Medlem sedan: 2008-11-28

monster-incs omdömen

Här visas de omdömen monster-inc har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Crescent Easy (Duo/Kombi)

 
Uppdaterad 2012-04-19:
Vi har börjat använda barnvagnen ordentligt nu eftersom barnet är över 2 månader gammal. Mina nya synpunkter är att jag är mycket nöjd med barnvagnen men jag har i huvudsak två saker att gnälla på.
Det ena är att jag tycker däcken verkar slitas fort men detta kanske är normalt på punkteringsfria däck(?). Jag har ingen aning men om jag tycker däcken slits för mycket kommer jag såklart reklammera dem. Men det kanske bara är det yttersta lagret som slits fort tills man komm...   Läs mer
 
Köpte den för några dagar sedan på inWarehouse.
Föredömligt enkel. Tog 3 minuter så hade den självt satt upp ett lösenordskyddat nätverk och alla mina dator och mobiler blev uppkopplade. Inte tappat signal en enda gång (på två dagar... :-) )
Helt klart nöjd iaf.

Uppdatering: Har nu ägt den i 20 dagar och är fortfarande mycket nöjd. Inte tappat signalen en enda gång. Den tuffar och går. Jag har dock stängt av den några nätter när jag varit bortrest. Men verkar vara driftsäker!   Läs mer
 
Köpte min för 4990kr tillsammans med 18-55/3,5-5,6 IS objektivet på elgiganten den 3e jan. Hade länge kollat på en lite dyrare kamera som exempelvis Nikon D7000 eller en Canon 7D. Men för detta priset var jag tvungen att slå till.

Hade en Canon Eos 1000D innan så jag visste vilken typ av kamera detta var.
Skärmen som är vikbar och roterande fungerar klockrent. Det är heller inga problem att ta självporträtt med den nya skärmen. Innan jag fick kameran var jag lite osäker på om bilden i skärme...   Läs mer

3 år sedan

inWarehouse

 
Tog 3 dagar så hade routern jag beställt kommit till Ica-butiken. Mycket bra inpackad! Riktigt nöjd.
4 år sedan

LG 50PK350

 
Jättenöjd med min LG tv.
Storleken har betydelse och denna TV levererar en stor upplevelse.
Köpte den i oktober 2010 och än så länge har jag inte upplevt några som helst problem med den.
Finns egentligen bara en enda sak som jag stör mig på och det är att jag inte kör digitalTV utan kabeltv. Och när jag trycker på t.ex. kanal 4 på dosan så går den i första hand till digitala kanal 4 men jag vill till den "analoga/kabel kanal 4". Jag har inte listat ut om det går att ändra detta heller så jag...   Läs mer
 
 
Köpte min tvättmaskin genom detta företag och jag tyckte allt gick jättebra. Inget att klaga på. Hade i.o.f.s. inga som helst problem heller. Men jag är nöjd!
 
Köpte denna tvättmaskin i början på juni och är helnöjd med den. Som recensenten nedanför skrivit så spelar den en kort uppstartsignal när man trycker på onknappen. C:a 1 sekund. Och sedan när den är klar med sitt program så spelar den ännu en trudelutt på c:a 3 sekunder. Inget vi stör oss på här hemma men det känns lite asiatiskt :)

I övrigt har jag inget att klaga på. Den går väldigt tyst och jag tycker den är väldigt prisvärd. Nu är jag ingen jätteexpert på tvättmaskiner men våra kläder ve...   Läs mer
4 år sedan

Asus X53U-SX095V

 
Köpte denna dator från komplett för en vecka sedan.
Är överlag väldigt nöjd med datorn. Den är mycket prisvärd!
Självklart har den en del skavanker vilket inte är så konstigt med en dator i denna prisklass men det är absolut överkomligt!

De skavanker jag stör mig på är:

- Knapparna till touchpaden låter för mycket.
- Datorn var full med "bloat ware" när man fick den. (Bloat ware är program som tillverkaren skickar med som man inte själv har valt att de ska finnas där).

Det var allt.
Rest...   Läs mer
 
5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

Komplett.se

 
Hösten 2010: Är mycket nöjd med min beställning på Komplett. Jag köpte en TV och redan 40 timmar senare så kom en postman och levererade TVn vid dörren! Då hade jag ändå bara betalat för att hämta den hos närmaste återförsäljare så det måste jag ge beröm för.
Som sagt, inga som helst problem och TVn fungerar utmärkt. Helnöjd!

Hösten 2011: Köpte en dator som skulle komma in till komplett den 25e aug. Beställningen gjordes 6 dagar före detta datum. Ett par dagar innan den 25e var jag orolig att...   Läs mer
 
5 år sedan

Pixmania

 
Jag beställde ett skal till min mobil runt den 16 september. Det stod att det kunde ta runt 10 arbetsdagar att få paketet så jag var beredd på att det kunde ta lång tid. Men det tog runt 15 arbetsdagar innan försändelsen dök upp. Det var inte så konstigt, såg jag när jag fick paketet, för det skickades från Nya Zeeland! Men förutom den långa väntetiden så var det inga problem.
En sak till bara, Pixmania var så "vänliga" och skickade ett mejl där jag bads skriva i en undersökning om vad jag tyc...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Tack för din recension.

  Ekonomileverans med DHL Global mail har en tidsram på 10 arbetsdagar. Vi beklagar om du mottagit din leverans efter den utsatta tiden.

  Jag tittar gärna på din beställning, du är välkommen att skicka mig ditt beställningsnummer per mejl: anna@pixmania.com, jag kommer svara på dina frågor och hjälpa dig på bästa möjliga vis.

  Vänliga hälsningar
  Anna
  Pixmania

 
5 år sedan

Teknikproffset

 
Gick jättefort och inget strul! Leveransen var bra förpackad! Mycket nöjd.
 
Min första riktiga rakapparat. Hade en billig från elgiganten med 3 runda rakhuvuden (phillips raksystem..) innan men bestämde mig för 2 år sedan att strunta att renraka och bara trimma skägget. Då slapp jag alla problem med känslig hud.
Men nu tänkte jag att det är dags att testa en riktig apparat och många har skrivit att Braun med sina raka skärhuvuden är extra skonsam mot huden. Därför testade jag denna.

Har haft den i c:a 2 veckor och tycker den varit jättebra.
Huden var lite irriterad ...   Läs mer
 
5 år sedan

Alina

 
Gick jättesmidigt. Beställde en dator på onsdag kväll och kunde hämta datorn på fredag eftermiddag. Gick att följa beställningen genom posten och även följa beställningen inom Alina Systems.
Mycket nöjd med paketeringen bör väl nämnas också!
-1 
En riktigt bra köp.
I veckan som var började jag leta efter en ny dator då min gamla trotjänare blivit riktigt sliten efter 4 års tjänst. Ganska fort kom jag fram till att jag ville ha någon av ASUS modeller med SU7300 processorn då den verkade riktigt prisvärd. Mitt mål är inte att spela spel utan att programmera, skriva dokument, bildbehandla lite och surfa. Ändå kunde jag inte låta bli att tycka att intels grafikkrets 4500M var lite för dålig. Denna modellen innehåller även ett dedikerat gra...   Läs mer
6 år sedan

LG 47LG5010

 
Toppen TV. Köpte den precis efter jul på Elgiganten för 10 000. Är hur nöjd som helst! En toppen-TV. Lätta menyer. SNYGG! Rekommenderas
 
Köpte min kamera för 2 veckor sedan på elgiganten. c:a 4 000 kr. Jag är övernöjd. Väldigt mycket kamera för pengarna.
Jag stod i valet och kvalet mellan denna och canon eos 450D. Men till slut kom jag fram till att det inte är någon större skillnad mellan kamerorna förutom några färre megapixlar. Men detta känner jag inte gör mig något. I övrigt så tycker jag att objektiven är väldigt viktiga så därför satsade jag lite mindre pengar på kamerahuset och lite mer på objektiven. Så väldigt snart s...   Läs mer
 
Mycket bra mobil med mycket roliga funktioner.
Tyvärr så har de båda yttersta knapparna(internet-knappen och aktivitetshanterar-knappen lossnat) lossnat. Men i övrigt så fungerar den som en klocka och fungerar bra att fotografera med, spela spel med och inte minst ringa :)
Bra batteritid!
 
KOMPAKTKAMERA SOM NÄSTAN ÄR SOM EN SYSTEMKAMERA!
Jag har ägt kameran sen februari 2008. Den är väldigt kraftfull för att vara en digital kompaktkamera med massor av egna inställningsmöjligheter om man vill det. Den är väl i det största laget för att vara en kompaktkamera. Fast om storleken inte gör så stor skillnad så är den ett solklart köp. Du lär knappast hitta många andra så pass billiga kameror med denna prestanda.

Fördelar:
-Har alla manuella möjligheter som man kan önska sig.
-Riktigt...   Läs mer