Medlem sedan: 2009-04-23

sWerg0ns omdömen

Här visas de omdömen sWerg0n har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Rätt kass produktutformning, men den fyller sin funktion. FÅr upp luftfuktigheten okej, men sådär spridning på fukten. Fläkten låter mycket, och ultraljudsmembranet ger ett tinnituspip.

Svår och omständig att rengöra, och man kommer dessutom inte åt att rengöra allt, vilket medför beläggningar på och runt fläkten, trots avkalkningsfilter. Lamporna i kontrollpanelen lyser jättestarkt och går inte att ha i sovrum om man inte täcker över med något.

När vattnet tar slut piper den högt och envist...   Läs mer
1 mån sedan

Honeywell HH950E

 
Bästa luftfuktaren jag haft. Har tidigare haft bland annat Beurer LW 110 (gick sönder efter en månad och lät ganska mycket) och nu senast OBH Nordica 6162 (Lät ganska mycket, irriterande lampor i kontrollpanelen som lös väldigt starkt och som inte gick att stänga av, hög och envis signal vid slut på vatten, samt svår och omständig att rengöra).

Denna är:

* Tyst (typ som en lätt sjudande kastrull vatten vid låg inställning, och sjudande vid hög inställning). Ljudet kan upplevas lite som regnlj...   Läs mer
 
4 år sedan

Fitnessbutiken

 
Bra priser och bra sortiment. Har köpt från dem många gånger, utan strul. Rekommenderas.
 
4 år sedan

Gymgrossisten

 
Bra priser, mycket bra sortiment, bra service och inget strul vid en retur jag gjorde. Har köpt från dem många gånger, utan problem. Rekommenderas.
 
4 år sedan

Shopping4net

 
Brett sortiment, även några lite mer ovanliga prylar. Bra priser, snabb leverans.
 
4 år sedan

Dustin Home

 
Lite smådyra, men mycket bra serivce, leveranstider, och mycket bra sortiment. Enda som drar ner dem är att de är lite dyra, men var jag företagare så skulle jag förmodligen huvudsakligen köpa från dom, pga servicen.
 
4 år sedan

Inet

 
Snabb leverans, ok sortiment, helt ok priser.

4 år sedan

JME Data

 
Leverans inom den tid de sa på sidan (2-5 dagar, tog 4), bra priser, bra betalalternativ, bra sortiment. Rekommenderas.
 
4 år sedan

Komplett.se

 
Bra sortiment, snabb leverans. De är inte billigast, men i det billigare segmentet. Det enda jag kan klaga på är att de inte verkar ha Klarna Konto som betalalternativ. Det gör att jag håller mig från större inköp hos dom, eftersom jag inte vill ha flera betalplaner och avier.

Har köpt demoex två gånger av dem, och de har varit i prima skick och prisavdraget har varit förträffligt. Rekommenderas.
 
4 år sedan

MaxGaming

 
Köp 1: Mycket snabb leverans (dagen efter, beställde innan 15:00), mycket bra pris, helt krångelfritt. Väl paketerat; inga fraktskador. Precis som det ska vara.

Köp 2: Precis samma som ovan. Tio stjärnor