Medlem sedan: 2010-02-03

jaktnisses omdömen

Här visas de omdömen jaktnisse har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

Torebrings

 
Bra priser, lätt att beställa och betala, snabba leveranser och medsända returpapper. Ska definitivt köpa mer från denna butik.
 
1 år sedan

rubart.de

 
Det var enkelt att beställa och betala med banköverföring. Leveranskostnaden var låg och leveranstiden mycket rimlig även om varan inte kom dagen efter. Priset på varan var värt att vänta 2 dagar extra på - kolla själva deras priser. Alltså inget att klaga på. Tvärtom en butik att rekommendera om dom håller samma stil.
 
2 år sedan

Go Nature

 
Rekommenderas - bra website, chattfunktion som fungerar snabbt, kundanpassad service och inte minst bra priser och snabbast möjliga leverans (1 dag). Kort sagt - precis så som man vill att en webbutik ska fungera!

 
Billiga fina flugor. Utomordentlig och snabb kundsupport. Kan verkligen rekommenderas.
 
2 år sedan

Sportamore

 
Bra, välkända produkter, bra priser och snabba leveranser - fattas dock ibland alternativa storlekar
-1 
Verkligen prisvärd blurayspelare av högsta klass. Väl utrustad och lättskött. Jag styr den från Logitech One eller mobilen, men har också testat tillhörande fjärr, som fungerar perfekt. Jag måste nog dock köpa en större TV för att kunna fullt ut njuta av maskineriet. Rekommenderas verkligen.
 
Ger frasiga goda våfflor - precis som man önskar. Litet och nätt våffeljärn. Rekommenderas till de som gillar frasiga våfflor.
2 år sedan

ZyXEL WAP-3205v2

 
Gör vad den ska dvs märks inte. Lätt att sätta upp för det ändamål man har tänkt sig. Inga avbrott hitills. Inget krångel hitills.
+1 
Induktionszonerna fungerar klockrent - snabb respons och exakt värme. Ugnarna fungerar också klockrent. En snabb och precis övre liten ugn och en stor undre ugn med varmluft och termometer. Både ger jämn och exakt värme. Spisen är bara att rekommendera.
2 år sedan

Denon AVR-2113

 
Bytte min avr-3806 för ca. 12000:- mot avr-2113 för 3700:-. Jag ville uppdatera anslutningarna med hdmi 1.4 in/ut och usb. Fick allt jag behövde. Inget att klaga på. Kanske var ljudet luftigare med 3806 men man kanske inbillar sig. Allt annat var så uppdaterat man kan önska sig och så bra som man kan önska sig. Om man jämför GUI från 3806 med 2113 är det som stenålder mot datorålder. Lättskött och lättbegripligt. Lull-lull gör inte en anläggning bättre.
 
En verkligt bra platta till ett väldigt bra pris. Fungerar över förväntan med Jelly Bean 4.1.1
 
2 år sedan

Electrolux Home

 
En bra informativ sida. Mycket snabba och bra svar på email. Men en sak verkar egendomlig och avviker från andra nätbutiker. Man presenterar varor med pris och allt. Men finns dom inte i lager, går dom inte att köpa, även om man fått leveransdatum per email. Köpknappen har helt enkelt dolts vilket är mycket förbryllande. Man tolkar det som varor som inte går att köpa(?). På Cdon finns ett system för varor som inte finns tillgängliga med leveransdatum. Dom kan man få under bevakning.

Har nu han...   Läs mer
 
Vi fick en Kodak EasyShare P750 i present (inköpt 2010-12-21). För några veckor sedan, när vi skulle starta upp den igen efter ett uppehåll över sommaren fick vi bara en vit lysande skärm - "white screen of death". Fotoramen hade helt enkelt lagt av. Inga knappar fungerade. Det gick inte ens att stänga av den utan att dra ut sladden. Efter lite googlande visade sig att flera av Kodaks fotoramar slutade fungera på samma sätt efter relativt kort användning, dvs detta är tydligen inget okänt fel h...   Läs mer
 
3 år sedan

Lindarn Webshop

+1 
Mycket bra pris, bra köprutiner och snabb leverans till dörren - kan verkligen rekommenderas
+1 
Fick byta elektronikenheten efter knappt 2 års och högst 40 timmars användning. Det kostade 882 kronor att få den lagad på Bosch egen serviceavdelning. En dyr maskin, som man borde kunna förvänta sig betydligt mer av. Hade maskinen används för professionellt bruk, vilket den ju är avsedd för, hade det gått på garantin, och förmodligen betraktats som fabrikationsfel. Hade det varit, vilket är troligt, fabrikationsfel hade jag inte behövt betala något. Likväl är det inte vad man förväntar av en p...   Läs mer
 
4 år sedan

Davids

 
Snabb leverans. Varan kom dagen efter beställning.
 
5 år sedan

Toolab

 
Jag har gjort 2 köp än så länge. Mycket trevlig, hjälpsam personal. Snabb email-kommunikation. Snabb leverans. Jag kommer definitivt att fortsätta handla hos toolab. Rekommenderas verkligen.