Medlem sedan: 2011-02-01

lordvort3x omdömen

Här visas de omdömen lordvort3x har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

15 dagar sedan

QPAD UC V2 XXL 4mm

 
Mycket nice musmatta. ersatte min Qpad BF3 Edition. Gillar den verkligen. Mycket stor och är i mycket bra kvalité. Klart värt att köpa om du vill ha en stor yta. Man får även plats med ett tangentbord på den också.
 
15 dagar sedan

Inet

 
Mycket snabb leverans. och mycket bra paketerat. Mycket smidig hemsida och riktigt nice att man får sms när dom plockar ordern. Kan rekommendera och kommer verkligen att handla mer från Inet :)
 
10 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )

NetOnNet

 
Helt nöjd med NetonNet! Köpte en systemkamera Canon 600D med väska,uv-filter och en fjärrkontroll för bara 3990:- så är super nöjd. Mycket trevlig personal i deras lagershop i Linköping. Men det är lite synd att dom ligger på platser där man egentligen inte åker.Måste säga att online delen funkar bra. alltid bra paketerad och snabb frakt. Alltid värt att kolla med netonnet innan man ska köpa någon från ex. Media Markt eller Elgiganten etc..
 
Har länge tänkt på att köpa en systemkamera. Men så en dag hittade man ett paket med Kamera , väska , uv-filter och fjärrkontroll på netonnet för bara 3990:- (efter julen 2013) så då var det vara att slå till. ( bild: http://imgur.com/oibeqUg )

Är mycket nöjd med kameran. Det är mycket lätt att lära sig funktionerna på kameran. Är så nöjd med kameran att jag nu har köpt ett 70-300 mm objektiv. :) Den är mycket tålig. har tappat den i marken en gång (olyckshändelse) och fungerar utan fel. Prova...   Läs mer
 
10 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )

Media Markt

-1 
Att beställa online och sedan hämta i butik är kanon. Personalen i Linköping är väldigt trevliga och fixar det man frågar efter. Dock så tycker jag att varor som skickas hem borde bli bättre. Beställde en kamera (liten Digitalkamera) till min mamma och kameran kom i ett vadderat kuvert tillsammans med ett minneskort jag beställde. Hade helst önskat att det skickades i en kartong med bra emballering.
Dock så är Media Markt inte det billigaste jämfört med netonnet etc..
Så betyget blir 6 av 10....   Läs mer
 
 
Mycket nöjd. Jätte bra hemsida och stort utbud av kamera tillbehör etc. Mycket snabb leverans och mycket väl paketerat även som i mitt fall bara har köpt två motljusskydd. Rekommenderar om ni är ute efter kamera tillbehör etc.
 
3 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )

Hemmakväll

 
Mycket nöjd:) lätt att beställa via hemsidan. Mycket bra priser på filmer :) Gillar även att man fick med lite godis :)
 
10 mån sedan ( Uppdaterat: 3 mån sedan )

iPhoneButiken

 
Dom har ett stort utbud av iphone och ipad produkter till mycket bra priser :) Mycket snabb frakt och är alltid bra paketerade:)

Dock så finns det ett minus:( Saknar en App till IOS enheterna :(
 
5 mån sedan

Dustin Home

 
Bra sortiment av olika produkter. Hemsidan är mycket enkel att använda och det är lätt att hitta det man söker. Snabb leverans och är mycket bra paketerade med skydds plats etc.. Samt om man handlar över 2500 :- så är det fraktfritt :)
 
7 mån sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )

CDON

 
Stort sortiment av olika produkter. Tycker även att det är snabb frakt, Får det alltid inom 24h från och med det skickas :) Produkterna är alltid bra skyddade från Postens misshandel.
 
3 år sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )

Webhallen

-2 
Mycket snabba leveranser, Snabba leveranser även om det är produkter som är beställningsvaror. Samt så är dom bra skyddade från postens misshandel. Tycker även att dom har ett stort utbud av produkter till bra priser. Trevlig kundtjänst och mycket trevlig personal i Linköpings butiken :)
 
10 mån sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )

Komplett.se

 
Mycket trevlig kundservice. lätt att hitta det man söker efter till bra priser. Snabb leverans.

Edit:
Eter mina senaste två beställningarna som har kommit så är paketeringen mycket dålig. Saknar någon form av emballering. Fast trots dålig emballering så har produkterna varit hela. Vet inte vad som har hänt med Komplett:( Men annars så är komplett bra. Hoppas att problemet inte kommer att upprepas!
 
5 mån sedan

Spelbutiken se

 
Hemsidan helt okej. Dock så är frakten dålig. Dåligt att spelen skickas i dubbelt så stora packet. Vilket blir att spelet åker runt i paketet och blir skadat. Större beställningar/Special utgåvor (som är större än vanliga spel) borde skickas i kartong. Men ändå så blir betyget acceptabelt för att dom har spel som inte finns hos någon annan butik.

5 mån sedan

Viagame

 
Mycket smidigt.
I vissa fall så är det billigare att köpa spel via viagame än Steam, Origin, Uplay etc..
Hemsidan är mycket smidig, lätt att använda :)
 
Mycket bra skyddsfilm för Samsung Galaxy S4. Det är jätte enkelt att sätta dit på mobilen. Har även detta på min Iphone 5. Rekommenderar :)
 
9 mån sedan

Clas Ohlson

 
Mycket nöjd kund. Smidiga butiker , lätt att hitta det man söker. Trevlig personal i Motala butiken :) och smidig hemsida.

+ Enkel hemsida
+ Smidiga butiker
+ Snabb frakt , mycket väl paketerade
+ Snabb behandlings tid

+/- Lite dyr frakt (Men värt för att få hem varorna hela)

- Vissa produkter lite dyrare än konkurrenterna
- Lite få betalnings alternativ. (söker alternativ som ex. PayAir , SEQR )

10 mån sedan

Elgiganten

 
Hyfsade priser, men dock mycket otrevlig och okunnig personal i Elgigantens butik i Motala. Servicen under all kritik.
 
10 mån sedan

Teknikproffset

 
Mycket bra priser, snabb frakt.
 
Bra liten mediaspelare. Dock så tycker jag att det saknas en del funktioner.
 
1 år sedan ( Uppdaterat: 10 mån sedan )

Kjell & Company

 
Bra priser, Snabb leverans. Enkel hemsida man kan beställa ifrån.
 
Som ett GT fan så var jag tvungen att köpa det här. Men tycker dock att priset är lite för högt. Men om man älskar GT-Serien så är det värt priset.
 
1 år sedan

Teknikmagasinet

 
Smidigt och bra att beställa från deras hemsida.
Snabb leverans och bra betslingsalternativ. Tycker dock att det borde finnas så att man kan logga in , så att man kan se beställningar mm...