Medlem sedan: 2006-10-03

siphus omdömen

Här visas de omdömen siphu har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

+1 
Perfekt tangentbord för HTPC. Har inte upplevt problem med räckvidden och jag sitter ca 3m från sändaren. Fick även med en extender som förstärker signalen. Som sagt, för att få alla funktioner i Setpoint måste du kanske unpaira och paira tangentordet igen. Hade annars blivit en 10a.
 
Väldigt bra bild med tanke på priset och hyfsat ljud. Bra menyer och inställningar. Det negativa är att det bara finns 2 hdmi portar och skärmen är ganska reflektiv. Allt annat är ganska standard.
 
+
Prisvärd
Känns välbyggd
Ganska snabb processor
2x USB 3.0
Ganska snygg

-
Ingen Bluetooth
Ingen funktionsknapp för att stänga av skärmen

Köpte den för 4200 och med tanke på det låga priset så ska jag inte vara alltför petig. Tycker den gör sitt jobb och har det mesta som jag behöver. Har inte märkt av att den blir för varm heller.
 
4 år sedan

emusic.se

 
bra priser och snabb leverans. rekommenderas.

4 år sedan

Phonecenter

+1 
De har sveriges bästa priser på flera modeller. Köpte en vit iphone 4 för 5500kr. Blev dock inte imponerad av deras webshop. Känns halvfärdig och många länkar funkar inte. Ger inte det mest seriösa intrycket. Fick oxå vänta ganska länge på leverans. Men trevlig och hjälpsam support. Handlar gärna här igen men isåfall blir det direkt i butiken.

4 år sedan

Eshop247

-1 
Beställde en xperia neo. Bra priser men dom va lite långsamma med leveransen. Jag beställde en onsdag kväll och fick telefonen tisdagen veckan därpå.