Medlem sedan: 2010-07-07

hawkanssons omdömen

Här visas de omdömen hawkansson har lämnat på Prisjakt & Minhembio.


2 år sedan

ITpaket

-4 
Mycket nöjd! Snabb leverans och snabba och trevliga mail från support. Mycket attraktiva priser och ett utbud som tilltalar mig.

Köpte en pekskärm som inte klarade vad den svenska leverantören sagt. Detta löste ITpaket genom att skicka kompletterande hårdvara.

En stor fet guldstjärna från mig!
2 år sedan

Neway CL7619NTA

 
Bra skärm till bilen. Använder den ihop med en Raspberry Pi som mediaspelare till min son i baksätet. Pekskärmen funkar dock endast med VGA om man inte köper en hdmi -> hdmi + usb kabel (som inte Deltaco tar hem från tillverkaren) Det finns ingen usb-port som det står i informationen. Deltaco har dock lovat att ändra infon. Pekskärmen har jag inte kunnat testa, jag väntar på att ITpaket ska skicka en hdmi -> vga adaper.

+ Snygg
+ Bra pris (ITpaket)
+ HDMI
+ Bra upplösning (lite grynig, men det...   Läs mer
 
Edit: Batteritiden är hyffsad för att vara en Androidtelefon. Är faktiskt riktigt nöjd. Den har inte hängt sig en enda gång (peppar peppar..)
Kan verkligen rekommendera denna mobil, men kolla hur det är med uppdateringar om Gingerbread kommit när du läser detta!

Fick min LG GW620 utbytt mot denna.
Om man jämför dessa två så är Optimus betydligt bättre på allt (förutom att den saknar fysiskt tangentbord, vilket var det enda som var bra på GW620). Har inte haft mobilen mer än en dag, men är hitt...   Läs mer
 
5 år sedan

Elgiganten

 
Detta omdöme gäller inte Onlinebutiken utan Elgiganten i Nordstan (Göteborg)

Köpte en mobiltelefon LG GW620, som försäljaren sa kunde uppdateras med senaste Android. Så var inte fallet. LG lovade uppdatering till 1.6 som inte heller blev av. Telefonen var/är värdelös.

Jag vill dock poängtera att Elgiganten skötte detta exemplariskt och fixade fram en ny modell från LG och stod för, både sitt och LG:s, misstag.

Inget konstigt att det blir fel ibland. Att man sedan tar ett ansvar och gör rätt ...   Läs mer
5 år sedan

LG GW620

 
Edit2: Kommer få mobilen utbytt, mot en Optimus One, p.g.a att LG inte håller vad de lovat. Är man fast med denna mobil, kan man kolla på openetna.com (FroYo för GW620)

Edit: Sänker betyget p.g.a att det enligt LG inte kommer någon uppdatering till 1.6 som dem lovat. Verkar vara ok att bara strunta i sina kunder. ILLA!

Har haft telefonen i några månader nu och är hyfsat nöjd.
Försäljaren lovade att det inte var några problem att uppdatera till Android 2.1, men efter att ha pratat med LG-suppo...   Läs mer