Medlem sedan: 2007-04-24

roobz omdömen

Här visas de omdömen roobz har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
 
snabb leverans
 
1 år sedan

Dustin Home

 
Köpte grafikkort sapphire toxic x9. Slutade fungera efter ett par veckor. Dustins Garanti hantering gör inte saken bättre har gått över 4 veckor och har fortfarande inte fått ett nytt grafikkort. Kommer att handla av Inet hädanefter.
 
2 år sedan

Kjell & Company

 
Har köpt många prylar från butiken i Borås. Jag rekommenderar denna butik för att jag hittills inte haft några bekymmer med reklamationer eller deras service.

3 år sedan

Parvelito

 
Mycket bra nätbutik, bra service, bra priser, rekommenderas starkt.
 
3 år sedan

Conrad.se

 
Var först i kontakt med conrads kundtjänst och fick ett väldigt trevligt bemötande av en tjej vid namn Annie, hjälpsam på alla sätt. Har ringt dit två gånger senare och hamna hos en riktigt otrevlig kvinna inte ett dugg hjälpsam en sån person drar verkligen ner företaget, den tanten borde verkligen inte jobba med kundtjänst. Sen måste jag även tillägga att lagersaldot är dåligt uppdaterad, och man får heller ingen uppdatering på befintlig order beträffande ändring av angiven datum när produkt ä...   Läs mer
 
 
Snabb leverans, mycket bra priser. Köpte en Bänkdiskmaskin från detta företag dom har inga lockpriser som skitbutiken mediamarkt.

3 år sedan

Gymprodukter.se

 
Har letat länge efter gainern anabolic evolution från weider, hitta den äntligen i denna butik, toppbetyg från mig, bra service, snabb frakt
 
4 år sedan

Inkclub

 
Bra butik mycket snabb leverans och bra erbjudande i mellan åt, Nordic Ink har dock lite bättre priser handlar oftast bläck från dessa två butiker. Inkclub ni borde matcha NordicInks priser då hade jag enbart handlat hos er.
Är nöjd med denna butik.
 
4 år sedan

Bodystore

 
snabb leverans, Bra kundservice.
Jämförde priser med MMsport, Bodystore var lite dyrare på ex Mivitotal något ni borde se över Bodystore.
För övrigt är jag nöjd med Butiken.
 
4 år sedan

Clas Ohlson

+1 
Köpte en duschslang för en tid sen har fått byta den två gånger innan för samma problem, tredje gången tröttnade jag på skitet och ville ha pengarna tillbaka. det första tjejen i disken sa när hon såg slangen var "Är det knappen som är problemet?" "Ja" svarade jag. Redan där visste hon var problemet var. En vanligt förnuftig person i den situationen hade dragit slutsatsen att det där är en "problem produkt" och att en kund inte vill hålla på med det. Men det jobbar tydligen två "robotar" på Cla...   Läs mer
 
4 år sedan

FotoKungen

 
Allting bra, Supernöjd, extremt bra service, Tack Fotokungs-kenneth
 
Köpte denna via internet av SIBA, den slutade fungera efter en vecka, försökte få ut en ny via garantin men denna enkla service får man tydligen inte av SIBA, istället får jag beställa om den och stå för frakten själv.
Mycket dåligt köp!!