Medlem sedan: 2012-02-04

snaxlz omdömen

Här visas de omdömen snaxlz har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan

Jays a-Jays One

 
Otroligt bra ljud med tanke på priset. Stabilt och lagom med bas för min smak. Det enda negativa är att det kan vara väldigt trickigt att få in dem rätt i öronen. Sitter de fel låter det inte alls som de ska och skaver lite lätt. Tycker de borde jobbat lite på denna komfortbrist istället för den fina förpackningen.

Men när de väl sitter rätt finns det ingenting att klaga på, extremt prisvärda lurar!
-1 
Har haft detta headset i en månad nu och måste säga att jag är sjukt nöjd med mitt köp. En anledning till att jag köpte detta headset var att det var sjukt snyggt (köpte det blåa exemplaret vilken enligt mig var det snyggaste) men också självklart för all fin kritik det har fått. Ljudet är inget att klaga när det gäller spel, men om du ska lyssna på musik föredrar jag att du vänder dig till ett annat märke. Steelseries headset är ju till för gaming! Grym mikrofon, kristallklar och tydlig. Skön ...   Läs mer
 
USEL kvalité på audio mixern! Ända sedan jag fick dessa lurar har audiomixern buggat, och glappat rejält när man ska koppla in den i kontrollen. Mikrofonen slutatde sedan att fungera efter 2 veckor (de fungerar fortfarande på PC, alltså är det något fel i audio mixern). Lurarna i sig är inget att klaga på. Har kontaktat steelseries och hoppas på att få min audio mixer utbytt/lagad. Annars verkar detta headset riktigt trevligt.
 
Det bästa FPS spelet jag någonsin spelat. Glad att jag köpte detta istället för BF3. Dock var Campaign lite för kort och enkel att klara, bra story alltough. Campaignen är än fortsättning på de tidigare Modern Warfare spelen. Riktigt nice multiplayer läge med mycket valmöjligheter. Det här spelet rekommenderas starkt!
 
3 år sedan

24.se

 
Min vara var i halvt ofungerande skick när jag fick den, jag tycker att garanti och reklamationsinformationen är lite otydlig på hemsidan men ska se till att ta kontakt med kundsupport och se vad som händer.