38 år Medlem sedan: 2004-08-29

sundas omdömen

Här visas de omdömen sunda har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

4 år sedan

HTC Incredible S

 
Jag har haft telefonen i sen i början av året, inte ens ett år gammal. Nu har laddningsingången gått sönder, så oavsett laddare, sladd osv, så går det inte att ladda telefonen.
Detta är min andra HTC som går sönder. Tidigare hade jag en Desire, där hörlursingången gick sönder.
Jag anser inte att jag använder telefonen på något konstigt sätt, utan normal användning. Dock använder jag den mycket, men det skall den såklart klara av.
Dåligt!
 
Har haft datorn cirka en månad nu och är fortfarande väldigt väldigt nöjd med valet.
Håller inte med om att den känns plastig. Den är ju såklart gjord i plast, men den upplevs inte plastig i "Acer-stil". Tangentbordet är underbart och skärmen är mer än godkänd.
Jag vill inte göra jämförelsen med en Mac, eftersom detta är en PC, så jag tycker inte man kan jämföra.

Jag har testat att spela lite på den, men då har det varit på den interna skärmen, det har fungerat bra. Vet ej hur den hanterar att...   Läs mer
 
Köpte denna för ergonomin, men upplever att det är precis tvärtom. Jag anser inte att jag har speciellt små händer, men såklart inte stora heller. Musen är "högre" än vad man tror på bilderna, vilket resulterar i att jag inte når ned med lillfingret och därmed håller handen i luften, helt oergonomiskt.

Dessutom så är det fruktansvärt dålig signalstyrka på musen. Den har klagat vid flertalet tillfällen på signalstyrkan, trots att jag har mottagaren ungefär 40 cm ifrån musen. Jag skulle likväl k...   Läs mer

5 år sedan

ITpaket

 
Beställde hörlurar tidigare idag. Har redan fått både faktura och kollinummer. Så här snabbt agerande vet jag inte om jag varit med om tidigare hos en webbutik.
Hoppas att dom håller denna klass i andra avseenden också. Men hittills 10/10.

Uppdaterat: Tog drygt 18 timmar ifrån att jag beställde tills varan fanns hemma hos mig. Sjukt snabbt måste jag säga.
6 år sedan

A Vampyre Story

 
Gillar man gamla Monkey Island-serien så gillar man detta. Självklart når det inte upp till samma nivå. Men det är ett roligt spel om man gillar genren helt enkelt.
7 år sedan

Philips HS8040

 
Väldigt skön att raka sig med. Med en enkel knapptryckning så får man fram gel, vilket gör att rakbladen flyter väldigt smidigt mot kinden och hakan. Dessutom luktar man väldigt fräscht när man är klar. Kan klart rekommendera denna, även om jag inte är en expert när det gäller rakapparater.
8 år sedan

Samsung SGH-X660

 
Kan inte ge denna telefonen speciellt höga betyg. Har haft den dryga ett år nu.
Funderade ett bra tag på varför batteritiden var så usel tills jag kom på att det beror på den idiotiska kameraknappen på sidan av telefonen. Har man telefonen i fickan så sätts kameran på när knappen trycks in. Väl igång så tar den x-antal svarta kort i fickan, vilket såklart slukar en hel del batteritid och minnesplats.
Korkat att göra en telefon med en sidoknapp som man inte kan stänga av.