36 år Medlem sedan: 2009-10-25

master_of_rocks omdömen

Här visas de omdömen master_of_rock har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Har haft den i 2 veckor nu och gjorde smoothie varje morgon. Finns absolut ingenting att klaga på. Upptäcker jag något dåligt då återkommer jag här.
 
6 mån sedan

Teknikproffset

-1 
Megasnabb leverans till Stockholm. Kanon bra pris på varan. Vad mer kan man begära?
 
Vi köpte denna dator till min fru för ungefär 2 månader sedan. Under den tiden jag själv använde den stötte jag inte på några problem förutom Windows oförmåga att hantera höga upplösningar på små skärmar. Man kan diskutera om man skall belasta datorn för det eller inte men det är en del av upplevelsen i vilket fall som helst. I vårt fall är det a big issue för att frugan använder datorn dagligen för att jobba via anslutning till fjärrskrivbord. För att det skall vara möjligt behöver hon ändra u...   Läs mer
 
Efter all möjlig krångel med hårdvaran i min Padfone 2 vågade jag bytta till en Infinity när Asus accepterade mitt krav om att häva köpet. Efter 2 veckor är jag mycket nöjd. Asus har verkligen gjort läxan och förbättrat det mesta. Hårdvaran verkar vara mycket mer genomtänkt. Även mjukvaran har fått några förbättringar. Jag är helt såld på konceptet och njuter av fördelarna dagligen. Lovar att återkomma om jag stöter på problem som skulle resultera i sänkning av betyget.   Läs mer
 
Edit 1:
Halverar betyget på grund av att jag fått damm inuti linsen och att samtalskvalité på min ex är bedrövlig. Asus service vill inte byta ut den utan vill bara reparera. Tycker att det är dåligt med tanke på att felen är välkända och luren är bara en månad gammal. Trist, för att det är en mycket bra produkt i övrigt.

Edit 2:
Samma problem kvar efter reparation. Skickas in igen.
Dessutom har jag märkt flera repor från stationen på telefonen trots pedantisk användning.

Edit 3:

Inlämnat f...   Läs mer
2 år sedan

Sony MDR-1RBT

+2 
Jag är nöjd med mina nya lurar. Bra ljud, fantastisk kvalité, extremt snygg design. Att de har, NFC, en mic och fungerar med Android gör inte saken värre. Har inget att klaga på.
3 år sedan

 Mediabänken

(Tomas_uppsala)
 

3 år sedan

Ljud & Bild

+2 
Beställde en vara som var 70-80% billigare än hos övriga butiker. Får sedan mejl om att varan är slutsåld och att jag får välja mellan pengar tillgodo eller tillbaka. Jag mejlade direkt om att jag vill ha mina pengar tillbaks. Drygt en vecka efter köpet har jag inte fått mina pengar tillbaka.

Och det värsta var att de ljög till mig. Varan var inte slutsåld. Det var säkert fel pris pga tryckfel från början eftersom varan fanns till det "vanliga" priset samma minut jag har fått mejl om att den ...   Läs mer
  • Butiken svarar:

    Måste blivit något missförstånd, men ljuger det gör vi definitivt inte. Kan du inte kontakta mig så lovar jag att lösa detta problem och kompensera dig. Kontakta mig på mats@avljudobild.se
    Har även skickat pm.

    Mvh
    Mats

 
5 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Hi-Fi Klubben

 
Kan inte klaga på något. Dem svarade på mina frågor, demade vad jag ville och var inte alls påträngande. Jag fick även hjälp med att lasta alla prylar in i min bil.

Edit: Hade en trasig produkt som de bytte ut utan problem. Underbart!
3 år sedan

Argon EP4002

 
Mycket bra ljud för pengarna! En extra stjärna till Hifi Klubben för bra service vid reklamation!
+1 
Efter nästan 5 års användning kan jag inte ge något annat än 10 poäng! Sugeffekten är mycket bra även nu. Brukar sjunka på många andra. Den är smidig. Den är tyst på lägre effekt. Gissar att den är lika tyst som Ultra Silencer på samma sugstyrka. Fattar inte hur folk kan klaga på att den inte är smidig och inte följer slangen och inte kommer upp på mattkanter. Min son behärskade denna när han inte ens fyllde 2 år! Har videobevis på det! Köp!
4 år sedan

 Vardagsrummet

(jordgubbsapan)
 
4 år sedan

 Visaton Elivation 3

(knalle__)
 
4 år sedan

Nikon D5100

+4 
Då blir man först att skriva ett omdöme :)

Min första systemkamera. Och den passar mig väldigt bra. Extremt bra bildkvalite för pengarna. Valde länge mellan D7000 och D5100. Det som avgjorde valet var:

* Vridbar skärm med samma kvalite som D7000
* Videoinspelning i FullHD 30p (max 24p på D7000)
* Mindre och cirka 200 gram lättare (viktigt eftersom frugan skall också använda den)

Båda har samma sensor och processor vad jag har förstått vilket ger i princip samma bildkvalite.

Det vad jag tr...   Läs mer
 
4 år sedan

CyberPhoto

 
Snabb respons, snabb leverans, förhandlingsbara, trevliga.

Tack för godiset förresten! :D
 
4 år sedan

FotoKungen

 
Har inte handlat där men var i kontakt angående ett eventuellt kameraköp. De var mycket tillmötesgående. Dock kom svaret lite försent och jag hann att beställa hos konkurrenten. Tråkigt då Fotokungen erbjöd en bättre deal.
+2 
Då blir man först att skriva ett omdöme :)

Min första systemkamera. Och den passar mig väldigt bra. Extremt bra bildkvalite för pengarna. Valde länge mellan D7000 och D5100. Det som avgjorde valet var:

* Vridbar skärm med samma kvalite som D7000
* Videoinspelning i FullHD 30p (max 24p på D7000)
* Mindre och cirka 200 gram lättare (viktigt eftersom frugan skall också använda den)

Båda har samma sensor och processor vad jag har förstått vilket ger i princip samma bildkvalite.

Det vad jag tr...   Läs mer
4 år sedan

 DIY Mediamöbel v.2

(ipppe)
 
4 år sedan

 Nyrenoverad ovanvåning

(sim161)
 

4 år sedan

Webbhallen

 
Inget negativt hittills trots många köp och en reklamation.
 
Uppfyllde mina förväntningar till 100%
 
Ett av mina bästa köp genom tiderna! Lite längre kablar hade inte skadat. Skulle även kunna vara något mindre. Men till det priset är den fantastiskt bra!
4 år sedan

 Efter renovering

(twotackter)
 
4 år sedan

 Mediamöbel Diy.

(Lisa91)
 
4 år sedan

 2-kanal

(twotackter)
 
4 år sedan

Samsung LE32A559

 
Clouding och flimmer tyvärr. Annars helt OK LCD.
4 år sedan

 Vardagsrummet

(plasmaholic)
 
4 år sedan

AKG K 518 LE

 
Riktigt bra och klar ljud utan att tappa basen för det! Har bara lystnad på dessa i några timmar. Bör ju bli ännu bättre när de har spelats in ordentligt.

Håller med andra om att de trycker lite hårt mot huvudet. Men jag glömmer det 5 sekunder efter att man har satt de på. De snarare bara villar på toppen av huvudet än trycker. Minus en stjärna för det.

Sladdlängden verkar vara perfekt för mig som är 186 cm. Går även att ha telefonen i lägre fickan vid knän på shorts. Dock där går gränsen. Ni...   Läs mer
4 år sedan

 Lgh och hemmabio

(Tompasten)
 
 
4 år sedan

Sportamore

 
Mycket bra butik. Jag fick bra service per telefon. Snabb leverans (mindre än 24 timmar till Huddinge). En av varorna var jag tvungen att returnera pga. fel storlek (one size mössa) och det gick utan problem. Rekommenderas!
 
Mycket bra skor. Varma och bekväma. Bra grepp. Klart prisvärda. (1595 på Sportamore) Små i storleken så det är bara att ta en storlek större.
 
Sitter mycket bra. Lite mera bas hade inte skadad. Men för 349 spänn är det ett bra köp. Jag skulle vilja gärna ha mediaknappar men det är ganska få hörlurar som har det.

Update:

Funkar bra med löparmössa med. De sitter ganska nära örat och inte sticker ut för mycket. Jag har relativt stort huvud så att mössan trycker på bra. Var lite tveksam i början men det funkar hyfsat.
5 år sedan

 Foliering

(softishman)
 
5 år sedan

 Hifi och Hemmabio

(disromance)
 

5 år sedan

ClickOK

 
Jag har inte haft några problem med dem. Har nu handlad ett antal gånger på jobbet. Dock behövde jag inte heller reklamera något. Men då brukar jag vända mig direkt till producenterna. Man får väll räkna med att vänta kanske ett par dagar när man skickar mail till dem. De pessar ju priserna så i h...te hårt att det är förståeligt att man inte har råd med riktig kundcenter. Men jag köper det. Är man "prylnödig i köptarmen" då får man betala extra någon annanstans.
5 år sedan

HTC Desire

 
Din egen fantasi sätter gränser. Minus en stjärna pga att högtallaren är inte så himla bra.

 
Har aldrig haft problem med dem även vid reklamationer.
5 år sedan

Gladiator

 
Underbar film. En av mina favoriter.
 
bild-10
ljud-10
film-10
5 år sedan

DALI Concept 8

 
Helt klart värda pengarna. Mina är inte inspelade än men det paret som jag provlyssnade på HK lät hur bra som helst för mina öron.
5 år sedan

Denon AVR-1910

 
Helt underbar reiciver. Jag drar ner en poäng för att den saknar USB ingång med stöd för MP3/Flac och för att menysystemet är lite komplicerat i början.

Annars uppfyller den mina behov.
5 år sedan

Sennheiser HD202

+1 
Helt ok för pengarna. För mycket bas tycker jag. Kuddarna skulle kunna vara större. 3m sladd är inte så praktiskt. Jag föredrar 1-1,5m plus förlängningssladd.
 
Helt ok.
+ lätt
+ tyst
+ hyfsad batteritid

- skärm
- inte den snabbaste (kan bero på företagets system)
 
Grym liten sak. Har hittills varit uppskattat av alla gitarrister som testade den hemma hos mig.
 
5 år sedan

Inet

 
Har handlat 6 gånger och alltid snabba leveranser och bre service. Dock har jag inte behövt klaga på något.
 
Underbar. Extra knappar för Excell och specielt för kalkylator uppskattas dagligen på jobbet. Lirar kanon bra med min laptop på jobbet.
5 år sedan

FIFA 10

-1 
Hur rolig som helst!

 
Bästa Elgiganten jag har sätt.
5 år sedan

Sony BDP-S360

 
Jag har inte testat allt men än så länge är jag helt nöjd.