Medlem sedan: 2009-01-02

patrike74s omdömen

Här visas de omdömen patrike74 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

11 mån sedan

Roland RD-800

 
Dags att skriva några ord om detta piano efter ungefär tre månaders ägo. Jag är ingen stor pianist även om jag spelat på lite offentliga platser och i ett par band tidigare.

Jag kommer från att jag tidigare hade ett Yamaha P-105 som naturligtvis inte är jämförbart med detta högpresterande mästerverk som det är i mina ögon, öron och fingrar.

Finns massor av funktioner och möjligheter och ljuden är mästerligt samplade, framför allt på vanliga Grand Piano, stråkar, gitarr och flöjt tycker jag oc...   Läs mer
+1 
Jag har avvaktat i två och en halv vecka innan jag lämnat detta omdöme för att kunna ge en mer rättvis bild av hur det är att leva med den i vardagen.
Det jag blev mest oroad för i början var hur snabbt telefonen laddade ur batteriet, fick då ladda den både på natten och vid lunchtid för att överhuvudtaget hålla den vid liv hela dagen och då var det verkligen inte läge att sitta och pilla på den alltför mycket. Det kom en systemuppdatering efter ett tag men på mitt exemplar blev inte batteritid...   Läs mer
2 år sedan

Weber Q 140

 
Enormt bra grill, resultatet blir strålande. Känns mycket prisvärd (1.785 kr) tack vare kvaliteten i materialen och det perfekta grillresultatet. Tveklös köprekommendation.
 
Supernöjd. Smått fantastisk produkt för det priset.

Jämför man Jelly Bean med äldre Android-versioner så flyter allt på väldigt mjukt och smidigt.

Skärmen är mycket fin mycket tack vare upplösningen på 1280*800, jämför man med barnens HTC Flyer (1024*600) så är text markant tydligare.

Plattan känns relativt välbyggd och är skön att hålla i, men det är finare material och känsla i iPad Mini.

Rekommenderas.
3 år sedan

Philips PD7042

 
Inte i närheten så bra som jag trodde att de skulle vara.

+ Sköna att hålla i
+ Acceptabel bild trots låg upplösning
+ Två separata spelare

- Glappande öppning
- Känns väldigt dåligt ihopbyggda, långt ifrån vår gamla Philips PET735
- Plastfästena på dessa exemplar var oerhört osmidiga och det var svårt att få lös dem när de väl satt på plats. De stack dessutom ut jättelångt och såg för taskiga ut när de satt på nackstöden i bilen.
- Korta strömkablar till 12V-uttag i bilen, båda delar samma s...   Läs mer
3 år sedan

Yamaha P-105

 
Man får grymt mycket piano för dessa pengar. Jag häpnas över hur bra ljud det ger ifrån sig och den känsla som finns i tangenterna. Jämförde med det äldre P95, som jag också gillade, men det är ingen tvekan om att det är värt att lägga de extra hundringarna på detta nyare och på många punkter förbättrade pianot. Tycker att känslan är betydligt bättre och ljudet från de inbyggda högtalarna låter klarare och renare.
3 år sedan

HTC Flyer 16GB

+1 
Fungerar bra, det flyter på förvånansvärt smidigt. Plattan känns gedigen och håller hög kvalitet i material. För strax under två tusenlappar så är den mycket prisvärd. Skärmen är ljusstark men liten text blir snabbt något svårläst men absolut inget stort problem.

Pennan är ett roligt och väl fungerande tillbehör.

Rekommenderas, barnen älskar den.
-2 
Den här datorn är fantastisk, för en så'n som mig som använt PC i över 20 år behövs en viss tillvänjning för att det ska gå smidigt att använda den, men det tog inte länge så var jag frälst.

+ Härligt tangentbord med rätt motstånd och känsla
+ Bra skärm, inte bäst i världen kanske men tillräckligt skarp och ljusstark
+ Bakgrundsbelyst tangentbord, gör livet så mycket lättare
+ Mycket snabb, sval och tyst mycket tack vare Core i5 samt SSD istället för vanlig hårddisk. Allt flyter på så otroligt...   Läs mer
+1 
Mycket nöjd än så länge.

+ Perfekt storlek och tunn nog att ha i jeansfickan
+ Snabb, inget lagg
+ Bra kvalitetskänsla
+ Bra kamera
+ Mycket bra skärm, oerhört behaglig att titta på, hög pixeltäthet
+ Förhållandevis bra batteritid
+ Snygg
+ Det går bra att skriva på skärmen trots det nätta formatet

- Ingen riktig blixt
- Krånglig micro-USB-port, i alla fall på mitt exemplar.

Jag jämför med min gamla Xperia X10 Mini Pro och även iPhone 4, som jag har i jobbet. Jämfört med Mini Pro, som jag ir...   Läs mer
+1 
Ingen raketsnabb dator förstås med tanke på den enkärniga processorn. Den gör dock sitt jobb och gör det tyst och svalt. Jag upplever den avsevärt rappare än 1101HA med Atom Z520 och den känns också bättre ihopskruvad med bättre material.

Jag är nöjd med det mesta än så länge utom knapparna till pekplattan som är åt skogen för tröga och okänsliga.

Batteriet har hållit bra, lite drygt sju timmar om den inte pressas vilket är över förväntan.
 
Jag gillar denna skarpt. Är välbyggd och har en fin finish. Låter dessutom mycket fint. Jag är mycket nöjd.

Levererades omsorgsfullt paketerad av Musikshopen.

Köpte gitarren för att återuppta glädjen i gitarrspelandet efter många års "tystnad".
 
Köpte dessa på Misco för 99 kronor.

Ljudet är som man kan förvänta sig på så små högtalare, det blir i alla fall bättre än på de flesta inbyggda laptophögtalare, men mer är det inte.

Det som drar ned betyget är att det är ett ständigt brus från dem som är irriterande men det kan vara ett fabrikationsfel på detta exemplar. Kablarna gör att de ultralätta små högtalarna har svårt att stå stabilt.

Dock prisvärt för 99 kronor, helt klart.
 
Är sjukt nöjd med denna kamera. Väldigt bra ergonomi men framförallt blir det så fina filmer med den, även när ljuset är svagt.

Jag rekommenderar verkligen kameran. 3.000 kronor på ProShop är rätt pris. Full pott.
 
Jag har relativt samma uppfattning om den här telefonen som signaturen muteme. Är lite besviken på den plastiga känslan i tangentbordet och den känns samtidigt ganska seg och laggar en del.

Trots det så är det en trevlig bekantskap och jag ångrar inte mitt köp eftersom den fyller sin funktion om man som jag skriver ganska många mail. Den kostade ju heller inte särskilt mycket och då bör man räkna med en del brister.

Beställde via Katshing och det första exemplaret jag fick hade en kopiöst kär...   Läs mer

4 år sedan

Mobiloutlet-381

 
Jag beställde en videokamera på Televaruhuset, denna levererades av UPS efter några dagar. Det kom två mail, ett som informerade om att varan förbereddes och ett som berättade att varan skickats. Jag ångrade köpet dock och skickade efter mailkontakt tillbaka den oöppnad.

Mailsupporten var extremt snabb på att svara, även om informationen var minimalt utformad och gav ett chat-mässigt intryck så förstod jag i alla fall vart jag skulle skicka tillbaka paketet, vilket var en adress i Uppsala.

Ef...   Läs mer
 
4 år sedan

Katshing

+1 
Katshing är fantastiska när det gäller hanteringen av t.ex. reklamationer. Jag beställde en X10 Mini Pro som kärvade i sliden och hade ett mycket skumt tangentbord. Returen och hanteringen därefter var mycket bra, tydlig och det gick snabbt så hade jag en ny telefon.

En trevlig och tillmötesgående kundtjänst och rätt så bra priser gör att man känner sig trygg när man handlar hos dem, även om något går fel.
 
Mycket rejäl stol, bekväm att sitta i tack vare en hårt stoppad sits och den ger dessutom ett utmärkt stöd för ryggen.

Rekommenderas verkligen.
 
Mycket nöjd med denna dator efter en och en halv veckas användning.

+ Tangentbord
+ Behaglig skärm
+ Hög kvalitet på hela bygget
+ Snabb i processor, hårddisk och minne
+ Tyst och sval
+ Inbyggt 3G
+ Pris (5.990 kr)

- Batteritid, ca 3-3,5 timmar om den inte belastas hårt
- Vikt, lite drygt 2,6 kg, mer än spec på Dustin
- Skärmupplösning, hade helst haft 1600*900

Rekommenderas varmt till dem som ska ha den i jobbet vilket målgruppen för denna dator är.
5 år sedan

Philips 221T1SB

 
Vi är mycket nöjda, den är prisvärd dessutom.
 
5 år sedan

Netlens

 
Har beställt från Netlens ett antal gånger och har alltid varit nöjd, men leveranstiden är ofta ganska lång även om det är rätt vanliga linser jag använder. Detta hade varit helt OK om man på något sätt under denna tid fick information om beräknad leveranstid, förseningar, etc.

I övrigt enbart plus i kanten.
 
Toppenkamera, min sambo köpte den för 1.490 på Elgiganten. Den är lättanvänd, väl sammansatt, fokuserar snabbt och det blir fina och skarpa bilder. Mycket prisvärd. Rekommenderas varmt.
 
Jag har haft denna skrivare i några månader och den är verkligen riktigt bra. Fotoutskrifterna blir kanonfina och även kopieringen och scanningen fungerar i mitt tycke klockrent med fina resultat.

Ett plus är nätverksuttaget som gör det möjligt att skriva ut från alla våra datorer utan krångel.

Plastig? Till viss del, men hållbar plast så det blir knappast något problem.
 
6 år sedan

CDON

-1 
Jag har aldrig haft problem med CDON, de är alltid supersnabba på att leverera grejorna. Brett utbud men känns lite rörigt ibland när man ska beställa.
 
6 år sedan

Inet

 
Mycket nöjd med INET. Från beställning till leverans.
6 år sedan

D-Link DIR-615

 
Är inte bortskämd med väl fungerande trådlösa routrar, men den här är den mest stabila hittills. Har inget att anmärka på (ännu).
 
Fungerar mycket bra för mig, har inget att anmärka förutom att den möjligen är något för liten.
 
Har precis packat upp och startat min 1101HA och första intrycket är mycket positivt. Snygg, elegant och lätt. Den andas god byggkvalitet och nätadaptern är liten vilket förstås är ett plus.

--------------------------------
Uppdatering
--------------------------------
För mina behov, d.v.s. Visual Studio.NET, Dreamweaver, Fireworks, Office, surfning, o.s.v. fungerar den riktigt bra. Batteritiden är mycket bra och datorn är extremt tyst.

Jag är helnöjd, storleken är i mitt tycke perfekt, tange...   Läs mer
 
6 år sedan

Dustin Home

 
Beställer i princip alltid datorer och tillbehör från Dustin Home numera även om de oftast inte är billigast på deras ordinarie priser. Mervärdet att veta att det gång på gång fungerar perfekt gör att det är värt de extra slantarna. Klar rekommendation eftersom jag varit kund hos Dustin/Dustin Home så många år nu.
 
Liten, smidig och tillräckligt stark. Bra batteri. Mycket nöjd.
 
6 år sedan

Hiko Leksaker

 
Mycket bra butik för oss som har barn. Stort utbud, bra service, snabb leveranstid, bra betalningsalternativ. Vi har beställt flera gånger från dem och det har fungerat mycket bra alla gånger. Rekommenderas.
-1 
Kommentarer överflödiga, kort och gott en klockrent bra telefon, den här kommer jag att kunna leva länge med.