Medlem sedan: 2005-11-20

mosse31s omdömen

Här visas de omdömen mosse31 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan

Asus USB-N14

 
Ett väldigt bra externt nätverkskort som levereras med två rejäla antenner och en hyfsat lång USB-kabel ger valfrihet vid placeringen. Jag bor i villa, använder Asus router RT-N56U som står på bottenvåningen. Ihop med USB-N14 på min dator på övervåningen så ger mätning på bredbandskollen.se över 100 mbit/s. Nästan exakt samma som med kabel. Jag är fruktansvärt nöjd, tack ASUS.

3 år sedan

Nymobil

 
Det går ganska lätt att finna negativa omdömen om nymobil.se men jag tänkte nyansera den bilden med att berätta att jag har enbart positiva erfarenheter av att handla där. Jag har köpt tre olika mobiltelefoner hos dem vid tre olika tillfällen, nyligen köpte jag Xperia ray. Allt har funkat klockrent varje gång. Har provat att maila deras kundtjänst och fått snabba svar. Leveranstiden är inte Dustin-snabb men ändå godkänd (lev. inom 1 vecka), men kampanj-priserna är å andra sidan helt oslagbara, ...   Läs mer
4 år sedan

Philips BDP3100

 
En väldigt bra och billig spelare. Även mina vanliga dvd-skivor ger en mycket fin bildkvalitet, tydligt bättre än min gamla dvd-spelare. Dock verkar dagens blu-ray-spelare fortfarande lida av något lång uppstartstid. Detta är den enda punkt som min gamla dvd-spelare faktiskt fortfarande är bättre på.
 
Jag ger denna mp3 ett ganska lågt betyg pga den saknar en mycket viktig funktion om man, som jag, lyssnar mycket på ljudböcker. Den "minns" nämligen inte hur långt den spelat ett ljudspår när man stänger av spelaren och sen startar igen. Då börjar den alltid från början på det senast spelade ljudspåret. Oerhört irriterande vid stora (långa) filer.
 
Köpte denna modell, då jag klarar mig utan lcd-display, och jag ville spara ett par hundra mot 9595:an. Jag gick helt på de goda omdömena här på prisjakt och jag kan bara instämma i lovsången. Denna maskin är t ex oerhört skonsam mot halspartiet i jämförelse med min Philips vilken brukade riva mig riktigt illa.

7 år sedan

NetSuperstore

 
Inget att klaga på, allt fungerade som utlovat. Varan (Braun rakapparat) fanns på ett centrallager någonstans i Europa. Tog 9 dagar innan jag kunde hämta ut den. Helt o.k att vänta ett par dagar extra när priserna är så pass låga.