Medlem sedan: 2006-08-19

matthus omdömen

Här visas de omdömen matthu har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
5 mån sedan

CDON

+1 
CDON´s kundservice måste ha Sveriges mest inkompetenta personal! Utan konkurrens!

Nyligen gjorde jag misstaget returnera en laptop jag köpt från CDON, jag ångrade helt enkelt köpet inom utsatt ångertid och kontaktade kundtjänst för retur av vara och fick nedanstående instruktioner tillsända:

”Tack för ditt mail.
Naturligtvis är du välkommen att returnera din produkt! Vi vill att du tänker på följande innan du returnerar:

• Förpacka varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specia...   Läs mer
  • Butiken svarar:

    Hejsan! Vi vill gärna kontrollera detta närmre och se till att ditt ärende löser sig så snart som möjligt så jag har skickat ett PM till dig. Svara gärna på det så att vi kan kolla upp vad som har hänt och se till att du får hjälp! Mvh Sofia

 
1 år sedan

Media Markt

 
Köpte en iPhone 4S, enkelt, snabbt och billigt. Full pott från mig!
1 år sedan

Nokia 206

 
Har haft den i drygt en månad nu och är nöjd.

+ Batteritid
+ Bra ljud
+ Smidig storlek
+ Kan surfa och kolla e-post
+ Hyfsad skärm
+ Priset!

- Klent med ringsignaler
- Nummerblockerare saknas (Går heller ej ladda ner vad jag förstår)
 
1 år sedan

Tirendo

 
Beställde på en söndagkväll och hade däcken på fredag. Något längre leveranstid än beräknat om man läser och jämför med de andra omdömena, ändå bor jag i södra Sverige. I övrigt är jag nöjd med beställning och pris!
 
+1 
Varning! Tog tre dagar innan de kunde konstatera att den beställda varan inte fanns?
 
2 år sedan

NetOnNet

 
Som vanligt bra! Snabb leverans till nätets lägsta pris, vad kan man mer begära!
 
2 år sedan

Stylepit

-1 
Snabb och bra leverans, stort urval av udda kvalitetskläder till riktigt bra priser, dessutom gratis frakt på alla byten och returer! Rekommenderas varmt!
-1 
Klockren! Kört i Göteborg, Köpenhamn, Lübeck och Hamburg och den hittade allt den skulle! Hade en 1490 tidigare som jag var mycket nöjd med men den här är snäppet vassare med Bluetooth, pekskärm och röststyrning. Klar fin bild på 5" skärmen även i lite starkare ljus. Nedladdning av nya kartor tog knappt en timma. Laddar man sedan ner den smarta programvaran "Garmin Lifetime Updater" så meddelar denna när det är dags att uppdatera igen. Och det bästa med denna navigator är naturligtvis de livsti...   Läs mer

3 år sedan

Electroworld

 
Köpte en Garmin 2595LMT som tyvärr inte fungerade som den skulle, reklamerade och fick en ny inom några dagar! Det är sådan service som gör att man återvänder till Electroworld igen, igen och igen...! På Electroworld förstår man att sätta kunden i fokus, hemsidan är dessutom enkel och användarvänlig. Rekommenderas varmt!
 
Laddningsbara batterier av bra kvalitet är ett måste. Fantastisk kamera, underbara bilder. Videobilderna är överraskande bra, går att filma samtidigt som man zoomar.
 
Mycket nöjd, 398 från Inet! Bytte upp mig från en MP270 och denna är ett strå vassare, skriver både snabbare mer detaljrikt och framförallt tystare känns det som. Sedan är Canon de enklaste att själv fylla på eget bläck i vilket gör dem till de billigaste/ark skrivarna på marknaden!
 
3 år sedan

Ullared Digital

+1 
Mycket nöjd med både produkt, pris och leveranstid. Ullared få full pott utav mig!
3 år sedan

DmTech KW-54MP3

 
Supernöjd med det här köpet. Hade tidigare en Philips som var dyrare än den här och med sämre ljud, dessutom kändes den plastigare och billigare. DmTech KW-54MP3 har ett överraskande bra ljud för priset, den inger ett lyxig känsla med sin tyngd, sin höga finish och framförallt det höga kvalitetsintryck den ger. Till skillnad från Philips känns knappar och reglage gedigna, den moderna blå displayen har stora tydliga siffror. Dessutom medföljer bruksanvisning på svenska och sist men inte minst en...   Läs mer
 
Äntligen en bubblare med kvalitet. Resultatet blir ett läckert sodavatten med små täta bubblor. Smakfull design. De medföljande patronerna räcker till 80 liter vatten (2130 flaskor). För närvarande det bästa köpet!

4 år sedan

Supermix

+1 
Detta omdöme är under utredning

4 år sedan

Dagspris

-1 
Detta omdöme är under utredning
4 år sedan

Philips AZ1133

 
Vilken liten fin Ljudmaskin! Jag ger den nästan toppbetyg för följande:
- suveränt ljud för priset!
- användarvänlighet! Man behöver inte vara ingenjör för att få den att funka.
- Ger fantastiska tonåtergångar på såväl låg som hög volym, bra mellanregister!
 
6 år sedan

Inet

 
Man kan inte klaga på leveranstiden i alla fall. I mitt fall hade jag varan inom 24 timmar. Rekord!
 
6 år sedan

Misco

 
Supersnabb leverans. Inget att klaga på!
 
Har aldrig haft en bättre, eller snyggare TV än denna. Superskärpa, kort responstid och naturligtvis Panasonics lättförståeliga interface. Allt detta till superpris!!
 
Klockren, ett av mina bästa köp - hade gladeligen betalat det dubbla priset!
 
Ännu en fullträff från Nikon. Kameran är lättjobbad och med en fantastisk bildkvalitet. Mjuka färgrika toner tillsammans med klockren skärpa.
Supernöjd!!
 
Mycket nöjd! Fantastisk bild och bra uppskalning till riktigt bra pris. Något hög ljudnivå när skivan snurrar, men inget som irriterar.
 
7 år sedan

Dustin Home

 
Riktigt usel support - 48 timmar och fortfarande inget svar. Bland de sämsta jag varit med om!

Matte