Medlem sedan: 2011-12-29

namnidahs omdömen

Här visas de omdömen namnidah har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Extremt bra SQ och med en aning fylligare och kraftullare bas än Sennheiser HD650. En av dom bästa öppna lurar jag ägt.
3 år sedan

Sennheiser HD598

 
Underbart ljud, sköna att ha på, väldigt lätta. Det enda som jag ger minus på är att dom KAN bli ganska svettiga efter ett tag, kanske inte samma effekt som från dåliga slutna lurar, men det blir en anin fuktigt från plasten där uppe samt runt öronen. Dessa saknar även bass om man är ute efter det. Annars är det väldigt bra ljud till musik och en del film/spel med bra treble etc.
+2 
+ Exceptionellt ljud till film och musik med bra kraft
+ Extrem headphone amp på 600 ohm
+ Bra känsla i spel med GX3.0 i Stereo headphones
+ Väldigt bra UI med ROG och Dolby Theater drivers
+ Stylig och bra volymkontroll med inbyggd mic med fokuserad ljudupptagning
+ 118 dB SNR

- Driver problem med vissa spel som BF3 och MW3, men kommer nog bli patchat av Asus snart
- Priset kunde ha varit några hundralappar billigare
3 år sedan

Benq XL2420T

 
Bra ljusstyrka och duglig färg/kontrast. Ingen backlight bleeding på första dagen men efter flera dagars användning så börjar det krypa fram på alla sidor och formade olika konstiga mönster på svart bakgrund. En defekt som verkar härstamma från den förra modellen vilket borde ha fixats vid det här laget. Asus VG278H hade ett liknande problem. Känner mig lite lurad nu, kommer förmodligen returnera skärmen och vänta tills man hittar en inte har samma problem.
 
3 år sedan

Alina

 
Extremt bra support. Hade stora problem med en skärm jag köpt som min tredje till ett Eyefinity set, och detta var problem som vanligtvis inte täcks av garantin hos de flesta återsäljare, så som tex en eller två döda pixlar. Hos Alina verkar det som att de föredrar att ha en kund som är nöjd med sin vara oberoende på garantin, så det gick bra att lämna åter för en ny utan att behöva begära återköp och betala en stor summa för returfrakt.

Rekommenderas starkt för de som ska köpa dyra saker som...   Läs mer