Medlem sedan: 2007-04-25

micke_b87s omdömen

Här visas de omdömen micke_b87 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
 
Här handlar då jag aldrig mer, man "ljuger" om leveranser och skiter i att svara när frågorna blir alltför obehagliga. Jag hade en deadline att följa då jag behövde grejorna till ett jobb. Givetvis så skulle det gå att fixa fram grejorna minst 2 veckor innan det att min deadline gick ut. 2 timmar efter det att jag hade fått det bekräftat så lade jag in min beställning, som desvärre visade sig vara restad, självklart så sket man fullständigt i att informera detta till mig (Riktigt dåligt då ord...   Läs mer
 
8 år sedan

Rajala Pro Shop

 
Jag har aldrig handlat utav dem på nätet men däremot ideras fysiska butik, vad kan man säga? sjukt trevlig och dessutom väldigt kunnig personal. Bortsett ifrån många andra säljare så försöker inte de på fotovideo att slänga på en det dyraste de har utan snare tvärtom.

8 år sedan

AlfaDigi

 
Här handlar jag aldrig mer, för det första så tog det drygt 2 veckor innan jag fick min beställning bekräftad, efter det så tog det ytterligare 23 dagar innan jag fick min d80. De svarar princip aldrig på mejl och när de väl gör det så bemöts man på ett oproffsigt sätt.
 
8 år sedan

Digicom

 
De är löjligt snabba! det tog drygt 19 timmar ifrån det att jag hade skickat min order, tills det att jag höll i kameran.