Medlem sedan: 2008-08-21

jebbes omdömen

Här visas de omdömen jebbe har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Conrad.se

 
Har handlat här några gånger men är ytterst tveksam till att handla igen. Leveranstiden var ganska ok. Köpte en väderstation som bara visar halva vindhastigheten, blåser det 10 så visar den 5, men om man vill ha support finns det bara på engelska eller tyska.
Mycket dålig kommunikation med kunden. En vara saknades i en leverans och efter påstötning kom ett mail med att den var slut och pengarna kunde användas vid nästa?? beställning eller så fick vi maila vårt bankkonto så dom kunde sätta in su...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hejsan,

  Jo absolut. Visst borde du fått information om detta innan beställningen skickades.
  Vi har tagit upp ditt ärende med vår kundservice och bett dem se över sina rutiner, så här ska det ju givetvis inte gå till.

  Jag hoppas på bättre kommunikation nästa gång du är kund hos oss!

  Med vänliga hälsningar

  Kristin
  Conrad.se

 
4 år sedan

Hallbäcks

 
Mycket snabb leverans och mycket bra kommunikation, dock ett litet minus för leveransen med DHL, då det finns alldeles för få utlämningsställen i Malmö.
Men jag handlar garanterat här igen för priserna är mycket bra med frakt inräknad.

4 år sedan

Sege Import

 
Bra priser och rekordsnabb leverans. Handlar gärna igen
 
6 år sedan

Discshop

 
Snabba leveranser och enkelt att beställa och betala, dessutom en perfekt produktbevakning.
+1 
En härlig skärm som är helt tyst även när man sänker ljusstyrkan. Fina färger och mycket bra betraktningsvinklar. Många anslutningsmöjligheter och flera olika sorters kablar medföljer. Stabil och praktisk fot med höjdjustering och kabelsamlare. En bra detalj är justeringsknapparna som tänds när du närmar dig med fingret. En kanonskärm till bra pris och med bra garanti från Dell.
Enda negativa är ytan på ramen runt skärmen, den kunde varit lite snyggare.
 
+ En stor skärm till ett bra pris, fin bild och bra fot med många justeringsmöjligheter.

- Knapparna för inställning är mycket svåra att se. Min hade ett surrande ljud när man sänkte ljusstyrkan, den surrade som en ilsken mygga. Det var inte så bra för man behöver sänka då den är ganska ljusstark.
 
Mycket bra inspelare med många praktiska funktioner. Programering direkt från TV-guiden är toppen. Enda nackdelen tycker jag är att fjärrkontrollen har lite för små knappar. Verkligen en apparat att rekommendera.
 
6 år sedan

Fyndbörsen

 
Mycket snabb leverans och bra information om orderstatus, bla mail med kolli-id se man kan följa paketet och hämta direkt när det kommer till utlämningsstället. Posten är ibland lite tröga med avi-utskicket, men har du kollinr så är det inget problem. Allt fungerade perfekt, tyvärr sänktes priset på DVD-inspelaren precis efter mitt köp men det är väl sånt som händer.

7 år sedan

Voxon

 
Köpte en Samsung 46 lcd TV till mycket bra pris. Fri frakt gör priset ännu bättre. Snabb leverans (fastspänd på pall) med Poståkeriet ända hem till dörren. Postförskott utan extra kostnad gör att det känns tryggt att handla hos Voxon. Mycket nöjd.