Medlem sedan: 2005-09-18

mikaelmarks omdömen

Här visas de omdömen mikaelmark har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

2 år sedan

Sennheiser HD800

 
Använder dessa med min , en kina-DAC med WM8741 & uppsampling AD1896, Jenving Supra Sword RCA signalkabel samt hörlursförstärkare Lovely Cube -klon med OPA627 i bias Class A med Mundorf-kondensatorer och volymkontroll med fasta lägen. Ska också tillägga att lurarna har originalkabel.

Dessa lurar kan upplevas som basfattiga och inte särskilt inspirerande om något någon del i anläggningen/ musiken inte håller hög klass. Lurarna är alltså väldigt krävande.
Men när allt är som det ska, dvs välgjor...   Läs mer
 
Mycket smidig kamera som tar fina bilder med enorm zoom, 42X, vilket är ca 28X förstoring då den har vidvinkel. Håller inte riktigt med andra, som klagar på byggkvalitéten (vill dem ha den byggd i gjutjärn?) och att den inte tar bra bilder i mörka miljöer. Har testat mot min tidigare kamera; Samsung WB600, och P510 tar marginellt bättre bilder i de flesta lägen, men i svagt ljus är den enormt mycket bättre (åtminstone i autoläget).
Och kromatisk distorsion är den suverän på, raka linjer förblir...   Läs mer
3 år sedan

Hama Star 63

 
Beställde detta stativ från Amazon i england för under 200 kr, och efter ett par dagar kom leveransen till dörren. (Fraktfritt vid minst £25)
Har jämfört lite med Velbons stativ för mellan ca 600 - 1100 kr, och kan bara säga att det jag märkte skiljer, är att Hama Star 63 har ett bärhandtag under veven, en krok i centrum (för att stabilisera stativet) samt att jag tyckte att detta verkade stabilare. Star 63 har också en förhållandevis låg vikt mot de andra, som var några hekto tyngre. Och även ...   Läs mer

4 år sedan

Compliq

-1 
De var tillmötesgående när de gick med på att skicka sakerna med brev efter förfrågan. Dock var de långsamma med svar.

5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

ClickOK

 
Beställde varorna och betalade med kort. De beställer varorna från lager runt om i och utanför landet, men det går snabbt, endast någon dag väntan.
Dock stämde inte info på en vara helt, med de var tillmötesgående. Helnöjd med samtliga mina köp!

5 år sedan

PC-Superstore

+4 
Efter att ha gjort en beställning som jag förskottsbetalat, så åkte jag in till hämtlagret där jag fick besked om att den snart skulle komma. Efter ytterligare någon vecka, så får jag återigen besked när jag ringer dem att den snart är på väg. När jag sedan efter drygt fyra veckor ringer, så säger dem att den har utgått hos dem, och att dem inte kontaktat mig för att dem inte sparar några kunduppgifter, samt att för att få tillbaka pengarna så får jag maila in kontouppgifter. Så min order makul...   Läs mer