Medlem sedan: 2011-11-11

saltburks omdömen

Här visas de omdömen saltburk har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Komplett.se

-1 
Har köpt datorer av dem två gånger. Båda hade något fel som innebar att jag var tvungen att returnera en del eller hela datorn. Något som f.ö. inte funkar speciellt smidigt, man får tjata bra länge och intensivt för att det ens ska börja hända något.

Det är ganska uppenbart att de gärna försöker sälja begagnade delar som nya, och det är så klart extra lätt att smyga in i något datorpaket. Riktigt motbjudande dålig stil.

Sen gillar jag verkligen inte den pissiga pickup-avgiften heller, som är ...   Läs mer
 
Ett headset som egentligen är väldigt bra men fungerade bara inte för mig personligen. Jag tror att det beror på mitt huvud, det är nämligen lite avlångt och headsetet är uppenbarligen designat för att bättre passa personer med mer fyrkantig huvudform. P.g.a. detta så hölls det inte helt på plats genom trycket från kåporna, och därför behövde det stöd ovanpå mitt huvud och det är här det stora problemet kommer: Vadderingen på bågen är väldigt dålig, nästan obefintlig. Så när headsetet trycker b...   Läs mer
 
4 år sedan

SpeLLyan

 
Kanonsida för att göra fynd på, alternativt få tag i spel som är slut överallt annanstans. Plus snabb leverans, seriösa människor.