Medlem sedan: 2004-12-16

skaunepaugs omdömen

Här visas de omdömen skaunepaug har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

3 år sedan

Amphion Ion

 
Betyg satt map pris. Den senaste Ion är lite lenare än tidigare versioner i diskanten. Extremt upplöst, suveränt mellanregister, basen är svårare för mig att kommentera då jag pga undermålig placering korkat igen reflexporten bak och istället använder mig av en subwoofer för att kunna styra basåtergivningen. Med en bra sub blir det lilla systemet extremt potent.
6 år sedan

Nocs NS200

 
Rktigt bra ljud, ingen överdriven bas som i mina Koss. Seg knapp för att styra svara/avsluta o Ipoden. Saknar volymknappen från originalhörlurarna men till det priset så är det definitivt värt ett byte om man värdesätter bra ljud.
6 år sedan

Marantz SR8001

 
Absolut kanon! Musikalisk likväl väldigt bra till film. Inga problem med HDMI-handskakning eller lip-sync. Gediget bygge som bara imponerar mer och mer. Att sen få Audyssey på LPCM HD-ljud är grymt (8002:an kan inte processa Audyssey på Bitstreamat HD-ljud, så de är egentligen identiska). Har haft den i 1,5 år nu.
 
 
Professionella
 
Riktigt bra förmedlare av DD/DTS. Mycket prisvärd.
 
Detta systemet är grymt till film och nästan lika bra till musik. Subwoofern integrerar väldigt bra med satelliterna och är riktigt snabb och musikalisk. Dessutom tycker jag att dom är oerhört läckra i vitt.
 
Jag är riktigt nöjd, en fullträff för pengarna. Bra svärta, bra "tryck" i bilden. Helnöjd.
 
Ljudet är fantastiskt bra. Designen är sober och clean, funktionerna är få men genomtänkta. Kraften är imponerande med tanke på den "sparsmakade" effektangivelsen. Klockren! Komponentväxeln är smidig och fungerar ypperligt.
8 år sedan

Marantz SR7400

 
Utifrån det priset 6000 kr så är det nog svårt att få bättre ljud för både surround och stereo. En tia i prisvärdhet. Supernöjd!
9 år sedan

IXOS SW515T

 
En mycket bra budgetkabel. Körde med Supra från början men då var det lite ssss-igt som jag nu slipper. Upplösningen är ändå bra. Ryktesvis så ska basen vara lite svagare än på storebror 511 men eftersom jag har sub/satsystem så är det inget jag lider av. Hög prisvärdhet.
 
Härlig förmedlare av både dialog och effekter. En briljant centerhögtalare.
9 år sedan

Audiovector Mi3

 
Helt lysande, rapp bas, klar diskant utan att bli vass, och härligt naturtrogna röster. En tia sett till prisvärdhet.
9 år sedan

Creative EP-630

 
Riktigt bra ljud i dom små rackarna.
 
Tycker denna är både snabb å smidig.
 
Härligt transparent ljud. En mycket prisvärd kabel. Kör single-biwire.
 
10 år sedan

Lars Bengtssons

 
10 år sedan

Marantz DV7600

 
 
Ljudmässigt en fullträff, har ännu ingen proj eller plasma att koppla den emot men det är en tidsfråga så jag ser framemot att få höja betyget ett snäpp inom en snar framtid...

10 år sedan

EK´s Radio

 
 
10 år sedan

Hembiobutiken

 
10 år sedan

Pioneer VSX-D711

 
10 år sedan

Pioneer DV-464