Medlem sedan: 2008-02-24

macmics omdömen

Här visas de omdömen macmic har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
En bra duk för pengarna, lite högljudd motor bara.
 
7 år sedan

Webhallen

 
Vad kan man säga, webhallen är webhallen, enda krånglet jag haft var vid retur av en router som inte ville funka, men som jag förstår det var det netgear som bråkade, annars har allt bara funkat kanonbra,även när det varit returer och byten. sista stjärnan får de när de kan korta ner väntetiden i butiken.
 
En bra konsoll helt klart, men jag irriterar mig på att den inte klarar ps/2-spel och en del andra grejor, den är klart överskattad som 'multi-media-center', gränssnittet är ganska dumt upplagt även om det ser flashigt ut från början så blir det mycket fram och tillbaka i menyerna om man ska spela musik eller film på den, helt sjukt dåligt att man ska behöva ändra kontroll-inställningar så fort man byter spel eller kontroll, kasst att man inte kan använda tangentbord/mus om man vill det, men......   Läs mer

 
Kanonbra affär med personal som bryr sig, skönt med en kontrast till försäkringssäljarna på on-off&co
7 år sedan

Tannoy Arena 5.1

 
Finns inte mycket att klaga på om man tar hänsyn till storleken på dessa små juveler, klarar jorbävningsfilmer lika fint som klassisk musik, distinkt ljud som aldrig blir påfrestande och med galet bra 'placering' i ljudbilden. Vid närmare eftertanke finns det nog inget alls att klaga på :-)

7 år sedan

inWarehouse

 
Suveränt bra service, smidigt och enkelt att hämta och betala på deras lager !
 
Helt enkelt sanslöst GRYM !
Förutsatt att du matar den med rätt signal förstås, som alla plattisar så är det inte så jättekul med SD-signal, men jag tycker nog att denna gör ett helt klart godkänt jobb med dålig signal åxå, men det som är grymt kommer när man matar den med dator, PS/3 eller liknande, det är då det blir värt pengarna !
7 år sedan

Denon AVR-4308

 
Grym förstärkare, bra med två HDMI ut, bra anslutningsmöjligheter och annars allt man kan önska sig och lite till i funktionalitet, enda lilla smolken är att jag i alla fall inte ännu lyckats lista ut hur/om man kan byta ikoner på källor i GUI't, känns lite småfånigt att välja en parabol när man ska köra PS/3 eller ett kassettband när man kör datorn, men inte tillräckligt irriterande för att ta bort en stjärna :-)
 
Lite högljudd och lite seg i menyer/EPG men bra bild och bra funktioner, skulle behöva lite uppdateringar och kanske en snabbare processor...