Medlem sedan: 2011-02-01

lordvort3x omdömen

Här visas de omdömen lordvort3x har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )

NetOnNet

 
Helt nöjd med NetonNet! Köpte en systemkamera Canon 600D med väska,uv-filter och en fjärrkontroll för bara 3990:- så är super nöjd. Mycket trevlig personal i deras lagershop i Linköping. Men det är lite synd att dom ligger på platser där man egentligen inte åker.Måste säga att online delen funkar bra. alltid bra paketerad och snabb frakt.
 
3 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

Kjell & Company

 
Börjat handla allt mer på Kjell & Co. Mycket trevlig personal i Motala butiken. Det är bara att fråga det man söker så brukar dom hitta rätt grej. Hemsidan är mycket smidig och som vanligt är det snabb frakt. Har än så länge inte haft problem med frakt eller något liknade.
 
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

Elgiganten

+1 
Elgiganten är den ända elektronik butiken i Motala. Man tycker då att butiken då ska har mycket med varor. men inte! Jämt så är det utplockat och inget finns när man ska ha något. Personalen i butiken är okunniga och otrevliga när man frågar något! Blir att handla över nätet eller att åka till Linköping och handla hos någon av konkurrenterna i stället.

(dock så har vi Clas Ohlsons och Kjell & Co) Förut hade vi onoff och expert.

1 år sedan

GameShop

 
---Nytt omdöme---
Har nu fått ett nytt spel. Och skicket på skivan och fodralet + manualer verkar vara nytt. Så uppdaterar från USEL till MYCKET BRA. Mycket hänger på att man snabbt fick svar via mail. och att dom var snälla att skickade ett nytt spel från en annan leverantör. Tack Gameshop för att ni löste mitt problem:)

-- Gammalt omdöme ---
Mycket missnöjd!
1. Först lite lång leverans tid 10-15 dagar.
2. Det som jag var mest missnöjd med vara att spelet skulle vara NYTT och inte använt! Ma...   Läs mer
 
Mycket nice musmatta. ersatte min Qpad BF3 Edition. Gillar den verkligen. Mycket stor och är i mycket bra kvalité. Klart värt att köpa om du vill ha en stor yta. Man får även plats med ett tangentbord på den också.
 
1 år sedan

Inet

 
Mycket snabb leverans. och mycket bra paketerat. Mycket smidig hemsida och riktigt nice att man får sms när dom plockar ordern. Kan rekommendera och kommer verkligen att handla mer från Inet :)
 
Har länge tänkt på att köpa en systemkamera. Men så en dag hittade man ett paket med Kamera , väska , uv-filter och fjärrkontroll på netonnet för bara 3990:- (efter julen 2013) så då var det vara att slå till. ( bild: http://imgur.com/oibeqUg )

Är mycket nöjd med kameran. Det är mycket lätt att lära sig funktionerna på kameran. Är så nöjd med kameran att jag nu har köpt ett 70-300 mm objektiv. :) Den är mycket tålig. har tappat den i marken en gång (olyckshändelse) och fungerar utan fel. Prova...   Läs mer
 
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

Media Markt

-1 
Att beställa online och sedan hämta i butik är kanon. Personalen i Linköping är väldigt trevliga och fixar det man frågar efter. Dock så tycker jag att varor som skickas hem borde bli bättre. Beställde en kamera (liten Digitalkamera) till min mamma och kameran kom i ett vadderat kuvert tillsammans med ett minneskort jag beställde. Hade helst önskat att det skickades i en kartong med bra emballering.
Dock så är Media Markt inte det billigaste jämfört med netonnet etc..
Så betyget blir 6 av 10....   Läs mer
 
 
Mycket nöjd. Jätte bra hemsida och stort utbud av kamera tillbehör etc. Mycket snabb leverans och mycket väl paketerat även som i mitt fall bara har köpt två motljusskydd. Rekommenderar om ni är ute efter kamera tillbehör etc.

1 år sedan

Hemmakväll

 
Mycket nöjd:) lätt att beställa via hemsidan. Mycket bra priser på filmer :) Gillar även att man fick med lite godis :)
 
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

iPhoneButiken

 
Dom har ett stort utbud av iphone och ipad produkter till mycket bra priser :) Mycket snabb frakt och är alltid bra paketerade:)

Dock så finns det ett minus:( Saknar en App till IOS enheterna :(
 
2 år sedan

Dustin Home

 
Bra sortiment av olika produkter. Hemsidan är mycket enkel att använda och det är lätt att hitta det man söker. Snabb leverans och är mycket bra paketerade med skydds plats etc.. Samt om man handlar över 2500 :- så är det fraktfritt :)
 
2 år sedan

CDON

 
Stort sortiment av olika produkter. Tycker även att det är snabb frakt, Får det alltid inom 24h från och med det skickas :) Produkterna är alltid bra skyddade från Postens misshandel.
 
4 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Webhallen

-2 
Mycket snabba leveranser, Snabba leveranser även om det är produkter som är beställningsvaror. Samt så är dom bra skyddade från postens misshandel. Tycker även att dom har ett stort utbud av produkter till bra priser. Trevlig kundtjänst och mycket trevlig personal i Linköpings butiken :)
 
2 år sedan

Komplett.se

 
Mycket trevlig kundservice. lätt att hitta det man söker efter till bra priser. Snabb leverans.

Edit:
Eter mina senaste två beställningarna som har kommit så är paketeringen mycket dålig. Saknar någon form av emballering. Fast trots dålig emballering så har produkterna varit hela. Vet inte vad som har hänt med Komplett:( Men annars så är komplett bra. Hoppas att problemet inte kommer att upprepas!
 
2 år sedan

Spelbutiken se

 
Hemsidan helt okej. Dock så är frakten dålig. Dåligt att spelen skickas i dubbelt så stora packet. Vilket blir att spelet åker runt i paketet och blir skadat. Större beställningar/Special utgåvor (som är större än vanliga spel) borde skickas i kartong. Men ändå så blir betyget acceptabelt för att dom har spel som inte finns hos någon annan butik.

2 år sedan

Viagame

 
Mycket smidigt.
I vissa fall så är det billigare att köpa spel via viagame än Steam, Origin, Uplay etc..
Hemsidan är mycket smidig, lätt att använda :)
 
Mycket bra skyddsfilm för Samsung Galaxy S4. Det är jätte enkelt att sätta dit på mobilen. Har även detta på min Iphone 5. Rekommenderar :)
 
2 år sedan

Clas Ohlson

 
Mycket nöjd kund. Smidiga butiker , lätt att hitta det man söker. Trevlig personal i Motala butiken :) och smidig hemsida.

+ Enkel hemsida
+ Smidiga butiker
+ Snabb frakt , mycket väl paketerade
+ Snabb behandlings tid

+/- Lite dyr frakt (Men värt för att få hem varorna hela)

- Vissa produkter lite dyrare än konkurrenterna
- Lite få betalnings alternativ. (söker alternativ som ex. PayAir , SEQR )
 
2 år sedan

Teknikproffset

 
Mycket bra priser, snabb frakt.
 
Bra liten mediaspelare. Dock så tycker jag att det saknas en del funktioner.
 
Som ett GT fan så var jag tvungen att köpa det här. Men tycker dock att priset är lite för högt. Men om man älskar GT-Serien så är det värt priset.
 
3 år sedan

Teknikmagasinet

 
Smidigt och bra att beställa från deras hemsida.
Snabb leverans och bra betslingsalternativ. Tycker dock att det borde finnas så att man kan logga in , så att man kan se beställningar mm...