25 år Medlem sedan: 2008-08-17

olafetts omdömen

Här visas de omdömen olafett har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Totalt värdelös, lödningarna i vinklade kontakten sprack efter en månad. Har hela tiden suttit stil i bil så knappast någon belastning.
4 mån sedan

The Sims 4

+3 
Rätt kasst om man är van att spela tidigare utgåvor. Spelet är fortfarande dyrt och massor av funktionalitet saknas. The Sims 3 var mer komplett vid release.

Också stött på en hel del märkliga buggar, simmar som fryser och man måste starta om spelet. Ologiska rörelsemönster som att man måste sätta sig på en stol för att stoppa in något i kylen. Nästan ett år efter release är det fortfarande inte färdigt...
1 år sedan

Logitech M705

 
+unifying mottagare
+scrollhjul i metall
+ligger bra i handen (långa smala händer med klogrepp)
+vädigt bra batteritid
+fungerar på de flesta underlag, men inte glas

-Lång responstid
-Hela musen skakar när man scrollar
-Otroligt högt scrollljud!
-batteriluckan sitter väldigt löst
-tveksam programvara
 
2 år sedan

Cooling Stuff

 
Strålande service och mycket bra priser! Svarar oftast på mail inom en timme (helt otroligt). En vattenpump gick sönder för mig och en ny skickades samma dag som den anlände till cooling stuff, inget krångel och inga konstigheter.

Väldigt nöjd med bemötande och hantering.

Killen som sköter firman är mycket kunnig och svarar gärna på frågor om det skulle behövas.
 
3 år sedan

Alina

 
Snabb hantering och snabb leverens, hyffsade priser. Godispåse i paketet och Sweclockers rabatt! :)
4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

LG Optimus 2X P990

+6 
Haft telefonen ett dygn nu och är mycket nöjd. Byggkvalitén är över förväntan och känns betydligt rejälare än samtliga Sony Ericsson, Samsung Galaxy S och den HTC Tattoo jag hade innan.
Märker absolut inga tecken på seghet, telefonen är otroligt rapp och det är en fröjd att bara bläddra runt i menyerna.

Utan tvekan den bästa telefon jag ägt.

Sänker mitt betyg för kass mjukvara, kör nu CM7 och det fungerar betydligt bättre, även om det är en bra bit från perfekt.
 
Bra utskrifter och hyfsad byggkvalité. Plus för dubbla pappersfack och snabba textutskrifter. Stort minus för Canon som företag, drivrutiner finns på deras asiatiska sida (sök på ip4870) om någon letar.
+3 
Rysligt bra ljud! Hade tidigare ett Creative X-Fi ExtremeMusic. Det här kortet fullständigt sopar mattan med allt vad tidigare hört komma från en dator. Ljudet fick ett enormt djup och är betydligt klarare jämfört med X-Fi korten.

Detta kort är i en klass för sig.

Sänker mitt betyg efter en tids användande pga mycket dåliga drivrutiner från Asus och _URKASS_ support från deras håll.
 
5 år sedan

Dustin Home

 
Alltid snabba leveranser, rätt produkter vid leverans men ofta väldigt dåligt packat. Se upp vid beställning av ömtåliga komponenter som hårddiskar.

5 år sedan

PC-Superstore

+1 
Gått två veckor sedan jag beställde ett ljudkort för avhämtning i butik. Kortet finns hos vad Sekvencia kallar "sitt lager" men som redan påpekat är leverantörens lager. Har mamma inte lärt Sekvencia att skilja på mitt och ditt?! Antalet har under hela tiden varit 10 hos leverantören varefter jag har dragit slutsatsen att de inte ens beställt hem kortet än.

Anledningen till att jag satte två stjärnor och inte än är att killen jag pratade med uppgav en leveranstid på 4-14 arbetsdagar (helt otro...   Läs mer
+1 
Mycket trevlig liten dator! Otrolig kvalitetskänsla och finish.

Rätt dåligt linuxstöd då x1250 inte stöds av fglrx längre så 3d för enklare spel är bara att glömma. kortläsaren fungerar dåligt med linux. Strömsparlägen ger svart skärm vid uppstart, finns miljarder lösningar och alla verkar få olika att fungera.

I windows vista basic 32 som datorn levereras med fungerar dock allt som det ska! Om något, aningen segt med all bloatware, men en enkel ominstallation med normala skivor löser det pr...   Läs mer
 
6 år sedan

Webhallen

 
URDÅLIGT WEBHALLEN!

Beställde två kopior av Sacred 2. Spelet visade sig vara ospelbart och så aggressivt kopieringsskydd att spelet inte går att patcha. Vid försök att reklamera spelet så blåvägrar webhallen att ta emot spelet. "Vi gör inga returer på öppnade spel" var det enda jag fick höra trots att jag ville reklamera inte returnera. Han hänvisade till tillverkaren som jag redan kontaktat men inte fått svar från trots upprepade försök under två veckor. Nu sitter jag alltså här och har släng...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej olafett,

  vi ber återigen om ursäkt för det inträffade.

  Då vi nu återbetalat det fulla beloppet anser vi att ärendet är löst.

  Med vänlig hälsning
  Webhallen


6 år sedan

Dindator

+1 
Har handlat hos dindator.se flertalet gånger. Priserna är oftast i klass med de stora företagen och servicen är utmärkt. Svarar i stort sett alltid i telefon och snabba på mail.