Medlem sedan: 2004-01-24

sparriskrigarens omdömen

Här visas de omdömen sparriskrigaren har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

9 mån sedan

Kobo Aura H2O

+1 
Först och främst vill jag säga att jag inte har någon annan e-bokläsare att jämföra med, så det här kan vara oberättigad kritik om man jämför med konkurrenterna. Det vet jag ingenting om. Jag returnerade mitt exemplar efter en vecka för jag insåg att jag aldrig skulle orka stå ut med att läsa på den här enheten.

- Enheten är olidligt långsam. Så fort man vill göra något måste man vänta flera sekunder innan någonting händer.

- Att hantera PDF:er är omständligt, bökigt och mycket långsamt (zoo...   Läs mer
 
10 mån sedan

NordicInk

 
Extremt snabb leverans, bra information på hemsidan - riktigt bra hemsida, bra utbud och riktigt bra pris. Jag har bara det bästa att säga om företaget. Beställde bläck och fick hem det dagen efter, precis som utlovat.
 
1 år sedan

Dustin Home

 
Beställde en vara som fanns i lager på morgonen en tisdag - skickades inte förrän på torsdagen. Det var omöjligt att få någon information om vad som hände, så jag kontaktade kundtjänst och fick svar efter två dagar - EFTER att varan hade kommit fram till mig. Över telefon kunde jag dock få info, som inte stod på nätet. Utöver det, väldigt bra priser och utbud, men jag har noll förtroende för leveranstiden och supporten hädanefter.
+1 
Sinnessjukt prisvärd. Trots att det bara finns en handfull spel så är jag oerhört imponerad:

- Häpnadsväckande grafik i de snyggaste spelen (t ex Killzone)
- Fantastisk handkontroll
- Knappt några laddningstider
- Automatiskt nedladdning av uppdateringar i bakgrunden
- Remote play med Vita (seriöst underskattad funktion)
- Fokus på spel och inget annat
- Enorm prestanda för pengarna
- Blixtsnabba menyer
- Enkel, smidig och bra funktion för att dela screenshots och videos från sina spel
- Man s...   Läs mer
2 år sedan

The Last of Us

-1 
Kort sagt, det mest välgjorda och engagerande spel jag har spelat. Sätter en oerhört hög ribba för historieberättande i spel.
 
Extremt nöjd. Har inte hittat något förutom småsaker att klaga på.

+ Snygg
+ Annorlunda design
+ Skön att hålla i
+ Snabb
+ SNABB
+ Grym display
+ Närapå ren Android-upplevelse utan något dåligt skal
+ Grymma tillbehör
+ SD-kortplats, utökar enkelt minnet väldigt mycket
+ IR-fjärrkontroll
+ Enkelt att ansluta PS3-handkontroll för att använda till spel

- Ingen möjlighet att ansluta USB-tillbehör utan särskild sladd eller dockningsstället
- Plastbiten som måste tas bort för att ansluta laddar...   Läs mer
3 år sedan

Sega Mega Drive

 
10/10. Nuff said. Finns inget bättre.
3 år sedan

Sony Xperia S

+3 
Om man ser till den konkurrens som finns så är det helt absurt att ge telefonen något mindre än 10 stjärnor, i min mening sopar den banan med allt som finns. Att gå från Samsung till denna var som att vakna ur ett koma.

Positivt:

+ Skärmen.. gud, skärmen! Högupplöst, krispig och underbar.

+ Snabbheten - allt går rysligt snabbt, den svarar direkt.

+ Gränssnittet - enkelt, avskalat och snyggt. Mycket funktionellt.

+ Kameran - för att vara en mobilkamera är den väldigt bra, och snabb. Blixt...   Läs mer
3 år sedan

Cowon J3 32GB

-2 
+ Ljudet
+ Stöder gapless mp3
+ Batteritiden

Läs nedan för ganska många minus:

Ganska överskattad produkt om man ser till helheten. När den spelar MP3 gör den det OTROLIGT bra, ljudet är fantastiskt. Men gränssnittet är mycket ogenomtänkt och omständligt och touchskärmen gör inte en människa glad.

Jag har svårt att se varför man har klämt in så mycket trams och lull-lull i den här spelaren, som t ex små appar och stöd för video. Det är funktioner som gör sig betydligt bättre i en smartphone...   Läs mer
3 år sedan

CYP CSY-2100

 
Säljer en knappt använd CYP CSY 2100 - RGB till komponent-omvandlare inklusive en extra scartkontakt för att tappa ut ljudet om man så behagar (då ljudet inte skickas vidare genom omvandlaren.) Fint skick, fungerar jättebra. Maila gärna för frågor, finns i Stockholm för avhämtning men kan skickas med Posten vid förskottsbetalning.

Pris: 700 kr + eventuell frakt.
+2 
Egentligen skulle jag vilja sätta ett lägre betyg, men det vore inte rättvist som helhetsbedömning. Ljud och bild är mycket bra, och utgåvan är väldigt fin och påkostad.

Det som är över mitt förstånd är hur man kan ha gjort ett sånt amatörmässigt jobb med textningen. Engelsk text finns inte att välja, däremot svensk text.

Den svenska översättningen tycks stundtals vara gjord av ett automatiskt översättningsprogram, det finns otroligt många ord och uttryck som är helt fel översatta i sammanha...   Läs mer
-1 
Håller vad den lovar - riktigt snabbt minne! Enormt bra pris, köp direkt. Varför nöja sig med ett minne som är fem (!) gånger långsammare, men kostar minst lika mycket?
4 år sedan

Denon AH-P372

 
Jag tror att de som har lämnat omdömen har gjort det precis efter att lurarna köptes. Det första intrycket är väldigt bra, om man bara ser till ljudkvaliteten. Ljudet är enormt bra och behagligt. Tyvärr är byggkvaliteten dålig!

Efter sex månader lossnade ena luren i en fog, vilken dock kunde limmas utan större problem. Efter ytterligare en månad lossnade den andra luren på precis samma sätt, det såg ut som att luren brutits av brutalt - trots att jag har varit mycket försiktig med dem. Dock ha...   Läs mer

4 år sedan

SHOP.01media

 
Mycket snabb frakt, bra mailkontakt med snabba svar! Jag har bara positivt att säga.

4 år sedan

SweBurn

 
För min del blir det knappt bättre än så här! Mycket bra priser och snabb frakt - jag kan absolut tänka mig att handla här igen. Jag drar av två stjärnor och ger betyget 8/10 eftersom hemsidan är en katastrof, rörig och med en ful design som ser ut att vara 10-15 år gammal, samt att det inte gick att välja till vilket Schenker-ombud varorna skulle levereras till. Låt inte utseendet lura dig dock!
  • Butiken svarar:

    Hej! Tack för ditt omdöme. Vi ville bara informera om att det går att välja ombud. Listan av valbara ombud justeras efter postnumret som man har i sin leveransadress. Skulle du ha några frågor om detta så ta gärna kontakt med vår support så hjälper vi dig för framtida beställning. Ny hemsida är också på gång. Ha det bra! Mvh /SweBurn.com

 
Det är svårt att ge denna dator ett lägre betyg än 10. Sett till priset är det en helt oslagbar maskin. Enormt liten, lätt men ändå med helt okej prestanda.

Den är snygg, ser lyxig ut och har en fin blank skärm - jag älskar glossy. Spelar HD-video utan problem och sköter surfning och enklare multitasking.

Man kan inte vänta sig vad som helst för under 5000 kr, så ser man till priset är det en fantastisk maskin - enormt bra!

Kräver en del omsorg bara då Asus tyvärr skickar med en hel del skr...   Läs mer
+6 
Nytt betyg efter 15/10: 9!

Android 2.2 gör denna telefon till vinnaren just nu. Enormt snabb, enormt bra skärm och enormt många möjligheter sammanfattar den väl. Swype är fantastiskt bra!

Hur man kan vilja stänga in sig i en iPhone utan widgets eller tillgång till filsystemet förstår jag inte.

Den upplevs inte plastig utan väldigt solid och den låga vikten är underbar.

Jämfört med iPhone 4 är den snarlik, men den kan så mycket mer. Skärmarna är i mitt tycke likvärdiga.

Jag kunde inte va...   Läs mer
5 år sedan

AKG K 450

-2 
Jag förstår inte hur folk har kunnat ge dessa lurar såpass bra betyg. Läs allt om du överväger köp:

För det här priset hade jag förväntat mig betydligt bättre ljud - det bästa ordet att beskriva ljudet är burkigt. Som någon skrev nedan, riktigt burkig diskant!

Jag har haft hörlurar för 250 kr som hade betydligt bättre och klarare ljud.

Utöver detta då? Tja, den största anledningen varför jag köpte dessa var för att jag skulle kunna byta sladden enkelt. Själva hållet där man för in sladden i...   Läs mer
+1 
Sätter en vansinnigt hög standard rent tekniskt. Det här är det enda spelet denna konsolgeneration som jag har blivit riktigt imponerad av, jag satt bokstavligen och gapade över grafiken.

Dessutom enormt roligt och spännande från första sekund, som att spela i en Indiana Jones-film ungefär.

Det borde vara olagligt att inte äga detta spel om man har en PS3. Käkar upp alla Xbox 360-spel till frukost vad gäller grafiken. Grym fysik också och flyter på underbart utan minsta dipp i frameraten.

...   Läs mer
 
Tveklöst det mest prisvärda grafikkortet för den som vill ha mer prestanda idag. Fixar de allra flesta spel i full HD-upplösning med allt godis påslaget.

Stabilt och pålitligt, och nu är drivrutinerna dessutom riktigt bra efter lite strul i början. Köp direkt.
 
Tveklöst ett av de bästa spel jag har spelat. Snacket om hur "dålig" PS3-versionen ser ut är brutalt överdrivet, om detta är något som oroar dig. Har du inte XBOX 360-versionen bredvid att jämföra med kommer du inte att störas.

Solklart 10/10 nu när jag har spelat igenom hela spelet - jag är helt mållös.
 
Tveklöst ett av de bästa spel jag har spelat. Snacket om hur "dålig" PS3-versionen ser ut är brutalt överdrivet, om detta är något som oroar dig. Har du inte XBOX 360-versionen bredvid att jämföra med kommer du inte att störas.

Solklart 10/10 nu när jag har spelat igenom hela spelet - jag är helt mållös.
 
Boken börjar väldigt bra, och är mycket intressant på sina ställen. Dock tappade jag intresset eftersom större delen av boken handlar om kokainhandel, kokaodling, maffian och politiken i sydamerika/mexiko. Detta är visserligen intressant och viktigt för bokens syfte, men det blir väldigt tröttsamt och till slut kunde jag inte hålla reda på alla politiker, knarkkungar och maffiabosser som omnämndes. Detta blev mycket tjatigt i längden. Däremot är boken viktig och mycket intressant.   Läs mer
5 år sedan

Kokain

 
Boken börjar väldigt bra, och är mycket intressant på sina ställen. Dock tappade jag intresset eftersom större delen av boken handlar om kokainhandel, kokaodling, maffian och politiken i sydamerika/mexiko. Detta är visserligen intressant och viktigt för bokens syfte, men det blir väldigt tröttsamt och till slut kunde jag inte hålla reda på alla politiker, knarkkungar och maffiabosser som omnämndes. Som ljudbok blev detta mycket tjatigt i längden. Däremot är boken viktig och mycket intressant.   Läs mer
5 år sedan

Dante's Inferno

 
Detta är ett okej spel, men det får ABSOLUT inte jämföras med God of war. Det är en otrolig klasskillnad.

Dante's Inferno är helt okej, men jag tycker att det är ungefär som en oslipad diamant. Spelet innehåller många frustrerande moment.

Det är läckert att spelet handlar om helvetet och dess kretsar, och många av miljöerna samt fienderna är riktigt härliga!

Däremot är spelet vansinnigt fult, stundtals kan man knappt tro sina ögon, och det känns som att man spelar ett PS2-spel på sin höjd.
...   Läs mer
5 år sedan

Creative HQ-1900

-1 
Riktigt bra design, oerhört bekväma och fantastiskt ljud - men fruktansvärd byggkvalitet!

Jag har nu avverkat tre par likadana hörlurar, och jag har två vänner med exakt samma problem.

3,5 mm-pluggen börjar alltid glappa efter några månaders användning och slutar till slut fungera.

Använder man lurarna stillasittande och låter bli att slita på dem fungerar hörlurarna säkert utmärkt i åratal, men om man är aktiv och använder dem utomhus är de helt värdelösa.
5 år sedan

Denon AVR-2310

 
På de flesta sätt är den väldigt kapabel, se nedanstående kommentarer, men den fungerar halvbra med spel.

I reklamen skryts det om uppskalningsförmåga, vilket får gamla spel att se bättre ut än någonsin - vilket är helt sant. Men till vilket pris? Fördröjning.

Om maskinen skalar upp lågupplöst material till 1080p är ljud/bild så fördröjd att spelet blir helt ospelbart (Nintendo etc)

Väljer man att skala upp till 720p är effekten mindre, dock klart märkbar och mycket störande. Tänk på detta o...   Läs mer
 
5 år sedan

Tretti

 
Bra utbud och mycket bra priser men leveransen var det långsammaste jag varit med om! Jag beställde en kaffebryggare och en microvågsugn som båda fanns i lager, men trots detta skickades inte varorna förens efter 7 dagar! Under all kritik.
 
6 år sedan

ITsajten

+2 
Mycket oseriös butik, säljer en piratkopierad produkt - M3 DS real. Det är alltså därför den är så billig i denna butik.
  • Butiken svarar:

    Vi har tidigare sålt flera olika versioner av M3 DS REAL eftersom våra kunder efterfrågat billigare alternativ. Numera säljer vi dock endast originalet från m3adapter.com

-2 
Detta är en helt okej telefon, men långt ifrån perfekt. Jag jämför framförallt med k810i som jag haft innan.

+ Kameran - snabb autofokus, en hell del schyssta funktioner

+ Linsskyddet - riktitg stabilt, inte plastskit som det brukar vara

+ Storleken - väldigt slimmad, bra format

- Dyr, inte prisvärd. Vad får man egentligen för 3500 kr..? En helt okej kamera och inget mer.

- Tangentplaceringen, att "tillbaka"-knappen sitter bredvid "lägg på"-knappen, vilken då också extraknäcker som "gå ur ...   Läs mer
 
Ändrar nu mitt omdöme jag gett förut, efter att ha ägt denna produkt några månader.

Batteriet i musen tar slut efter 1-2 veckor, och måste då bytas. Tangentbordet började strula mycket nyligen, och har nu helt slutat fungera.

Krångligt att få igång, men har funkat hyfsat sen dess. Knapparna på tangentbordet är mycket tröga, vilket gör att man måste slå hårt för att skriva.

Ingen vidare kvalitetskänsla. Jag tyckte att detta var en okej produkt för priset, men nu har jag haft så mycket strul a...   Läs mer
 
6 år sedan

CyberPhoto

+2 
Det kan inte bli något annat än toppbetyg när företaget skickar med en snickers i paketet!

Snacka om att jag blev genuint glad, skrattade gott. Lägg sedan till fantastisk service och snabb leverans, liksom låga priser.
 
6 år sedan

Inet

+2 
Bra pris, otroligt snabb leverens.
Smidigt! SMS-avisering, fick grejerna dagen efter jag hade beställt.
 
Oerhört bra dator. Installerade TinyXP och den går oerhört snabbt och bra - mycket bätre än t ex ubuntu linux.

Tangentbordet fungerar utmärkt, förutom att shift-tangenten sitter helt fel, och man trycker alltid på uppåtpiltangenten istället - så jag har helt enkelt mappat om tangenterna. Enkel och bra lösning!

Det enda negativa jag har att säga egentligen är att pekplattan är helt fruktansvärd - obrukbar helt enkelt. Alldeles för oprecis, och musknapparna är oerhört sega och hårda. En separa...   Läs mer
 
Fantastiskt objektiv, helt otroligt med tanke på priset. Ingen borde någonsin köpa en kitglugg till de billigare systemkamerorna, köp denna direkt istället.

Känns inte alls särskilt plastigt. Otrolig skärpa, ljusstarkt, billigt och helt magiskt!
 
7 år sedan

Japan Photo

 
Gratis frakt, lagerstatus på hemsidan. Blixtsnabb leverans - beställde ett objektiv och fick det dagen efter. Fantastiskt!