Medlem sedan: 2005-06-02

matteths omdömen

Här visas de omdömen matteth har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Mycket litet format och stor kapacitet till lågt pris. Hastigheten är inte på topp dock, 20-50Mb/s skrivning och 100-120 läsning enligt Blackmagic Disk Speed Test.
3 år sedan

LaCie Core7

 
Ser snygg ut på bild, men plastig i verkligheten. Opraktisk placering av ingångarna - de är dolda på baksidan. Har man monterat den på väggen som meningen är ser man inte ingångarna och måste antingen ta bort hubben för att komma åt dem, eller chansa och känna sig fram. Dålig design.
-2 
+ Snabb
+ Bra kamera
+ iOS5
+ Prisvärd. 16Gb funkar bra för mig i dessa Spotify-tider, och med 3:s 10Gb/mån för 299 blir det ingen dyr telefon för mig som inte ringer mycket, och använder den som mobilt bredband.

- Batteritid
- Baksidan. Ligger inte lika bra i handen som Iphone 3G/GS, känns ömtålig, ingen taktil återkoppling på vilken sida man har framåt.
 
Funkar felfritt i min MacbookPro 13" i5 2011. Supersnabb. Gör datorn extremt mycket snabbare jämfört med originaldisken. Uppdaterade till senaste firmware (kunde göras även på mac genom att bränna en cd och starta om från den).
+1 
Problemfria billiga 8 GB i min MacbookPro 13" (inga problem efter två veckor). [Edit - inga problem efter tre månader. ]
 
Har i stort sett bara gott att säga! Mycket bra ljud, distinkt bas och diskant. Bra material. Oerhört prisvärda.

Enda negativa är att mina första Nocs (dock förra modellen) började glappa efter ett halvår. Fick dock dessa i stället på garantin hos Teknikmagasinet.
 
5 år sedan

Shopping4net

 
Mycket lågt pris på de bläckpatroner jag behöver. Har beställt två gånger - båda gångerna mycket lång leveranstid, 2-3 veckor.
 
+ Mycket bra utskriftskvalitet på vanligt papper.
+ Allt funkar som det ska.
+ Separata bläckbehållare.
+ Även scanner funkar över nätverket i Mac OS 10.6 utan drivrutiner.

- Högljudd.
- Bläcket åt det dyrare hållet.
5 år sedan

Canon EOS 50D

+1 
Superkamera för det låga pris den ligger i nu. Inte som en 7d - men för samma pris som en 7d får du en bra stadig kamera, med objektiv och batterigrepp. Mycket nöjd!
5 år sedan

Nocs NS200

 
Mycket prisvärda. Bra ljud med distinkt bas. Bra kvalitetskänsla.
 
Det stora minuset för mig är att play/stop-knappen lätt trycks in av misstag när man har den i fickan. Funkar annars helt OK. Använder den med en W910i.
-1 
Perfekt till TV-n. Mycket tyst, även när den jobbar hårt. Orkar med SVT HD med hjälp av programvara Eye-TV och en digital-TV-mottagare Miglia TV-mini.
7 år sedan

AG Neovo E-W19

 
+ Snygg, mycket bra kvalitetskänsla. Känns mer som en TV, med skyddande glas framför skärmen och bra finish. Inte alls lika plastig som billiga skärmar brukar vara.
+ Ljusstark, bra kontrast
+ TCO06-certifierad mediadisplay, dvs miljö, ergonomi och kvalitet inkl bildkvalitet är certifierad (http://www.tcodevelopment.com/)
+ HDCP på DVI, ingången dvs man kan koppla DVD osv till den
+ Perfekt till det jag har den till, som TV-tittningskärm till en MacMini (som komplement till projektor).

- Inge...   Läs mer

8 år sedan

Elektrostore.se

 
Konkursförvaltaren heter Grönberg Cederlöv advokatbyrå.
http://tinyurl.com/363ov9
http://www.gfadv.se
8 år sedan

Bounce