Medlem sedan: 2008-01-21

robban310s omdömen

Här visas de omdömen robban310 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

4 mån sedan

Samsung U24E850R

 
Grymt nöjd med denna än så länge. Fungerar bra ihop med OS X och Macbook Pro, den känns igen som en retinaskärm så det är bara att välja hur mycket man vill skala bland inställningarna (default var 2 av 5).

Vid uppskalning från 1080p på min PC som inte har HDMI 2.0 eller DP 1.2 blev det svarta kanter och det hjälpte inte att rota i menyn för att få bukt med det. Lösningen blev att gå in i grafikkortets inställningar och stänga av underscan..

+ Bra bild för både film, spel och kontorsbruk. Be...   Läs mer
1 år sedan ( Uppdaterat: 7 mån sedan )

SteelSeries Rival

-3 
Här kommer en minirecension från en icke-gamer som använder musen på en Macbook med OS X. Uppgraderade mig då många av mina senaste möss dött av olika anledningar, bland annat en Intellimouse som la av och en Logitech MX Anywhere som började sluka batterier.

Musen är skön att hålla i, bra tyngd och precision. Har inte haft problem efter uppdatering av firmwaren, dock hittar jag inget bra sätt att få sidoknapparna att funka som bakåt/framåt i Chrome.

Jag saknar dock sidoskroll från min Anywha...   Läs mer
 
6 år sedan

Kabelgiganten

 
Har gjort ett par köp hos dem och är mycket nöjd hittills. Rimliga priser med frakt inräknad om man bortser från småorderavgiften (29 kr vid beställningar på
6 år sedan

Logitech V470

 
Som de flesta redan skrivit börjar musen hacka om man inte använder den efter 5 sekunder, och klickhjulet låter högt. Den har dessutom kort batteritid (med 8h användning/dag) måste jag byta ungefär varannan-var tredje vecka.

Efter drygt ett års användning med min MacBook har min v470 plötsligt lagt av och vill varken ansluta till den eller morsans Vaio, av någon märklig anledning...
 
Morsan köpte en sådan här och jag har fått leka med den lite då och då. Datorn är lätt, batteritid och skärm är bra och tangentbordet skönt att skriva med.

Dock är datorn ruskigt seg - till hälften beror det på Vista, som tar bokstavligen två timmar på sig att ladda hem en simpel uppdatering.

Jag var också besviken på prestandan - på pappret ser det bra ut men i praktiken hackar filmer i 720p/1080p och då har jag även testat med olika mediaspelare/codecs. Till och med min gamla Macbook med i...   Läs mer
 
Är mycket nöjd med den än så länge, den är liten, snabb (har dock endast testat USB och FW) och tyst. Ett litet minus för att avstängningsknappen måste hållas inne och är inte som en vanlig strömbrytare som på mina andra hårddiskar.

Mac-ägare som jag måste formatera disken med GUID-partitionstabell - med det förvalda MBR kommer ett fel uppstå och disken försvinner från skrivbordet. Det finns även en firmwareuppdatering för Leopard.