Medlem sedan: 2007-08-29

plivxos omdömen

Här visas de omdömen plivxo har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Mycket trevligt tangentbord, speciellt för sin peng. Jag har använt dyra mekaniska tangentbord, främst Cherry MX Brown och Black, men köpte ett sånt här för att ha på jobbet eftersom jag tycker Cherry MX-brytare låter för mycket, jag vill inte irritera mina kollegor. Detta tangentbord är ganska tyst. Enda nackdelen är att space-tangenten låter mer än de andra tangenterna. Annars trevligt att skriva på, med taktil feedback när man trycker ner tangenter. En annan sak att tänka på: tangentbordet k...   Läs mer
3 mån sedan

Philips SHP2000

-1 
Suveränt bra ljud! MEN - det kräver att du justerar din tonkontroll och vrider ner basen ganska mycket. Jag har nog aldrig hört ett par lurar med så felvriden bas. Långt ifrån neutralt ljud, på tok för mycket bas. Men har du bara en tonkontroll (finns på de flesta förstärkare, och i datorn kan man också normalt vrida ner basen) så blir ljudet fenomenalt bra för de ynka pengar lurarna kostar. Sitter bekvämt också. Jag har dessutom haft ett par Sennheiser i 1300-kronorsklassen och ett par dyrare ...   Läs mer
 
4 mån sedan

DiscAtOnce

 
Bara köpt härifrån en gång, men det fungerade utmärkt. Finfina priser på kablar, jag la en liten order på lite olika sladdar, paketet kom fram utan problem. Man fick mejl när DHL hämtat paketet hos dem. Smidig webbshopp, skönt att man kunde handla o betala utan att hålla på med att skapa konton hit och dit.
 
6 mån sedan

Fyndiq

 
Beställde lite olika småprylar, allt gick bra och jag fick sakerna i 4 olika kuvert som kom på två olika dagar. Jag har inget att klaga på. Men - det var först när betalningen var klar som man fick se att de olika sakerna skulle skickas från olika butiker. En butik skulle skicka en sladd för 19 kr till mig. Det känns som en ren förlustaffär för den butiken med tanke på frakten och att produkten redan vad nedsatt i pris. Så det kändes inte helt schysst mot de olika butikerna. Men men, det är väl...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Härligt att du är nöjd med din beställning.
  Eftersom det inte är vi som styr prissättning eller inköp av produkter härifrån överhuvudtaget så är det svårt att säga exakt vad som ligger bakom att just den butiken kan ha så bra pris. Men vi förstår absolut din fina tanke.
  Tveka inte på att höra av dig om du undrar över något. //Fyndiq-Elin

 
Inget alls att klaga på. Samsung skickade med ett förvånansvärt bra migreringsverktyg som jag använde för att flytta min systemdisk (C:) från min gamla 60GB SSD till denna nya 250GB-SSD. Det gick alldeles utmärkt, inga komplikationer alls.
Även det SSD-hanteringsprogram (Samsung Magician) som medföljer är kanonbra med exemplariskt gränssnitt.
 
Köpte en sån här och flashade om den direkt med DD-WRT, en gratis routerprogramvara som funkar till ett gäng olika routrar. Väldigt enkelt att flasha om den. Obs - gör det INTE via trådlöst, utan med kabel, annars kan det gå illa.
Har nu kört den ett par veckor och den fungerar utmärkt, inte ett enda avbrott vad jag märkt, hur stabilt som helst, bra fart på Wifi också.
 
Inte mycket att klaga på. Tyst och fint blev det. Jag är dock inte helt förtjust i den lilla luckan på ovansidan där usb-kontakterna finns, det är en sån där lucka som öppas genom att trycka ner den, då poppar den upp. Jag har min dator fäst i en datorhållare under skrivbordet vilket gör att jag inte kan komma åt usb-kontakterna. Men det är väl inget jätteproblem, och det som passar mig passar ju inte någon annan.
 
2 år sedan

Webbshoppen.se

 
Handlade här på grund av deras stora utbud på datakablar och tillbehör, dessutom till riktigt låga priser. Nackdelen är att de flesta produkter bara finns i deras distributörs lager, och då skickas inte paketet samma dag, utan kanske 1-2 dagar senare. Sen är kanske fraktavgiften något högre än vad andra har nuförtiden, nu har ju de flesta max 49 kr frakt. Å andra sidan har de så billiga kablar etc att man tjänar ändå in en massa pengar. Snabbt svar på mejl också när jag frågade dem om en sak.   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Bäste kund,

  Tack för ert omdöme. Vi glädjs åt att ni är nöjd med vår service, det ger oss motivationen att fortsätta jobba hårt med att hjälpa våra kunder.

  Mvh.

  Webbshoppen.se

2 år sedan

Cube U30GT2 32GB

+1 
Köpte min U30GT2 från Ebay UK för cirka 2000 SEK inkl frakt. Första dagen märkte jag av en hel del packet loss via Wi-Fi trots att jag satt i samma rum som routern. Routern funkar felfritt mot en rad andra enheter. Märkligt nog slutade den tappa paket efter någon dag, så nu funkar allt fint. Hittills har jag mest använt den till Comic Book Reader och lite surfande. Testade spela någon avi-fil, men ljudet var ur synk med video i alla videospelare jag testade, vilket tyder på något fel på Android...   Läs mer
 
2 år sedan

24.se

 
Köpte en lasertoner till en gammal skrivare som inte finns längre, passade även på att köpa ett par kablar. Tänkte att det borde ju aldrig gå iväg så snabbt som det gjorde - bara någon halvtimme/timme efter lagd order fick jag mejl om att paketet packats, och ytterligare en timme senare fick jag kollinummer, och dagen efter kom paketet fram. Utmärkt. Smidig webbshop också där man slipper krabba med att skapa konto hit och dit. Den "recyclade" lasertoner jag köpte från den fungerade förresten ka...   Läs mer
2 år sedan

Dynavox MT-50

 
Har bytt ut en betydligt dyrare och kraftigare stereo (med separat slutsteg/förförstärkare) mot denna lilla pjäs. Jag gjorde det för att spara plats, och kanske lite för att spara på el. Jag är mycket nöjd hittills. MT-50:n låter jättebra, verkligen inte sämre än stereon som byttes ut.

Mina högtalare är golvhögtalare med dubbla 6,5"-element, men MT-50:n orkar driva dem lätt. Bor man i lägenhet kan man ju ändå inte spela tokhögt, men jag har svårt att tänka mig att jag skulle vilja spela högre...   Läs mer
3 år sedan

LG 42LS5600

 
Fick tv:n igår så detta är ett lite preliminärt betyg, kanske uppdaterar senare. Men hittills är allt till belåtenhet, allt fungerar. Tidigare haft 2 Samsung-tv. Jag kör med Tele2:s kabel-tv (DVB-C) med CI-modul och det fungerar bra med denna tv (till skillnad från Samsung som pga bugg kräver att man sätter land till Finland), även om det var lite pyssel att hitta kanalerna. Guiden fungerar bra, även om fullskärmskanalguiden inte är transparent så man kan inte titta på tv i bakgrunden under tid...   Läs mer
 
3 år sedan

Komplett.se

 
Har beställt från dem ett par gånger, men inte lämnat omdöme förrän nu. Senaste köpet gick hur smidigt som helst. Trots att jag beställde på en lördag kom ändå paketet fram på måndagen, det trodde jag inte ens var möjligt. Exemplariskt smidig webbshop. Bra utbud, låga fraktkostnader (99 kr för en stor tv). Även svar på supportmejl på ett par timmar. Ett annat plus är de vettiga nyhetsbreven som faktiskt innehåller bra erbjudanden (inte bara nån sketen procent i rabatt).
3 år sedan

Sony Xperia S

 
Haft den i en månad nu. Allt fungerar bra, inga buggar upptäckta. Det enda jag tycker är lite störande är att kameran känns seg, tar tid innan kameran fokuserar och tar bilden, och då blir bilden ofta suddig om det inte är utomhus i dagsljus. Men så är det väl med många mobilkameror. Batteritiden är kanske sådär, men å andra sidan - hur ofta är det man inte har möjlighet att ladda varje natt? I mitt fall blir det inget reellt problem.
 
Har detta till min mediaspelardator. Tangentbordet funkar kalas för mig. Batterierna verkar räcka länge, när jag ska ta datorn ur sleep mode räcker det alltid med att trycka på en tangent så vaknar datorn. Ingen lagg. Snyggt, och smidigt med volymknappar. Tips: köp inte Bluetooth-tangentbord för såna kan ni inte använda t.ex. i BIOS innan OS har startat. Men det funkar bra med USB-tangentbord som detta.
3 år sedan

Asus RT-N56U

 
Först ska sägas att jag alltid kört switchat nät tidigare, har försökt undvika routrar. Så detta är min första router. Den har hängt sig en gång på de 3 månader jag haft den, det är väl hyfsat acceptabelt. Skrivarservern som finns inbyggd verkar inget vidare, dåligt med inställningsalternativ, slutade med att jag köpte en Axis skrivarserver som funkade mycket bättre.
Jag tycker denna router saknar en del funktioner som Asus borde kunna implementera utan allt för mycket jobb. Webbgränssnittet kä...   Läs mer
 
4 år sedan

Teknikproffset

 
Har beställt från dem ett par gånger nu, funkat kanonbra båda gångerna. Snabb leverans, vettig webbshopp. Ett litet minus kanske är utbudet men jag ser det som något positivt: de har lite ovanliga prylar man inte hittar på andra ställen.
Har även reklamerat en produkt hos dem. Produkten kostade inte många kronor, men de knusslade inte utan skickade en ny och bad mig sen skicka in den gamla.
Vet inte riktigt varför jag inte sätter 10 poäng, mest av gammal vana - 10 poäng bör ju vara reserverat...   Läs mer
5 år sedan

Philips BDP2700

 
Köpte spelaren igår. En av marknadens billigaste spelare, men i min mening ett utmärkt val. Den startade snabbt, skivor läses snabbt in, och inget känns direkt långsamt. Bra fjärr. Den har väl inte så supermånga finesser, men personligen behöver jag inte så många. Så betyget handlar mest om prisvärdhet.

Rolig bonus: Philips säger själva att spelaren INTE klarar att spela upp MKV-filer, men det gjorde den. Jag lade in en 4,5 GB stor MKV-fil med tillhörande SRT-undertext, och la på ett 8 GB stor...   Läs mer
 
5 år sedan

Webhallen

 
Har handlat från dem 4 ggr sedan 2008. Alltid snabb leverans, inga problem. Utmärkt hemsida, med bra sortiment, även lite ovanliga prylar finns. Och bra priser. En favoritbutik!
 
Jag använder boxen med Tele2:s digital-tv via kabel (DVB-C) i Växjö. Var lite trassel att få igång det, men det beror inte på Samsung utan på att Tele2 inte lämnar ut en del uppgifter. Men efter efterforskningar på Minhembios forum lyckades jag få till det. Man ska ange 65535 som nät-id.

Hur som helst fungerar boxen bra, ganska snabba kanalbyten, tar nån sekund. Menyerna ser kanske inte så flashiga ut, men känns hyfsat snabba. Bra fjärr. HDMI tror jag inte ger märkvärt bättre signal än scart m...   Läs mer
+1 
Stod mellan denna och Xtreamer eller Asus O!Play men valde efter lite huvudbry denna. Jag hade tur för jag är jättenöjd med wdtv:n. Jag kör bara streamat via Samba från en Linux-dator (Ethernet) och det fungerar kanon. Har även börjat kika på Media Servers (uPNP) som stream-källa i stället för Samba, och det verkar också fungera bra hittills.
Bra att veta som inte går att läsa sig till nånstans: boxen startar snabbt, cirka 4 sekunder. Menyerna är snabba likaså, och det går även kvickt att öppn...   Läs mer
 
Ska säga att jag inte har några själv ännu, men jag var och provlyssnade på ett par av dessa idag, och blev mycket imponerad. SMÅ högtalare, men stort ljud. Och klart ljud. Jag vet hur bra ljud ska låta, och de här låter förvånansvärt bra för sin lilla storlek. 512 kr för ett par är ett fynd. Så jag vågar tro detta är ett bra köp.
 
Köpte ett ex för 1 vecka sedan. Hade 28" CRT tidigare. Är mycket nöjd så här långt. Ansluter DVD via RGB-scart, fick förvånansvärt bra bild. Även testat extern digital-tv-box via rgb-scart, även det såg mycket bra ut. Luras inte av hur usla tv-sändningar ser ut i butiker; där splittas alltid signalen = försvagning = det ser sämre ut i butik än hemma hos dig. Digital-tv-bilden ser inte alls "mosaik-aktig" ut. Analog tv-mottagning ser dock inte så hemskt bra ut, men inte så det stör.

Även testat...   Läs mer