31 år Medlem sedan: 2002-07-06

manglers omdömen

Här visas de omdömen mangler har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Överväger stark att skaffa ett andra exemplar - om de slutar säljas och det skulle hända något med mitt. Det finns ingen annan hörlur som matchar alla ljudet. På något sätt blir musik extremt roligt, rytmiskt och jag hör allt. Saknar inget! Lyssnar på Tim Buckley's "Greetings from L.A." - måste säga att det är fruktansvärt roligt med dessa! Det blir ett köp till, bara dumt att inte att ett ex till.
 
En Full HD TV som jag är väldigt nöjd med bildmässigt.
 
Låter en del, annars inget att klaga på!
 
Fördel: Ytterst bra ljudmässigt. Den klarar galant av att driva min uppsättning av sju högtalare. Tar emot , skalar upp ifall det behövs och skickar ut alla videosignaler som 1080p.
Nackdel: Blir väldigt het. Har varit på service tre gånger under 2 års tid. Två gånger kom en smäll med rökutveckling. Det senaste var att slutsteget till en surroundkanal slutade fungera.

Kontenta: Håller den så är den en perfect 10.
 
 
Beställde projektorn kl 11 på förmiddagen, hämtade ut den dagen efter hos posten. :)
 
Utan att ha gjort någon egentlig kalibrering är bilden sagolikt snygg.

 
Fantastisk bra service och lågt pris. Vad mer kan man begära? :)
7 år

Bilar

 
 
Rent tekniskt är det möjligtvis inte den skarpaste transfern. Gissningsvis har produktionsbolaget bara fört över den från filmoriginalet rakt av. Det är bio och jag har ärligt talat inget krav på högsta renhet.
 
Bland de tre roligaste Hong Kong rullarna jag sett.
 
Den råaste, minst fashionabla bond, men den helrätte!
Bilden och ljudet är fantastiskt bra, så bra det kan bli.
 
Överträffade mina förväntninger, och det i beaktning att jag hört och läst att så många andra tyckte den var väldigt spännande och lyckad.
 
 
Väldigt trevliga säljare :)
 
7.5 m varianten. Fin till utseendet, känns rejäl, har aldrig strulat.

7 år

Övriga

 
Köpte den av en vän.
 
Helt enkelt superbra. Trodde verkligen inte man fick ens en bild i närheten av denna för 9000 kr.Absolut bättre än förvantat. RGB-flimmer ser jag om jag försöker koncentrera mig på det. Men hur kul är det?Jag är helnöjd!
 
Återkommer med betyg när jag sett hela spelningen.
 
Bra, bättre, bäst!
7 år

1408

-1 
Inte sett än

 
Bra service, damp ner i brevlådan några dagar efter beställningen. Har inte haft någon mailkontakt eller annat.
 
Ljudet är det bästa jag någonsin hört en snäcka eller in-ear presterat. Det är riktigt roliga lurar kan jag säga! (Äger även bl.a. Sony MDR-EX71SL, JAYS D-jays osv. Den sistnämda saknar bas, engagemang och känsla medans sonyn har en mjuk och oäkta diskant.
 
7 år

Click

 
7 år

300

 
Här har vi något nytt. Aldrig tidigare sett en sådan mix av adrenalin, testestoron, muskler, musik och koreografi. Hi Def är 100% rätt- Nu ser man alla kornen av grynighet som filmen SKA ha. På DVD försvinner närmast kornen i en lågupplöst gröt.
7 år

TMNT

 
Hade bara sett trailern förut, såg för första gången på blu-ray. Är såld på det formatet nu. DVD är tråkigt och odetaljerat. Detta är 'the real deal' 8) Jag saknar dock ett PCM 5.1 spår, även om DD 5.1 inte var dåligt.
 
Jag hatar att andra säger att det är 'ett måste!' med någon speciell film högupplöst. Men i detta fallet så..tja, jag är tveksam att det kan bli _mycket_ bättre än såhär.
 
Amazing! Utan att ha gått igen precis hela innehållet så kan jag med tyngd säga att detta är framförallt en väldigt närgången skildring av ett antal extraordinära på denna planet. Personligen hade jag sett en extra skiva med sevärdheter utan djur.

 
Beställningen gick smidigt till, upppackad två dagar senare. Nöjd.
 
Fantastisk bild via HDMI, 1080p (filmen 300, Blue Ray). Projektorn skalar visserligen ner bilden till 720p, inget att göra åt.. men ändå.. wow! Kör analogt 5.1 till min reciever vilket fungerar alldeles utmärkt. Riktigt bra ljud!
 
Sitter fantastiskt bra, något svag bas för min smak