Medlem sedan: 2010-12-26

jannaprapats omdömen

Här visas de omdömen jannaprapat har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
4 år sedan

Pixmania

 
Har köpt DVD spelare och mobil härifrån. Kalas priser men kan ta en stund med leverans.

4 år sedan

Optisound

 
Hyr alltid mickar & PA utrustning här när vi ska ut och gigga med bandet. Köpte en Numark discjockey mixer också till techno pilten. Bra grejor och trevlig personal.

4 år sedan

Musikbörsen

 
Långsamma leveranser på distans men ypperlig service i de fysiska butikerna. Grabbarna kan sina grejor. Köper alla mina gitarrelaterade saker här.
 
Bästa jag haft. Klart det finns bättre men då får man betala skjortan.
 
Har haft den här i ett halvår nu. Oumbärlig som mobilt kontor. Dålig batteritid om man är van vid de gamla "vanliga" mobiltelefonerna och kameran är inte så bra men den använder jag aldrig. Kul att kunna titta på youtub på tåget.
4 år sedan

Pioneer HDJ-500

 
Fick i julklapp. Mycket imponerad. Bo Diddley har aldrig låtit så bra. Skulle vilja att de var trådlösa men man kan ju inte få allt.
4 år sedan

Civilization V

-1 
Köpte på Webhallen i julklapp till sonen. Han har spelat oavbrutet sedan dess. Måste vara ett bra betyg. Verkar vara mycket allmänbildande också. Är det något spel ungarna ska bli beroende av är det Civilisation 5.
 
Windows är ju alltid windows. Funkar jättebra och många nya kul funktioner. Gillar inte den nya kontrollpanelen men det är ju en smaksak.