Medlem sedan: 2011-08-23

pattsys omdömen

Här visas de omdömen pattsy har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

-1 
Köpte denna i tron att den skulle vara bättre än stockkylaren, och alla positiva anmärkningar på dess kylkapacitet man hittat på the interwebs.

Idl'ar mellan 50-60 i Windows 8.1 .. Känns inte helt okej. Vid hög belastning är jag uppe och nickar på 95 grader. Provat alla möjliga sätt för att få ner temp'en på min AMD A10-A7850K APU (oklockad) utan vidare resultat. Ska jag få ner temp'en till acceptabla värden så måste jag köra fläktarna på max.

Prova mkt pasta, lite pasta, lagom pasta, vända ...   Läs mer

3 år sedan

MobilGiganten

 
Gjorde en beställning på en Samsung Galaxy Nexus och förlängde i samband med det mitt abbonemang på Telenor. Beställningen lades tisdagen kl. 07.30 och mobilen fanns i handen onsdagen kl. 12.00. Detta kallar jag för snabb leverans!

Fick snabba svar via kundsupport mailen ang. statusen på min order då lagersaldot vid beställningstillfället visade 1 st både före och efter min beställning.

Har inte haft något med retur/support avdelningen (ta i trä).

Minus 1 stjärna för gränssnittet på sidan då...   Läs mer
 
Snabb, bra extern HD med många anslutningsmöjligheter. Kör den via FW 800 mot en MacMini som sköter media biblioteket hemma.

Har inte haft några krångel med den, utan den snurrar på.

+ Många anslutningsmöjligheter (FW-400, FW-800, USB2)
+ Tyst
+ Snygg och stilfull

- Svårt att öppna den för att byta ut HD'n
 
En perfekt media lösning!

Har den uppkopplad mot min 42" Panasonic plasma via en DVI->HDMI konverter. Jobbar på bra och fixar 1080i HD rippar galant med Plex. Rullar på helt okej med 2Gb minne, fast skulle inte skada att trycka i 2Gb till.

Köpte min för drygt 5000:- för 1,5 år sedan.
 
Finns inget att klaga på vad det gäller denna produkten. Denna lilla magiska maskin (i både utförande och funktion). En perfekt träningskompis tillsammans med Nike+ Sensor. Funderat på att prova gen 6, men gillar inte formfaktorn på den.
 
Otroligt nöjd med denna maskin som jag ägt i drygt en månad. Stod i valet och kvalet mellan en MacBook Pro 13" Core i5. Men valde denna då man får så mkt mer valuta för pengarna. (Man kan ju alltid installera OSX på den också om man tröttnar på Windows 7) Inköpt på Elgiganten för 6.999:-.

+ Bra anslutningsmöjligheter (HDMI, USB3)
+ Core i7 4 kärnor.
+ Hygglig grafik proc. (Fixar nya spel rel. okej)
+ Gedigen design.
+ Väsnas inte allt för mkt om man kör på Intel grafiken.

- Något "sladdrigt" ...   Läs mer