Medlem sedan: 2008-12-05

steeneriks omdömen

Här visas de omdömen steenerik har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Har aldrig haft problem med mina lurar under det året jag har haft dem. Sjukt bra ljud i dem för att kosta 350 kr. Bra att micken är avtagbar och att man har volymkontroll inbyggt i lurarna (bra om man lirar spel och måste fixa volymen snabbt).

Den får en åtta då den är snygg, mycket prisvärd (min polare köpte Koss-lurar för 600 spänn och de suger verkligen, både i kvalitén och funktion). Det är också grymt bra 5.1 ljud i den!

Två minus för att mina öron blir lite ömma efter att ha snackat i...   Läs mer

5 år sedan

Phone House

 
Beställde en HTC Desire i söndags (10-08-15). Enligt webbsidan skulle den finnas i lager. Jag beställde den tillsammans med ett nytt abbonemang. När beställningen var gjord gick jag in här och kollade på omdömen om The Phone House och jag måste erkänna, jag blev rädd! Det stod (står?) att det var dålig support, lång leveranstid, fel lagerstatus och hela köret.

Men! Som sagt jag, beställde min telefon för 2 dagar sedan. Skickade ett mail till kundtjänst och frågade om telefonen verkligen fanns...   Läs mer
+1 
Är jättenöjd över kameran och det finns inga skavanker än så länge. Superbra med den snabba och exakta Live-View funktionen och bra också att man får ett 18-70 mm objektiv med.

Menyerna är lätta att förstå och finns på svenska. Knapparna är mycket lättilgängliga och jag som inte haft en systemkamera innan kan bara säga att även om man är nybörjare så finns det nog ingen bättre kamera..

Det enda som drar ner en stjärna är att den känns liiiite plastig i känslan och att man inte kan ha OVF* oc...   Läs mer
-1 
Grymt bra spel. Riktigt verklighetstrogna miljöer och allt och en bättre grafik har jag aldrig sett. Spännande uppdrag där man är Pvt.Miller från USA och en annan gubbe som jag inte minns namnet på. Jag spelar inte online och därför kan jag inte berätta om det.

Spelet kräver ju att man har lite bättre grafikkort och hufsat pra prestanda, men kan man spela det är det helt klart värt varenda öre...
6 år sedan

Benq E2400HD

 
Riktigt bra och prisvärd skärm. Köpte min för ca 5 timmar sedan och jag är riktigt nöjd över den. Den kostade 2899 på ett ställe som heter NyhamnData. Det enda som drar av en stjärna är att man inte får HDMI eller DVI kabel utan bara VGA
(iallafall där jag köpte den)

Rekomenderar den starkt till dig som ska köpa en skärm som ska hålla ett tag och vill ha en stor och MYCKET PRISVÄRD skärm.. GRYM !!!