Medlem sedan: 2008-06-15

joltgens omdömen

Här visas de omdömen joltgen har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Fäster inte tillräckligt bra om man inte vill skruva fast den permanent / sätta dit hållare. Har lossnat flera gånger när jag har använt den. Annars är den helt ok.
 
Helt okej ljud, bra med tanke på prisklassen.
 
 
Perfekt, beställde vid ca 15:00 och produkten skickades inom ett par timmar vilket medförde att jag hade produkten i min ägo dagen efter.

Har handlat vid ett flertal tillfällen och varit i kontakt med support, är mycket nöjd.
 
Gör vad som krävs utan att imponera med varken hastighet, funktion eller design men med ett bra pris. Är nöjd med köpet av denna brännare.
 
 
Var lite problem med e-butiken när jag skulle beställa och betala vilket drog ner köpupplevelsen lite. Annars har jag inget att anmärka. Frakten var väldigt snabb.

5 år

iSupply

 
Mycket nöjd med mitt köp. Bra pris, billig frakt.
 
Överlägset bästa telefonen jag har haft. Operativsystemet android är helt fantastiskt och hårdvaran från htc är inte så illa den heller. Tack vare "Market" så kan man ladda telefonen full med massor av användbara program.

Det jag ser som ett minus är att det inte är en google logga på baksidan. Dvs. det är en modifierad version av android som är installerat i den nordiska magicen.
 
 
Nära högsta betyg men eftersom jag bl.a. inte fick något referensnummer för att spåra paket halkar det ner lite. Annars är både support och e-butiken mer än godkänd.

-2 
Telenors e-butik var inge vidare. När jag hade lagt en beställning fick jag inte ens en orderbekräftelse. Jag kontaktade då chatt-supporten som inte kunde svara på om min beställning var lagd. Lyckades till sist få tag i supporten och de bekräftade att ordern var lagd. Jag fick produkten från dem snabbt vilket var bra, men deras e-butik är som sagt inge vidare. Jag vill när jag beställer få en mail-bekräftelse och sedan är det ett plus om jag även får ett referensnummer så att jag kan se om pak...   Läs mer
+1 
Den här telefonen utstrålar verkligen kvalité, hårdvaran är fantastisk. Anledningen till att den får 9/10 är att den använder windows mobile vilket i min åsikt är riktigt dåligt. Tänk den här telefonen med android, då räcker inte betygskalan till.
 
Även om man kan önska att den inte var så plastig och aningen snabbare menyer, tycker jag att det var ett bra köp. För 400 kr fick jag en fungerande fotoram som ser trevlig ut och visar upp bilder med helt ok kvalitet.
 
 
Rekommenderas! Hittade min skärm här (Samsung T220) till ett riktigt bra pris och servicen var bra den med.