Medlem sedan: 2010-08-16

krilar42s omdömen

Här visas de omdömen krilar42 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

11 mån sedan

ZyXEL WRE2205 V2

 
Javisst, ger bättre täckning men behöver, precis som Perrablerra sagt, startas om ungefär en gång per dygn. Om det inte kommer en ny firmware snart (jag har V1.00(AANK.3)C0) köper jag nog något annat (eller sätter den på timer så länge)
+1 
Allmänt: Har haft datorn i en månad nu och den passar perfekt in i sin roll. (Använder den självklart som htpc ihop med en stor full-hd-tv).

Prestanda: För att snabba upp starten kompletterade jag datorn med en 32GB SSD som rymmer operativsystemet (Windows 7 Home Premium 64) och de applikationer jag använder (nästan uteslutande XBMC), på det sättet får jag en uppstart på 20 sekunder vilket är helt OK, även om jag oftast använder fjärren för att sätta eller väcka datorn från standby istället -...   Läs mer
 
5 år sedan

Webbshoppen.se

 
Beställde en Asrock htpc med OS och lite annat från webbshoppen. Eftersom lagerstatus var 1 vara på externlager för datorn var jag lite orolig för lång väntetid men efter precis en vecka hade jag varorna hemma. Snabba och personliga svar på mailfrågor också bra. Något minus på svårt att tolka vad de olika lagerstatusarna egentligen innebär, men med den affärsmodellen kanske det är så bra det kan bli.
 • Butiken svarar:

  Bäste kund,

  Tack för ert omdöme. Vi glädjer oss att ni är nöjd med vår service och det ger oss motivation att fortsätta jobba hårt med att hjälpa våra kunder.

  Vi har uppdaterat våra lagerstatusar så förhoppningsvis har det blivit bättre.

  Med vänliga hälsningar

  Webbshoppen.se / Kundtjänst