Medlem sedan: 2012-01-12

reza25662s omdömen

Här visas de omdömen reza25662 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Fyndiq

+2 
Jag hade beställt 2 st. Tenda 311u och priset var 59:-/st. plus 49:- frakt sammanlagt 167:- när varan beställdes.
Efter en vecka fick 1 st. i ett kuvert på postlådan. Jag skickade mail och meddelade att jag fick bara en levererad och man var inte ärlig att medge att de hade satt fel pris och jag kommer inte att få resten och försökte lura mig på olika sätt. Efter 3 veckor fick jag 59:- tillbaka och i praktiken betalade jag 108:- varav 12:- kostade frakten.
REKOMMENDERAS INTE! eftersom man kund...   Läs mer
  • Butiken svarar:

    Det är verkligen beklagligt att det skedde ett felplock i din order så att du bara fick en av de två produkter du beställde. Att det drog ut på tiden innan du blev återbetalad för produkten som fattades, berodde på att vi först och främst, på din begäran, ville skicka ut produkten som saknades i ordern. Dock nådde den andra leveransen aldrig fram till dig och då produkten i fråga sedan tog slut på lagret för just den handlaren som skickade din leverans, så fick vi tillslut ändå återbetala dig för den saknade produkten. Beklagligt när beställda produkter inte kan levereras, men om så sker så återbetalar vi givetvis alltid kunden med beloppet för produkten.


3 år sedan
Okänt
 
värdelös på mobilt bredband och telefoni.
Hur kan man sälja en tjänst som inte fungerar och samtidig tar fullt betalt.
Mycket dålig täckning i Skåne och särskild i Helsingborg. Ensidiga kontrakt och usel support när man väl vill säga upp något abonnemang.