

9 år sedan

Datorbutiken com

 
Bra priser men ruskigt dålig leveranstid. Jag beställde bara lagervaror en måndag, idag är det onsdag och först idag började dom packa varorna. Katastrofalt dåligt...