28 år Medlem sedan: 2002-06-10

jockeleus omdömen

Här visas de omdömen jockeleu har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Köpte min med det ljusa tyget, Savannah.

Plus:
+ Snygg och stilren. Man kan missta den för sängar som kostar flera gånger så mycket.
+ Välbyggd (se minus)
+ Väldigt skön bäddmadrass jämfört med andra modeller
+ Priset

Minus:
- Inte haft några problem, men monteringen av foten in till sängen känns inte jättestabilt.
- Väldigt meckigt att få in resårmadrasserna i tygfickan om man är själv.
- Ej komplicerat, men forftarande minus för avsaknad av instruktioner eller dokumentation på sängen öht.   Läs mer
 
1 år sedan

WeGot

 
EDIT 2014-03-05:
Idag fick jag min säng. Det hade varit problem med leverans från leverantören, och därav förseningarna. Som plåster på såren så fick jag en kompensation som jag kände jag var nöjd med, och väl på plats så bemöttes jag trevligt av samtliga anställda. Jag höjer därav betyget från 3 till 8, men låter nedan stå som konstruktiv reflektion!

Orginalinlägg 2014-02-26:
Beställde en Ljusgrå Royal 160 säng i Butik. Cirka 6-7 dagars leveranstid hette det då. Har gått över en månad nu.

...   Läs mer
+2 
Värt vartenda krona för dig som vill ha ett helt ljudlöst och välbyggt modulärt nätagg.

Som man kan utläsa från namnet, är den HELT LJUDLÖS. Har hört att det egentligen är en fläktutrustad Seasonic som egentligen inte behöver ha fläkt. Varvtalet är galet lågt. Kvalitén på modulära kablaget är toppklass. Själva konstruktionen känns gedigen.

10/10, ingen tvekan för mig.
 
Det här är en fullträff... Nej, fu får inte halvvägsa, ultrasköna tangenter att spela på, nej du får inte gummi-rattar att vrida på, nej du får inte en riktig MPK. Dock får du precis vad du betalar för.

En hemmaproducent behöver i princip inget annat än just det här, Allt jag behöver finns på den. Kvalitén skulle kunna vara lite högre, men då hade det kostat mer vilket tar bort charmen. Dessutom så har den fungerat klanderfritt i 1 år för mig nu... Och det du producerar låter inte sämre för de...   Läs mer
5 år sedan

Creative EP-650

 
+ En hårdare gummityp på sladdarna vilken inte trasslar sig, ALLA borde köra med denna!
+ Perfekt sladdlängd
+ Bra ljud för priset
+ Otrolig (?) hållbarhet

- Basen är mycket bättre än standardlurar, men inte mer än så.
- Diskanten kan vara skrikig ibland.

De här lurarna är perfekt för sin prisklass, bra uppgradering från standard men definitivt inte något som slåss mot lurar i 500kr klassen och upp. Ett bra alternativ till dessa är Radius Atomic Bass lurarna, de har bättre ljud och mindre skr...   Läs mer
 
Mycket nöjd, det är den här basen jag har letat efter hela mitt liv. Oändligt många dyra 2.1 system, stativ/sub lösningar. Inget kan jämmföra sig med detta! Inte när det gäller basen. Att den överhuvudtaget kör över finlir och är katastrofal i tex operor bryr sig nog varken tillverkarna eller målgruppen om =), dock hade det varit trevligt med lite mer detalj. Därav sänks betyget ett snäpp.
 
Ljudet är bland de bättre i sin klass, definitivt bättre än Creatives EP6xx serie! Basen är mycket väl definierad, men diskanterna håller bra balans och är INTE skrikiga som EP650 eller 630 kan vara ibland.

10 poäng är full pott, men det är två grejer som drar ner betyget... 1. När jag fick mitt första par så skramlade höger lur, otur men fortfarande bevis på att kvalitén inte är den högsta. 2. Sladdarna är tyvärr inte av samma typ av hårda gummi som ett par EP650/30, vilket gör att de trassla...   Läs mer
 
Enligt samtliga tester är Agility och Vertex serien kungar av prestanda i sina segment just nu. Köpte denna som OS-disk och är sanslöst nöjd. Går otroligt snabbt att "kallstarta" grejer. Detta är en perfekt lösning i väntan på att man ska kunna slänga ut traditionella lagringsdisken där man håller de större filerna på!
 
Mest prisvärda ljudkortet för en DJ. Väldigt mobilt utförande, visst vill man ha lite ingångar också men det får man tåla vid dessa priserna. Bra ljud, enkel installation och användning! Billigare alternativ är tyvärr inte lika bra. Rekommenderas!
 
Allt går MYCKET fort,ingen chock. Jag behöver oftast inte mer än 30gb för systemet ändå. Hade velat köra 40Gb versionen MEN, den har tyvärr halva prestandan... egentligen bara söktiderna som är MKT bättre då. Så 80gb är det bästa valet just nu.
10 år sedan

Sony KV-29LS40

 

10 år sedan
Okänt
 
filmen är fantastisk!
10 år sedan

Sony KV-29SE10

 
Geometrin är bra färgerna är bra, sen får vi diskutera resten.... Allt annat är också okej, men endast i mitten, ute vid sidorna är det katastrof... läser man undertexter så är det väldigt suddigt ute vid höger och vänster kant... spelar man spel så är mätarna i alla hörnen suddiga... i mitten är allt okej däremot... kör man en helvit bakgrund upp på tv'n så får man "gulare" partier längs med hörnen...

Jag är mindre nöjd med denna tv, än med min förra 21" Nesco TV från 95... där är det iaf s...   Läs mer

10 år sedan

Expert

 
Knappast billigast men de hade grejerna på lager, mitt paket var ifs uppacckat och lite sönderrivet men produkten i sig i fin form...,
 
Det här är Sony's svar på den svindlande hårda konkurrensen inom mp3-spelar marknaden. Jag är inte annat än riktigt nöjd med denna, designen är episk och byggkvalitén får iPoden att huttra. Häromdagen hade jag den vid bälteshöjd fäst med det medföljande klippet, råkade luta mig mot en vass kant av ett bord och sen gå drygt en meter skrapandes mot hela framsidan... Inte ett spår... Alla detaljer är av zink, förutom självaste hold-knappen. Det som stoppar mig från att ge den en 10a är att denna (...   Läs mer

10 år sedan

EB-Games

 
Hade väldigt lite kontakt med butiken när jag handlade, de vet ju mycket om spel som kommer ut men skulle kanske inte köpthårdvaran där om jag inte hade fått det billigare priset.
10 år sedan

Microsoft Xbox

 
Bästa alternativet för HTPC ur min synpunkt, klarar HDTV upplösningen 720p, sen att du inte behöver bry dig om att ha det senaste kortet eller dylikt för att spela spelen som kommer ut är ett annat plus. 9/10, pga att man inte får RGB sladd på köpet,lite annat tjaffs, men det är fortfarande den konsolen med bäst grafik flest möjligheter på marknaden!

10 år sedan

Begagnad

 
Man får sakerna bra och billigt, men jag vet inte till 100% om det inte är något strul med högtalarna :P

10 år sedan

Bild & Ljudcenter

 
Bra service, man kan alltid ta ett snack om något man undrar över. Men tyvärr så har de ett överpris på många av produkterna, det drar ner betyget ett snäpp.
 
Det blir en solklar 8:a! Den hade fått 9:an men ibland är det jobbgt att volymen inte går att finjustera från fjärren, trycker du en gång så vrider sig volymratten rätt långt. Mycket kraft för pengarna! Lite vasst ljud om man inte har rätt högtalare hade kanske valt NADC320BEE i dagsläget...
 
Defenitivt ett uppköp från mina lakrissnoddar jag hade innan, men tycker diskaneten känns en bit överdriven i vissa låtar. Värt 800 kr ? Tror inte det.. Men man lär sig på misstag ;)