Medlem sedan: 2008-09-01

netzas omdömen

Här visas de omdömen netza har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Började klicka och surra oroväckande en månad efter garantin gått ut, men den dög fram tills dess.
1 år sedan

The Sims 4

 
Har spelat typ 8 timmar när det släpptes och inte en stund hade jag direkt roligt. Har inte spelat det sedan dess. Kändes som att spela Sims 1 med lika lite innehåll men med Sims 3-grafik, för speciellt mycket förbättrat är det inte. Stor flopp!
 
1 år sedan

PetsOnline

 
Beställde på söndag kväll.
Tidigt på måndag morgon fick jag sms om att det var påväg.
På tisdag var det framme.
Bättre än så kan det knappast bli.
 
Har haft det här i 2½ år och det har fungerat fint fint att spela på och redigera foton. Men nu har ena fläkten dött. :(
2 år sedan

Nikon D600

 
Tekniskt sett en fullständigt underbar kamera som ger en helt annat djup i bilderna än vad DX-kameror gör.

Dock är jag en av de kunder som drabbats av damm-och ojeproblemet. Har precis haft inne den på service för andra gången och nu har en reservdel bytts. Har haft kameran i 11 månader och under två av dessa har den varit iväg på service. Jag hoppas att jag slipper problemet nu, men när Nikon inte ens vill tillkännage problemet och dessutom släpper en d610 utan någon större uppgradering känne...   Läs mer
2 år sedan

ZTE Blade III

 
Sämsta mobil jag har använt, någonsin.

Köpte min i januari 2013. Den funkade fint de första månaderna. Men sedan började den starta om sig själv i tid och otid och batteriet gick plötsligt från halvfullt till nästan slut (googla på detta, vanligt fel för modellen). Nu i september kan jag knappt använda telefonen alls. Nu startar den om sig själv så fort jag trycker på power-knappen eller använder en app. Sedan loopar den bara och kommer aldrig till startskärmen utan startar bara om sig. Ändå ä...   Läs mer
 
Använde denna i jobbet och tycker den ger väldigt bra resultat. Har scannat film, negativ, glasplåtar, pappersfoton mm. Blir riktigt fint resultat och hade inte tackat nej till att ha en hemma för privatbruk.
 
3 år sedan

CDON

 
Nöjd

3 år sedan
Okänt
+1 
Sämsta skiten ever. Har haft det i ett år och aldrig kommit över 2mbt/s i hastighet (3g+-område). Kopplar ner 100/ggr per dag.
 
Sämsta skiten ever. Har haft det i ett år och aldrig kommit över 2mbt/s i hastighet (3g+-område). Kopplar ner 100/ggr per dag.
 
Vanligt enkelt tangentbord. Det roligaste är att på "Prev"-knappen står det inte "Prev" utan "Perv"... http://farm8.staticflickr.com/7153/6842385531_cf1556fcd6.jpg

Backspace-knappen är dessutom i samma storlek som de "vanliga" knapparna vilket är otroligt enerverande.
 
4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

FotoKungen

 
Har bara beställt framkallning här tidigare, vilket jag har varit nöjd med! Måndag morgon beställde jag min första kamerapryl och kunde hämta ut den dagen efter. Fantastiskt bra!
-1 
Min första smartphone och har haft den i ett halvår nu. Tycker den är otroligt bra och vet inte varför man skulle behöva något mer och betala 5000 för det? Denna har ju redan allt. Blir förvånad varje gång jag tar kort med den också hur bra det faktiskt blir för att vara en mobilkamera. Enda nackdelen med kameran är att där inte finns nåt AF. Skulle den här mobilen paja skulle jag lätt köpa en likadan till.
 
Brittisk humor när det är som bäst! "You can't hangup on the undead!" xD
4 år sedan

Creative EP-630

 
Har varit helt sjukt bra lurar som jag varit jättenöjd med men efter ett år har den ena snäckan nu dött. :(
 
Köpte denna jättebilligt på ICA för 2-300 för ett år sen. Toppenbra budgetlur om man inte är intresserad av dyra finesser. Enda nackdelen är kameran som är helt hutlöst dålig och även sämre än den telefon jag hade förut som var 5 år äldre än denna... och även svårigheter i att höra samtalet som den här nedanför nämnde.
 
Av mina många objektiv sitter detta på kameran 50% av tiden. Sjukt bra för det priset. Ett av de bästa köpen jag gjort. Skapar fina bilder och fin bokeh. :)
 
Svårt att sätta betyg på en parfym då doft är så individuellt, men detta är en klar favorit för mig!
 
Svårt att sätta betyg på en parfym då doft är så individuellt, men detta är en klar favorit för mig!

4 år sedan

Snapfish

 
Konstig beskurning på vissa kort som jag själv inte beskurit sedan innan, dvs fokuspunkten är förflyttad. :S Men överlag är jag nöjd.
 
Ingenting slår den här musen! Världens bästa komfort.
 
Har inte använt musen än så kan inte bedöma den, men tangentbordet är riktigt nice. Lagom motstånd i tangenterna och det flyter lätt att skriva. Bra med mediaknappar också. Det enda jag saknar är volymkontroll.
 
Sjukt bra! Bra batteritid. Och min startar där man senast stängde av den och börjar inte om från början...
 
Helskön. :)

5 år sedan

DataOne

-1 
Knepig hemsida. La en order i fredags, trodde jag i alla fall. Beställde som man skulle, gick till kassan och skulle godkänna. Fick då upp att min bank inte godkände betalningen vilket var skumt då jag valt att betala med faktura och inte med kort. Försökte igen och klickade för att godkänna och sidan laddades om och jag hamnade på startsidan. Tyckte det var märkligt att inte få någon bekräftelse, men nåväl. Såhär några dagar senare har jag inte fått något bekräftelsemail och finns ingen privat...   Läs mer
  • Butiken svarar:

    Hej bäste kund, först skulle jag vilja börja med att säga, om det är några oklarheter kring vår hemsida så är du mer än välkommen att ta kontakt med oss så att vi kan lösa problemet tillsammans. Gällande din beställning så som jag har förstått så har inte du blivit godkänd som faktura kund, det är tyvärr inget vi kan göra något åt, vi anlitar ett företag som heter Svea Ekonomi som tar hand om våra faktureringstjänster och det är de som bestämmer vilka som blir godkända eller ej. Har du fler frågor angående detta så är du mer än välkommen att kontakta Svea Ekonomi eller oss så hjälper vi dig gärna.

    Med mycket varma hälsningar Kundservice på DataOne kundservice@dataone.se Tel. 08-756 07 00 Fax. 08-428 679 73 Adress Orrvägen 60 183 51 Täby


5 år sedan

Sennheiser HD215

 
Bra ljud och sjukt bekväma. :)
5 år sedan

Sennheiser HD205

 
Bra ljud till bra pris, men är helt sjukt obekväma. trycker mot huvudet och öronen får inte plats. Nästan så man hoppas att de ska gå sönder så man kan få ett par andra på garantin. :(
 
Har haft denna lur i ett flertal år. Den är bra och stabil och det enda jag har att anmärka på är den otroligt låga ringsignalen. Har den på högsta men är man ute och har den i väskan hör man aldrig när någon ringer.
5 år sedan

Skullcandy Ink'd

 
Ganska nöjd med dessa. Första in-ear som suttit bra i mina öron, bra ljud, snygga och bekväma. Började dock glappa efter att inte ens ha haft dem i ett år, men det är väl som vanligt med lurar av denna sort.
5 år sedan

Skullcandy Hesh

 
+Snygga
+Bra ljud
+bekväma
+stänger ute ljud bra

-kort sladd
-båda skenorna har spruckit på sidorna efter inte ens ett halvår. tur det finns garanti...
 
Har haft den här i två månader och är hur nöjd som helst. Min var förinstallerad med Xp så det första jag gjorde var att installera Win7, flyter riktigt bra trots bara 1GB i ram. Ena negativa är batteritiden, men batteriet är lätt att byta ut. :) Sen är touchpaden inte den bästa.
 
Mitt första macro och har haft den i några månader nu. Producerar riktigt fina och skarpa bilder! Dock förstår jag inte varför de tillsatte AF i huset för AF:en är helt otroligt seg. Blir även lätt rörelseoskärpa.Men rekommenderar absolut detta objektiv!
5 år sedan

Samsung DVD-P181

 
Har vart nöjd med den här. Har spelat allt felfritt, men nu efter nästan exakt ett år har den slutat läsa skivor.
 
Ska poängtera att jag har SA1922, dvs 2GB-versionen av denna, men det lär vara enda skillnaden.

Tycker denna MP3 är perfekt. Har haft den i snart ett halvår. Det är skitbra batteritid, bra ljud, den är liten, lätt att använda och passar perfekt till den som inte har så stora krav på sin MP3.
 
5 år sedan

MaxGaming

 
Inget att klaga på! Varan kom inom 24 timmar.
-1 
,
6 år sedan

The Last Unicorn

 
En underbar bok!
 
6 år sedan

Webhallen

 
Beställde Måndag morgon och hade leveransen kl 12.30 dagen efter. :)
 
6 år sedan

fujidirekt

 
kom på tre dagar och inga problem med färgerna eller ljus på mina foton. Dock Var några stycken både mindre och större än avd jag hade beställt; Standard-storlek. De små går väl an, men de som är större och avlånga får ju inte plats i något album. Hur tänkte de här? :S Tur man fick bilderna gratis i alla fall.
 
6 år sedan

Kjell & Company

+1 
Beställde en vara som inte fanns i lager. Fick varan ca 2 veckor efter beställning. Under denna tid fick jag kontinuerligt mejl som sammanfattat visade på att de arbetade för att få tag i min vara. Tummen upp!
+1 
+Bra utskrifter
+Inget att klaga på i scanningen
+Snabb

-Klagar och trilskas om man har piratpatroner så det kan ta några försök innan den vill skriva ut med såna, men det felet är nog mer hos Epson än i skrivaren i sig.

Edit: efter snart ett år med skrivaren:
har problem med vertikala linjer i utskrifter och det hjälper inte med skrivarens rengöringsprogram. Dett verkar vara ett vanligt problem med Epson.
den vill byta patroner OFTA och vägrar ta piratpatroner.
är en färg slut kan man inte s...   Läs mer
6 år sedan

Asus RT-G32

 
Hade det gått att sätta noll poäng hade jag gjort det!
Har inte ens haft routern en vecka ens och är redo att lämna tillbaka den. Är förvånad att man kan hitta något som är sämre än D-Link.

Virtual Server-interfacet är skitkasst:
- Man kan inte öppna flera portar på samma gång.
- Det finns bara plats för platser för port-forwarding. Räcker ju väldigt långt idag - NOT.
- Port forwarding:en fungerar inte ens utan man får ideligen DC ändå.
- Nätet går segt och stryps mellanåt.

SKIT!   Läs mer

6 år sedan

Manzzon com

+1 
Allt klart på en vecka! Bra priser och bra kommunikation! Kan bara rekommendera!
 
6 år sedan

NordicInk

+1 
Inget att klaga på här inte! Lade beställning på förmiddan och posten kom med dem dagen efter! Bra priser osv. :)
 
6 år sedan

CyberPhoto

 
+ Enkelt att beställa
+ Kollinummer
+ Snabbt
+ chokladbit. ;)
+ Ok priser

Ja, vad mer kan man säga? :)
 
6 år sedan

Rajala Pro Shop

+1 
Observera att de tar 150(!!!) kronor i frakt som inte går att hitta någon info om förrän man befinner sig i kassan. Mycket norska på sidan också vilket känns oseriöst.
 
Bara bra!