Medlem sedan: 2008-01-28

indees omdömen

Här visas de omdömen indee har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Snygga och bra passform. Sömmarna hade kunnat vara lite bättre och sulan slits mycket fort.
 
Funkar bra med Blåtand, men ljudet är inte mycket högre än direkt från mobilen (dock kanske lite mer bas)...
-2 
Bra ljud förutom att det saknas lite bas. Sitter bra i öronen under långa stunder (flera timmar) utan att göra ont. Sitter kvar i öronen även när man springer.

Perfekt för löparrundan, där man fortfarande vill kunna uppfatta trafikljud runtomkring.

Kabeln går dock sönder väldigt lätt (är på tredje paret nu, och det på ett år!)...
 
Bra mobil som kan det mesta. Saknar tyvärr ANT+ och GLONASS...
 
3 år sedan

CyberPhoto

 
Trevliga, snabba, okrångliga och alltid en extra chokladbit i paketen...
 
Köpte en till rätt bra pris och var mycket nöjd i två dagar, tills hörlursuttaget började krångla. Lite då och då så var det vissa delar av musiken som försvann, t.ex. basen mm. Detta hände då man kom åt där headsetet sitter fast i mobilen. Provade olika headset, så det var fel på mobilen och inte headsetet. Märktes speciellt när man hade mobilen i jeansfickan och gick eller cycklade. Känns ju ganska dåligt med ett sådant fel med en musikmobil...

Då jag förväntar mig att en mobil ska fungera n...   Läs mer
 
Sony Ericsson gör det igen, tyvärr!

Jag tycker mig se ett mönster hos Sony Ericssons mobiltelefoner. Man har bra idéer, sätter igång och få ut en halvdåligt slutprodukt (MBW-klockorna, Satio, LiveView, mm.).

Jag såg verkligen fram emot den här mobiltelefonen. Min X10 mini har bara krånglat de senaste 9 månader och enligt Anovo ska det vara så...
Hur som helst tänkte jag att en tålig mobiltelefon riktad åt de sportiga passar mig perfekt (jag springer 2 - 3 ggr. i veckan).

När jag nu köpte mob...   Läs mer
4 år sedan

The Darkness

 
Fantastiskt stämning och story!
 
Underbart! Vill ha mer Riddick!
4 år sedan

Bayonetta

-1 
Jag fick huvudvärk efter 10 min. Stängde av spelet och spelade det aldrig mer...
 
Mycket nöjd sedan 1,5 år tillbaks. Ångrar inte köpet! :-)
4 år sedan

D-Link DIR-635

 
Efter två år fortfarande den bästa routern jag nånsin haft! Synd bara att man inte kan använda 3g-usb adaptern och shareport samtidigt...
 
Funkar utmärkt! Som det har sagts av de andra är det perfekta användningsområda att strömma från datorn till stereon (inte från mobilen).
Hade fått en stjärna till om hade kunnat koppla upp flera enheter utan att ominstallera dem varje gång...
 
6 år sedan

Spelbutiken se

 
Beställde Saints Row 2 till PS3 för oslagbara 188:- inkl. frakt. Två dagar senare hade jag det hemma. Inget begagnad här, dock syns det att spelet kommer från Italien, det är dock samma version som i Sverige ock stör mig därför inte. Jag rekommenderar!
 
Bra först, men sen...
Den fungerade jättebra först, men sedan började folk klaga på att de hörde mig dåligt. Det visade sig vara headsetet som gör så att det ekar... Detta är inte bra!
 
Är nöjd med datorn. Fick den till ett hyfsad pris också. Mycket bra att den har s-video utgång. Tyvärr lite synd att den inte har dedikerad grafikminne. :( HP:s service är dock suveränt. Jag hade installerad XP på den istället, dock utan att säkerhetskopiera Vista. Nu ville jag ha Vista istället och chattade med kundservicen som skickade en kopia på Vista till mig inom två veckor. Som sagt mycket bra service HP!

6 år sedan

Net2World

-1 
Oftast riktigt bra priser, men servicen är mindre bra... Jag hade en dator som fick nya delar av dem. En vecka senare slutade aggregatet att fungera. När jag lämnade in den sa de för det ena att det inte var deras fel och för det andra ville de ha betalt för att ha kollat upp det (trots att de sa att det inte skulle kosta något när jag lämnade in den). Till slut slapp jag ändå betala något, men jag fick ju köpa ett nytt nätaggregat.

Tänk också på att du får stå för frakten själv om du ska lä...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Bäste kund,

  Givetvis kostar det ingenting om reparationen går på garanti. Det som kan kosta är naturligtvis om felet visar sig vara utanför garantin. Du nämner att du fick köpa ett nytt nätaggregat. Förstår vi det rätt så betyder det
  att ditt gamla nätaggregat omfattades inte av garantin tex att det inte var köpt hos Net2World och därmed tillkommer en felsökningskostnad för det jobb vi lägger för att felsöka datorn.

  Beträffande fraktkostnad vill vi påpeka att det inte finns några frakter vid inlämning i butik. Vid postförsändelse står däremot kunden för frakten till
  oss och vi för frakten tillbaka till kund.

  Vi ser gärna att du skickar uppgifterna om ditt serviceärende till rma@net2world.se så att vi kan se detaljerna. Vi återkommer sedan med svar.

  Med vänliga hälsningar
  Reklamationsansvarig
  Net2World

 
6 år sedan

Teknikmagasinet

 
Det gick snabbt och utan problem. Det ända var att produkten (MRC-60) levererades med ett tomt batteri. Det verkade också som om någon redan hade öppnat och provat ut produkten en gång (fast det fanns inget sådant i produktsbeskrivningen). Produkten fungerar dock problemfritt efter inköp av ny batteri.
 
Mycket nöjd! Jag fick den här mobilen i utbyte mot en w850 och är jättenöjd. Har haft den i ca. fyra månader nu. Walkman spelaren är jättebra, bara synd att det fattas några funktioner från 3.0 versionen (här är det Walkman touch som gäller). Hade varit riktigt bra med GPS också. Turbo 3G är onödigt, så det saknar jag inte W-LAN är däremot riktigt bra. Sen är den ju definitivt snygg. Ska du köpa ett tillbehör till den är det MRC-60, som finns för mellan 200-300 spänn. Grymt bra att koppla den t...   Läs mer