Medlem sedan: 2008-10-26

ol4jos omdömen

Här visas de omdömen ol4jo har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

5 år sedan

Dovado 4GR

 
Hade en Asus WL-500W tidigare som klappade ihop. Ersatte med denna, dels för den fina kritiken som ren router men även för möjligheten att fjärrstyra trådlösa brytare (t.ex. Nexa och Waveman) mha en TellStick.

Som router betraktat gör den sitt jobb, bra med inställningar, stabil uppkoppling och bättre trådlös räckvidd än den förra. Inget stöd för HD eller skrivare men inget minus från min sida då jag inte har det behovet.

Med hjälp av en TellStick går det att schedulera händelser men tyvärr g...   Läs mer
 
5 år sedan

m punkt nu

 
Snabb leverans, bra emballerat och rimliga priser/fraktavgifter. Trevligt att kunna betala med faktura (utan extraavgift) för en gångs skull.

Visserligen kom länken till paketspårningen i ett email, men det vore trevligt om informationen fanns tillgänglig under orderhistoriken också.
  • Butiken svarar:

    Sedan några veckor tillbaka finns spårningsinformationen i orderhistoriken.

    /Erik

 
Plastig och ful i största allmänhet men fungerar bra med XBMC för Windows7 x64 utan drivrutiner. Tyvärr saknas en ContextMenu-knapp. Jag använder mig av Windows7 så tyvärr fungerar inte EventGhost då alla events fångas inte upp.

För att aktivera Escape-funktionen (stänga dialoger, etc) använder man sig av "Clear". För att undvika att Windows Media Center startas när man oavsiktligt trycker på den stora gröna knappen: Program -> Standardprogram -> Ange programåtkomst och standardvärden -> Egen ...   Läs mer
 
5 år sedan

Elbutik se

 
Snabb leverans: Beställde en söndag och paket kunde avhämtas på tisdagen. SMS-avisering, email kontinuerligt om leveransstatus, bra emballage, etc.

Minus för att en faktura följde med trots att jag hade betalt med kort. Dock var fakturan stämplad med "BETALD" men kan orsaka oklarheter. Fakturan skulle kunna förtydligas genom att under betala ange 0 kr.

Kommer definitivt handla där igen.