Medlem sedan: 2005-10-05

redeps omdömen

Här visas de omdömen redep har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
24 dagar sedan

Webhallen

+1 
Aldrig haft några strul med alla mina köp under alla år jag har handlat av dem, jag har dock bara hämtat i butik så hur de fungerar när frakt är inblandade kan jag inte uttala mig om.
2 år sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )

Seagate SV35.6 ST3000VX000 64MB 3TB

 
Köpte 4st för ett halvår sedan och kör dem i raid-5, de fungerar mycket bra och håller låg temperatur och bra prestanda.

Uppdatering.
2st har nu rasat och fått bytas ut, men har i övrigt fungerat utan problem. Kör dem 24/7 i relativt ventilerad låda.
Drar av två stjärnor för detta.

2 mån sedan

Compliq

+4 
Fuskar med priserna för att vara "billigast"
  • Butiken svarar:

    Hej
    Ge gärna exempel så vi kan titta på detta.
    Jag lovar att vi inte sitter och fyller i priserna manuellt, utan de tas automatiskt från alla våra leverantörer..och du vet..ju fler kockar. ;-)

    MVH Joakim, Compliq

 
Jag har tidigare haft Backbeat 903+ (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=937687) så mitt omdöme blir i princip i jämförelse med det.

Första gången jag satte på mig dem kändes de lite konstigt men nu sitter och känns de väldigt bra, de sitter bättre, har bättre ljud och samtalskvalité än 903'n. Precis som med 903'n är detta inte hörlurar för den som inte vill höra omgivningen utan de är designade för att släppa in omgivningen vilket jag själv tycker är väldigt bra men om man vill stänga ute om...   Läs mer
11 mån sedan

Asus Z97-A

 
Fungerar väldigt bra, bra prestanda och enkelt att använda.
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

Plantronics BackBeat 903 Plus

 
Har haft dessa lurar i över ett år nu och är mycket nöjd med dem.

Då jag själv föredrar att höra omgivningen är det mycket bra att de inte sluter tätt åt, däremot om man är ute efter lurar som ska stänga ute omgivning är dessa inte rätt lurar.

Uppdatering: Har nu även överlevt en ofrivillig omgång i tvättmaskin utan några problem.
3 år sedan

D-Link DAP-1522

+1 
Haft min i ungefär 1 år nu och den bara göra sitt jobb perfekt, enda jag skulle önskat var lite längre räckvidd men jag har den i elschaktet och den har ju inga externa antenner, prestandamässigt inga problem. Har aldrig behövt startat om den som jag har varit tvungen med mina tidigare accesspunkter från d-link.

Jag kör idag två boxee box, två spelkonsoller, två mobiler samt två bärbara mot den och allt bara fungerar precis som det ska. Rekomenderas.
 
Efter massa jämförande valde jag denna skrivare och den skriver ut bra men den är extremt seg i kallstart så att säga tar över 1 minut innan den ens börjar skriva på första sidan, annars hade den fått full pott.
 
3 år sedan

Proshop

 
Många har tydligen dåliga erfarenheter med Proshop, mitt köp gick helt efter förväntningar så jag är nöjd.
 
Helt ok kamera för pengarna, tar helt ok bilder både ovan och under vattnet. Visst saknar optisk zoom och en del andra funktioner men kort och gått en enkel kamera som fungerar bra i och omkring vattnet.
-1 
Kan verkligen inte rekommendera.

Om vi kör med transformatorn som kommer med så sänder basenheten störljud konstant till föräldrarenheten, oavsett var i huset vi kopplar in den, vid batteridrift så brusar den ordentligt när den skickar ljud till föräldrarenheten dock skickar den bara ljud när den uppfattar något så funktionalitet med batteridrift är hyffsad och enda anledningen att den får några stjärnor alls.

Så denna kommer att återlämnas.
 
4 år sedan

The Pirate Bay

 
Helt underbart, speciellt över hur upprörda vissa troll verkar bli här!

6 år sedan

PC-Superstore

 
Var lite fundersam att beställa av Sekvencia med tanke på andras kommentarer, men lade en beställning eftersom de endast tog halva priset av vad närmaste konkurrent tog för samma vara.

Vid beställningen stod de att de hade varan i lager men det tog två veckor innan den kom hem (därför lite lägre betyg) men inga problem när jag hämtade kortet och den kontakt jag hade via mail svarade de snabbt på så här kan jag handla igen.
+1 
Suverän, cpu'n har nu samma temp som moderkortet när den idlar och 10 grader över moderkortet vid max last, och detta med en lågvarvad fläkt.
+1 
Köpte 5st av dessa och de fungerade perfekt, tysta och svala kört dem i raid-5.

Nu efter 630 arbetstimmar har den första rasat, de rapporterar c:a 30-35 grader i arbetstemperatur så det är inte som att de inte sitter välventilerade.

Jag får hoppas att detta var ett måndagsexemplar, men mitt förtroende för dem är allvarligt skadat.

Uppdatering, nu har en till fallerat av de fem ursprungliga. Efter att ha läst om klickningar så har jag lyssnat bättre sedan den första dog och jag har hört en de...   Läs mer
 
Mycket bra trådlöst tangentbord med bra räckvidd (7m och då genom 20cm betongvägg med armering).

Dock har den nu börjat trilskas ordentligt med att knappar repeteras, missas, etc. Men det har fungerat bra i 2 år.
 
7 år sedan

Pixmania

 
Bra priser och man får sakerna fort, MEN ett rent helvete om något går sönder samt det tar då minst 2 månader att få tillbaka saken och detta efter att de har mottagit saken!

Tre olika produkter har jag blivit tvungen att returnera över 2 års tid med samma extremt långsamma hantering vid varje tillfället, kommer inte att bli ett till Pixmania köp för mig.
7 år sedan

D-Link DI-524UP

 
Bryter ihop så fort man utnyttjar nätet med många simultana sessioner, när den bryter ihop funkar inte dns relä funktion och det går inte att logga in på den, enda lösningen är att vänta lääänge eller bryta strömmen till den.

Kör med senaste firmware versionen v1.04

Enda som gjorde köpet ok är att jag fick den till samma pris som versionen utan printer server.
7 år sedan

LG M228WA

 
Fungerar bra som TV, enda problemet är att den släpper igenom en del ljus vid över och underkant, vilket kan vara störande i mörka scener eller om filmen har svarta kanter uppe och nere.
8 år sedan

Logitech V470

 
Mycket nöjd med den, ligger bra i handen (jag gillar lite mindre möss som Logitech's gamla pilotmus).
 
Mycket nöjd med kameran som tar mycket bra bilder, gillar verkligen bildstabiliseringen som gör att det inte är några problem att använda max zoom utan stöd när man fotar.
 
Mycket bra kamera, jag är dock bara en amatör när det gäller att fota men väldigt nöjd med den.

8 år sedan

NetSuperstore

 
Beställningstider stämmer inte alls, stängt i växeln med meddelandet öppettider är 9-18, fast klockan bara är strax efter 17.

Väldigt ohjälpsamma när man är i butiken.

8 år sedan

BuyTheWay

 
 
Helt ok LCD TV för priset när jag köpte den, visst svärtan är väl inte den bästa.
 
Behövde billig DVD-spelare som spelar Xvid och Divx samt tar USB och Minneskort, och denna gör jobbet jäkligt bra för vad den kostade.
 
Bra monitor, funkar perfekt att kolla på film med, perfekt för spel som stödjer wide format.

Mitt ex läcker lite ljus i överkanten, bara synligt om hela bilden är svart.