Medlem sedan: 2006-08-18

kungkenos omdömen

Här visas de omdömen kungkeno har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

5 år sedan

Kurzweil KS-40A

 
Suveränt ljud för en billig peng!

Jag har haft högtalarna ett par veckor nu och är väldigt nöjd. Gör sig bra med både ren ljdubild vid aktiv lyssning samtidigt som de klarar lite högre volym vid fest.

Visst låter de inte riktigt lika bra som dyrare studiomonitorer men jämfört med "datorhögtalare" i samma prisklass så är de vida överlägsna. Betyget blir därmed 10/10 för pris/prestanda.

Använder tillsammans med en Belkin Bluetooth Receiver för att få ett trådlöst system för lyssning av Spotif...   Läs mer
-1 
Riktigt bra! Använder den för att spela upp musik från Iphone och bärbar dator mha Spotify eller lokal filer. Tillsammans med aktiva högtalare (Kurzweil KS-40A) har jag ett helt trådlöst system som låter riktigt bra för under 1400:-

Räckvidden beror som sagt på sändaren, min Iphone 3GS klarar ca 5-10 meter fri sikt medan min Dell Latitude E5410 enbart klara 2-3 meter. Detta räcker dock för mina ändamål då jag vill kunna gå runt i våningen med Iphonen medan laptopen står stilla ganska nära högt...   Läs mer
6 år sedan

Suunto T3C

 
Haft klockan ett par veckor och jag är mycket nöjd. Är exakt lika som övriga T3c serien förutom bandet som såklart går att byta.

+ Är så snygg att du kan ha den likväl till vardags som på träning
+ Flera olika Pods att använda (GPS, Bike, etc) om man köper till
+ Enkel att använda
+Tydliga displayer både vid "klockfunktion" och vid träningsfunktioner

- Blir lite lätt repig på "glaset". Har inte testa att putsa upp den ännu.
 
6 år sedan

Klockia

 
Väldigt nöjd med Klockia där jag köpte två Suunto klockor, GPS-Pod samt nya armband till klockorna.

Hade mycket bra kontakt med dem på telefon där de "skräddarsydde" min bestälning, fick sedan ett mail med betallänk.

De tog inte ut några ockerpriser för armbanden utan såg det som en "schysst tjänst" att kunna erbjuda dessa som tillbehör till klockorna. Detta är mycket ovanligt då de flesta butiker tar hutlöst betalt för tillbehör.

Kommer definitivt handla på Klockia igen om jag behöver nya ...   Läs mer
 
Min första GPS så jag har inte så mycket att jämföra med men jag är mycket nöjd med tanke på priset.

De som klagar på gamla kartor har tydligen inte lyckats läsa till sidan 3 i manualen eller den ruta som dyker upp första gången man startar den - dvs att man får uppdatera kartan under 60 dagar efter att man först startat GPS:sen. Du får alltså den absolut senaste kartan.

+ Pris/Prestanda
+ Lätt och smidig
+ Enkel att använda

- Ljudet skrapar på de högre volymnera (80% och mer)
- Kartan "hack...   Läs mer
 
6 år sedan

Katshing

+1 
Beställde min vara kl 11.00 igår (en torsdag) - på eftermiddagen fick jag besked att varan var skickad, och idag fredag kl 09.58 fick jag SMS om att varan fanns på plats på postens utlämningsställe! Bara att gå dit och hämta!

Leverans under 24h alltså! Perfekt! Högsta betyg!
7 år sedan

Skate

 
Brädar Tony Hawk med hästlängder!

8 år sedan

Computer Care

 
Väldigt enkel butik som jag upptäckte av en slump. Beställde varor och hämtade ut dem någon timme senare då butiken råkar ligga i samma hus som jag jobbar. Trevligt och enkelt!

9 år sedan

NetSuperstore

 
Hej,

Har drabbats av samma problem som övriga. Beställt en vara som var i lager men sedan inte fått någon. Tycker Prisjakt borde ta bort dem tills de kan visa att de är seriösa med sina priser och lagerstatisitk. Eftersom de är billigast på Prisjakt med över 4000 produkter så får de ju mycket gratis reklam från Prisjakt som ju dock oftast är felaktig.

Den andra stjärnan får de för att de trots allt var tillmötesgående och svarade rätt snabbt då jag vill avboka min beställning.   Läs mer