Medlem sedan: 2006-12-03

struts omdömen

Här visas de omdömen struts har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 mån sedan

Löparshop

 
Bästa priset och snabb leverans till Sverige. Mycket nöjd.
 
3 år sedan

Hembioconsult

 
Beställde två stycken Audioquest Pearl kablar på torsdag - som levererades med DHL på fredag. Och till lägsta pris (inkl frakt) på Prisjakt. What's not to like?
 
Ersatt en Nvidia Geforce 7900GS som gnydde som fasan. Helt tyst - vilken lycka! WEI har sjunkit från 5,6 till 4,6 men det är det värt för att slippa den vinande fläkten. Har inte märkt någon prestandaförsämring på Youtube, DVD m m men jag är ingen gamer så jag har knappt stressat den.
 
Fick diskkrasch i min gamla Dell men bestämde mig att benåda den en sista gång och ersatt den trasiga 500GB hårddisk med en Vertex 2 - de bästa pengarna jag någonsin spenderat i PC-vägen! Den är blixtsnabb (WEI 7,8; nuvarande maxvärde 7,9), helt tyst och behöver aldrig defragmenteras. Jag hade kunnat lägga SEK 25k+ på en ny dator med snabbare processor, mera minne m m men en optisk hårddisk och inte fått i närheten av en sådan prestandaökning. Windows 7 bootar på två sekunder och nya program in...   Läs mer

5 år sedan

Supplynet

 
Beställde Etymotic HF2 på måndag ("Ej i lager"). Skeppades på tisdag, hämtades på onsdag. Kanonservice!

7 år sedan

TrustShop

 
Köpte en portabel Panasonic DVD-spelare som jag var mycket besviken på. Kvalitéen på såväl ljud som bild var mycket sämre än min gamla spelare. Trustshop hanterade retur och återbetalning trevligt och effektivt. Mkt bra kommunikation under hela processen.

Låga priser och hög servicenivå, så ska det vara! Varmt rekommenderad.
 
7 år sedan

Katshing

+1 
Bra priser och snabb leverans med SMS-avisering - nice. Har ej haft problem med varorna så kan inte bedömma deras support.
 
7 år sedan

intropris

 
Beställde en W890i i fredags och hämtade den idag, måndag. Fick en snabb orderbekräftelse på email och SMS-avisering att den var klar för avhämtning. Föredömligt!

7 år sedan

Audioart

 
Vänlig och snabb service. Inget problem med en orderändring. Snabb leverans. Så här ska det va.

8 år sedan

Datorbutiken com

 
Bästa pris och leverans nästa dag. Kan inte klaga!

8 år sedan

Mobila Fynd

 
Absolut inget att klaga på. Beställde en P1i på måndag och hämtade den på Posten på torsdag. Wayfinder ingick. e-mejl fråga till kundservice besvarades inom ett dygn. Kanonpris och gratis frakt.