Medlem sedan: 2007-11-17

hembiobens omdömen

Här visas de omdömen hembioben har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Smidig och väldigt liten mediaspelare. Ingen fläkt så den är tyst. Spelar allt jag testat. Måste dock gå in i nätverksspelare när den spelar upp via NAS. Ligger inte i vanligt "filmer". Visar dock bara 15 filmer/musik/bilder per sida så den kan vara lite dryg o bläddra om man har mycket på disk. Annars snabb o gör sitt jobb perfekt.
 
Bra byggkvalité, gedigen i hårdplast och metall. S40 gränssnittet fungerar utmärkt. Skön knappsats som ger bra respons vid knapptryck. Kameran är inget att ha men led lampan ger bra ljus som ficklampa. Batteritiden är galet bra.
 
En underbar kamera som hjälper mig att ta bra bilder. Klarar av att ta bra bilder i mörka förhållande. Se mitt galleri för bilder jag tagit med LX3an. Eller på min hemsida: www.blixterbra.se
 
6 år sedan

Dustin Home

 
bra service.

7 år sedan

Kameraexperten

+1 
Beställt kamera 6/12 men inget svar. Redan betalt men inte kamera levererad. Vi får hjälpas åt på detta forum om hur man får tillbaka sina pengar ifrån denna butik. Det går ej och kontakta dem via mail eller telefon. Tyvärr.
7 år sedan

Samsung BD-P1500

 
Den är snabb och har ett bra/smidigt gränssnitt. Skalar upp DVD superbra och är enastående på Blu-ray. Den låter dessutom inte mycket som tex PS3. Pianolack på framsidan för den snygg. Föreberedd för 2.0 profil. En framtidspelare.

7 år sedan

Sontec HIFI

 
Mycket trevlig personal o snabb leverans.
7 år sedan

Onkyo TX-SR605

 
Den gör sitt jobb bra.
 
helt fantastisk på alla sätt.
 
Liten och skön. Ganska kass bygg kvalité dock. Scrollhjulet går att ställa till steglös eller stegscroll. Inget av dessa fungerar bra till min Imac. Scrollar man så stannar scrollen itne när man vill utan "åker" vidare lite mera. Irriterande. Superliten mottagare vilket är riktigt coolt och bra.
-1 
Underbat på alla sätt. Tyst och smart. Går alldrig tillbaka till PC eller windows. Dock ingen speldator.
7 år sedan

Tangent Evo E4

 
Snygg högtalare som sköter surroundljudet bra. bra att väggfäste ingår vid köp. Smidigt sätt att placera dessa högtalare på väggen.
 
Snygg finish och bra byggkvalité. Ljudet är krispigt och klart. jag kör utan bas och tycker det räcker. Det finns ju högtalare som låter bättre men design och ljud plus ett bra pris gör detta till er skön högtalare.
 
Har haft D-Jays och de har precis lika bra ljud som Creatives. Dock gick D-Jays sönder 2 ggr men Creative har hållt måttet. Detta är nog den mest prisvärda hörluren som isolerar ljudet omkring dina öron.
7 år sedan

Jays d-Jays

 
Bra ljud överlag. Skön bas som inte är allt för djup. De sitter skönt i öronen och de bästa är att allt utomstående ljud försvinner. Fungerar mycket bra på ljudisoleringen. Har även haft Creatives liknande modell och den fungerar likadant men är inte lika skön.