Medlem sedan: 2010-10-01

jakeems omdömen

Här visas de omdömen jakeem har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

CDON

-2 
Beställde sent på em. Fick mina tre varor nästa dag. Alla kom samtidigt och beskrivningen på varorna var helt fullständiga! Fint med rabattsystemet också! Jag är imponerad. Hört illa om CDon förut men kommer fortsätta beställa därifrån utan tvekan.
 
4 år sedan

Retrospelbutiken

 
Jag har köpt flera varor från denna butiken. Därför har jag väntat med att sätta betyg då det främst är begagnade varor de säljer.
Alla varor jag beställt är i fint skick! Det är ovanligt! Det brukar alltid komma med några skivor som är repiga osv. men NEJ! Inte här!
Tack retro för alla fantastiska spel jag fått köpa av er! Inte bara det utan även tack för alla snabba leveranser i paket som faktiskt går in i brevinkastet!

Tack!
10/10 det är ni värda!
 
Pro Evolution Soccer ger dig känslan tillbaka. Jag äger både FIFA och PES sedan 5 år tillbaka, det är ingen tvekan om vem som vinner årets kamp.
Det behöver liksom inte ens nämnas att FIFA är för barn och PES för vuxna.
Licensproblemet avhjälps genom att ladda ner en edit-fil som ger dig det du behöver och lite till.
Uppdateringen från 2011->2012 känns helt givet!

+ AIn är smartare än någonsin, och är den inte det, ta kontroll över en spelare som inte har bollen för att göra den smart.
+ ...   Läs mer
4 år sedan

FIFA 12

 
Visst, ett par uppdateringar från FIFA 11, dock så gör dem spelet sämre tyvärr, har alltid köpt både FIFA och PES serien. Dock måste jag säga att i år regerar PES. Alla uppdateringar FIFA gjort gör spelet svårare, men inte på det där bra sättet.

När jag spelar igenom tutorial (den där "DETTA ÄR NYTT OCH COOOOOOOLT grejen) finner jag direkt problem. Allt är satt på fel knappar, sätter om knapparna och förstår att det inte är placeringen som är fel. Det är nyheterna.

Att FIFA är enkelt är som...   Läs mer
4 år sedan

Demon's Souls

 
Det här spelet röstades fram som det tredje svåraste spelet någonsin! Only for Playstation3 gav Sonys muskelkonsol ett ansiktslyft iom denna release. Storyn är lättförstådd men väldigt fängslande. Man vet varför man vill ta sig igenom detta fantastiskt svåra spel. Karaktärerna är skitbra, vissa röstskådisar (USA versionen) är dåliga (kråkan tex) men det kan inte sänka betyget.
4 år sedan

God of War III

 
God Of War 3 är troligtvis grafikmässigt sett det bästa spelet jag spelat. Man blir sjukt sugen på att spela om alla spelen igen när man är färdig. Inte bara trean. Det för mig gör ett perfekt intryck!
 
Det här spelet röstades fram som det bästa spelet genom tiderna av det bolag som gjort recensioner längst till alla plattformar. Det är inte svårt att hålla med dem. Förstår inte vad andra klagar på, dem köper ett stealth spel (en egen genre efter att MGS släpptes till PlaystationOne). Men dem förväntar sig något helt annat uppenbart. Jag håller bara med att detta är det bästa spelet till Playstation3 tillsammans med Demon´s souls.
 
Alla som ger det här spelet mindre än 10 vet inte vad spel är. De borde gå hem och lägga ut alla sina spel på blocket för 10:- styck. FFVII är det bästa spelet som någonsin gjorts.
+2 
EFter att ägt detta mästerverk ett tag kan jag bara säga att TV-spel nu känns fulländade tack vare Move. Sony skickar vanligtvis inte ut något annat än toppklassprodukter och detta är inget undantag. KÖP DEN!
 
Pro Evolution Soccer 2011 är spelet i år. Fruktansvärt imponerande bollkänsla! Spelarna rör sig härligt och tar emot bollen på ett så realistiskt sätt. Helt underbart! Det nya link-systemet låter dig linka dina egna favoritfinter eller filma (inte nödvändigt men det går!). Spelet blir bara bättre med onlinefunktionerna. Synd att spelet inte har licenserna för alla lag/ligor etc. Det ger 1 stjärna minus. Men spelar ingen roll för jag hade gett PES 2011 11 stjärnor, en för varje fantastisk spelar...   Läs mer
5 år sedan

FIFA 11

-1 
FIFA 11 är ett klart steg neråt för spelserien. spelkontrollen är usel. Spelarna möter inte bollen, placeringen är urkass så jag antar att personality+ medför att alla spelare skiter i bollen. Pro Evolution 2011 är spelet i år. Vi är 4 spelare som spelar fotbollsspel och alla är överens om att FIFA har trillat ner till det sämsta fotbollsspelet på länge. Pinsamt EA.

5 år sedan

Electroworld

-1 
Bästa supporten på MYCKET länge. Behöver inte leta 2 dagar för att hitta numret till supporten. Levererar spel på 1 DAG! Dessutom på releasedatum! Kan inte säga att det är mindre än en 10:a för mig!
 
5 år sedan

Dustin Home

+1 
Dustin klarar återigen inte att leverera. Jag köpte 2 spel till min ps3:a från Dustin. BÅDA blev försenade på releasedatum. Dessutom, vad FAN är det för idé att lägga spelen i större kartonger och ta 199:- betalt för att stoppa dem i mindre kartonger för deras så kallade "hemleverans"? 200 spänn för en MINDRE kartong? Bara för att den ska gå in i dörrspringan? Det gör mig förbannad. Beställde nästa spel av ett annat företag där spelet kom på releasedatum utan några som helst problem. Jag behövd...   Läs mer