Medlem sedan: 2007-02-05

joe_manics omdömen

Här visas de omdömen joe_manic har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

Klossbutiken

 
Brett utbud. Mycket bra kundkommunikation. Löpande leveransbesked. Snabb leverans!
 
1 år sedan

Webhallen

-1 
Beställde ett gäng varor till min sons födelsedag på en måndag kl. 10:30. På onsdagen hade varorna fortfarande inte skickats vilket skulle innebära att de inte skulle hinna levereras i tid. Jag mailade kundservice och frågade varför leveransen inte gått iväg - inget svar.

Avbeställde därefter ordern.
 
1 år sedan

Roliga Prylar

 
Fick mitt paket i dag men en av porslinsprylarna som var däri hade gått ett bistert öde till mötes. En gåta hur man kan skicka ömtåliga glas-/porslinsprylar utan mer packning än lite omslagspapper. Grejerna låg löst och skramlade runt i kartongen. Jag är väldigt förvånad att endast en av sakerna hade gått sönder!
 • Butiken svarar:

  Hej!

  Tråkigt att höra att du har fått en trasig produkt.
  Vi kommer ta upp detta med lagret och be dem ta reda på vad som kan ha gått fel.
  Har du möjlighet att kontakta oss på info@roligaprylar.se med ditt ordernummer så ska vi lösa detta till dig så fort som möjligt.

  Med vänliga hälsningar
  Roliga Prylar

 
1 år sedan

Denny's Home

 
Blev lovad fri frakt på en möbel (både via mail och telefon) men köpvillkoren ändrades plötsligt och jag krävdes då på 500 kronor i frakt. Tydligen skulle butiken täcka upp för resterande del av fraktkostnaden (1500 totalt), men jag tycker att en seriös butik framförallt ska ha koll på sina fraktpriser och även stå för eventuella felräkningar. Har man avtalat ett pris med kunden ska det priset gälla utan reservationer, åtminstone när det är butiken som har felat.
 • Butiken svarar:

  Tråkigt att detta hände... Hoppas att detta inte ska ske igen och att du ändå har förtroende för oss i framtiden. Vi beklagar hur ärendet hanterades.

 
4 år sedan

Fyndbörsen

 
Inga problem. Beställde på en fredag, hade prylarna på tisdagen. Från söder till norr.
 
4 år sedan

Webbshoppen.se

+1 
Detta omdöme är under utredning