Medlem sedan: 2008-09-25

mikey_mouses omdömen

Här visas de omdömen mikey_mouse har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Varning! har fått fel på 2 kort köpta ungefär halvår sedan. Sandisk återställningsprogram fungerar ej. Felet på den ena är att den vägrade att accepteras av olika kortläsare, jag hann föra över allt via usb i kameran. På den andra slog sig massa bilder ihop till 1 stor 1gb fil som varken gick att ta bort eller göra något åt. Formaterad ( snabb ) testat att återskapa, i sandisks egen mjukvara (testat olika) hittills 3650685 read errors. 1 gb av 3 gb bilder försvann. Kan bifoga bildbevis på begär...   Läs mer
3 år sedan

HTC One X 32GB

 
Vi får se hur batteriet presterar, men annars helt nöjd, snygg lätt, smarta funktioner i sense, riktigt snabb. Var orolig att skärmen skulle inte hålla måttet jämfört med amoled+ men så är inte fallet. Cameran är sjukt snabb. Nöjd till 99%, som sagt ska testa batteriet lite, återkommer med en update.

Update: Vid normal användande håller den i 20 timmar ungefär, ska man köra spel osv då tar den slut snabbare men oavsett, har jag aldrig behövt ladda den under dagen, laddar över natten.

Annars ...   Läs mer
3 år sedan

Nokia Lumia 800

-9 
idiotiskt att batteriet är inbyggd...
 
Allt jag behöver i en surfplatta, snabb rätt storlek, bra batteritid, det enda som drar ner betyget är avsaknaden av gorilla glass.
 
4 år sedan

Komplett.se

 
Beställde en ati 6870 på morgonen fick den levererad nästa dag, crossfire är ett faktum =D
 
5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

Inet

 
Köpte zm-cs4a hos inet, fick paketet inom 2 arbetsdagar, i brevet hittade jag inpackad godispinne =) som man brukar kunna köpa på tobaksaffärer/livsmedelsbutiker, nu ska jag byta kylaren och höja blodsockern samtidigt ;) tack ! =)

Edit: min farit butik, beställde sakerna igår på kvällen, allt är packat och skickat innan 11:00 idag. Grymt
-1 
Ok. Men fungerar dåligt på i7 3,6ghz, 6gb minne ati 5870 1gb. Laggar och texturerna laddas in väääldigt långsamt, så köp inte om inte du har bättre grafikkort....
 
prisvärd, rek pris på nishiki 4600.

4 år sedan

Sportson outlet

 
Kunnig personal bra service, bra bemötande, 2 servicar ingår i köpet. Köpte nishiki stiff - 2995 kr. Kommer att handla här igen.
5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

Sony MDR-EX35LP

 
Bra hörlurar, ganska neutrala, vill du ha mycket bass köp koss ist...
 
+billig
+snygg
+ok kvalitet
+filters
+ok ljudisolering
+nätaggregatets placering och filter där den har luftintaget.
+esata uttag på fronten
+lätt att byta cpu kylaren

-filters bara på 3 fläkt platser (av 7)+1 under nätagget.
-hårddiskar blockerar luftintaget för 2 120 fläktar.
-ljudisoleringen sitter sådär.

Nöjd ? 100%
Rekomenderar, grym produkt för pengarna...

-placeringen av hdds blockerar luftflödet
 
5 år sedan

Alina

 
Beställde ett moderkort igår innan 12:00 fick den redan idag, väl packad ingenting att klaga på 100 nöjd, beställde minne från komplett igår samma tid, idag blev de skickade, så grymt jobbat Alina, kommer att handla hos er igen!

"Tack =)" ;)
 
Bra mic, känslig, bra byggkvalitet.
-1 
Köpt idag... helnöjd, bra upplösning/kontrast på skärmen. Många inställningsmöjligheter. Köp!
 
Stilren, snabb, bra byggkvalitet, lite tricky i början att öppna och stänga den. U3 mjukvaran är värdelös iaf för mig, annars bra ide.
5 år sedan

HTC Legend

 
Supernöjd. Bytte från nokia e71.
 
Bra bildkvalitet för den pris ( sök på youtube ) riktigt liten, väl byggd, mycket tillbehör på köpet, stativ+ väska + mini hdmi kabel, det enda kan komma på som är mindre bra är att den saknar optisk zoom, men för 1500 är det acceptabelt...
 
Testat den idag på mediamarkt, ska defenetivt köpa den...
5 år sedan

D-Link DNS-323

 
Enkel som fan att ställa in, uppdatera osv. bra lösning för hemmet om man har flera datorer, platsbrist och vill slippa bygga en server... Tyst.
-1 
Bra disk, låter lite när den kommer igång, sedan är den tyst, använder den i en server dns-323 så kan inte säga så mycket om hur bra den presterar.

5 år sedan

SweBurn

 
Inga problem, beställde torsdag kväll, produkten blev skickad på fredag, och jag hämtade ut den idag på torsdag, helt enligt deras info på sidan 3-6 dagar med schenker. Väl inpackad ( hårddisk ) Kundtjänst svarar samma dag. Även ganska sent på kvällar. Synd att de har så liten sortiment när det gäller datorer/tillbehör, hoppas de utökar sortimentet lite så kommer jag att handla där igen.
5 år sedan

Zalman VF900-Cu

 
Jag upplever den som tyst, tystare än originalkylningen iaf... ( på 8800gts )
 
5 år sedan

Ljudfokus

 
Helnöjd, beställde Proson Reality Sat 31 SA (v.2) 5.1-Paket igår, den är redan registrerad av posten, kommer antagligen imorgon, skickade mail till dem, blev uppringd inom 2 minuter! bra priser , bra kvalitet på produkterna, bra med avbetalningsalternativ, kan inte hitta något att klaga på. Kommer garanterat att handla där igen...
Synd bara att högtalarfästen som jag ville ha var slut ..
5 år sedan

Logitech Z-2300

 
Har använt i 3 år nu, fungerar lika bra , fjärkontrollen som borde börja glappa fungerar lika stabilt.. bara med möjlighet att höja sänka effekt på baslådan direkt på "fjärren"... snygga på skrivbordet. Skulle mina gå sönder idag, köper jag exakt likadana ...
 
5 år sedan

NetOnNet

 
Beställde benq w1000 den 24 dec, fick den idag den 29 dec , helt acceptabelt, snabbt , ok packad , bra information via email. Är nöjd och kan rekomendera.
Håller inte med liddan , fel kan uppstå det som är viktigt är hur bra butiken är på att lösa dem, och det fick vi ingen info om. Det kallas Den mänskliga faktorn.
 
 
Inga problem alls, det jag besställde fanns i lager, levererade mina produkter inom 3 arbetsdagar, handlar där tredje gången, tänker fortsätta med det.
 
fungerar bra för mina behov.
 
7 år sedan

FotoKungen

+1 
Bestälde d90 ungefär kl 10 på kvällen den 17 paketet registrerades av posten 18 nov kl 11:04 ( idag ) imorgon är den här. Det tog för de mindre än 10 minuter att svara på min e mail. Proffsigt , snabbt , har inget att klaga på..
rekomenderas starkt!
 
får 15053 i 3dmark 06 med e3110 ( 3400mhz ) 2 gb minne, asus p5q pro, rekomenderas!