Medlem sedan: 2012-01-14

hews omdömen

Här visas de omdömen hew har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Elgiganten

 
Bokade en vara med Collect@Store - allt frid och fröjd med bokningen. När jag kom dit fick jag höra att "den har vi inte haft på 2 månader - det är något fel på lagersaldot". Jaha, tack för den trippen i onödan!

Uppdatering: Hurra, El-giganten lyssnar på sina kunder. Jag mailade och berättade vad som hänt, och har blivit lovad att lagersaldot ska uppdateras så att man inte behöver åka i onödan till butiken. Mycke bra.

Jag ändrar betyget från 1 till 9 (minus en stjärna för att Collect@Store tr...   Läs mer
4 år sedan

ZTE Blade

 
Jag har haft min i 7 månader nu, och är mycket nöjd. En billig Android-telefon som har allt jag behöver. Förutom att ringa, maila och SMS:a lyssnar jag på podcast:ar i musikspelaren, kör Spotify, spelar Wordfeud. Det klarar den galant. Köpte en andra till familjen idag, 995 kr i en Telia-butik.
-2 
Jag köpte en Galaxy Gio på Mediamarkt för 888 kr för en vecka sen, men lämnade tillbaka telefonen idag. Skälet är att den inte lyckades koppla upp sig på WiFi-nätet automatiskt - allt annat funkade jättebra på den. Jag lyckades koppla upp den, men om den tappade förbindelsen så krävdes en omstart av telefonen för att den skulle koppla upp sig igen.

Vi har även en Xperia X8 och en ZTE Blade i huset, och båda dom telefonerna lyckas alltid koppla upp sig mot WiFi-nätet automatiskt. Jag googlade ä...   Läs mer