Medlem sedan: 2007-05-25

mohsensons omdömen

Här visas de omdömen mohsenson har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Zulanit

 
Bra och snabb service.

3 år sedan

Ljud & Bild

 
Utmärkt!

Beställde en tv i söndags. Fick samtal på måndag och kom överrens om hemkörningen som ingick, fick tvn idag tisdag, fick bärhjälp in till huset, väldigt uppskattat. Hade frågor kring installation av parabol och fick hjälp med det också, mycket trevligt - rekommenderas.
 
Byte från Sony 40" till en Sharp 60". Det tog hårt på mig och släppa Sonyn, samtidigt vill jag inte bränna nästan 22 000:- på en Sony 60".
Köpte TVn från el-giganten för nästa 13 000:- med fri hemkörning. Det tackar man för.

Har hunnit och packa upp och hänga tvn på väggen och tittat på HD material från PS3an, digital tv med och utan HD från 6 meters avstånd. Jag måste säga att jag är imponerad av denna maskin och för just det priset. Vill man ha en stor bild till ett bra pris så ska man slå t...   Läs mer
 
6 år sedan

NetOnNet

-1 
Lämnade in min kaffemalare (Krups) som efter använding och beröring av nätsaladden gav stöt. Efter 2 veckor påstår NetOnNet att allt är som det ska och det är inget fel på varan. De föreslår att jag ska dra ut kontakten i några minuter innan jag får lov att röra den. Vad tycker du som läser????

Jag ringde Tefal och så var inte alls fallet, utan jag skulle skicka in varan till Tefal och de skulle titta på den och ev byta ut den.

NetOnNet bryr sig inte om deras kunder. Nu vet du det också.   Läs mer
 
Har haft datorn i en vecka och är nöjd med tanke på prisnivån. Var lite tveksam till den stora skärmen, men nu i efterhand känns det skönt med att surfa på en stor skärm. Kameran och den inbyggda mikrofonen funkar klockrent då jag använder Skype en hel del. Minus för att man klistrar på en massa klisterlappar som är snet påklistrade i oordning. Det går dock att pilla bort dem.
 
Funkar utmärkt, har haft strul med RW skivor som inte fungerat efter att de har varit stängda -> raderade. Har spelat in mycket videovia scart till hårddisk och därefter till DVD utan några problem. Inmatning av text vid namngivning av titlar är en plåga. Man borde ärva mobiltelefontekniken för inmatning av tecken.